tatlım ızın alırsan buraya gelmessen dahada cızlara gıdersın bence ızın alma tatlım
yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:canım yaa izin almak zorundayım (işyerinden) çünkü haftaya çocuklarıma bakıcam bu hafta annemdeler. Birazda evde vakit geçirsinler.
Buraya gelirim tabiiki niye gelmeyim hatta Kaptana söylüycemhaftaya cuma ben yapayım listeyi diye.İşyerinde takip zor oluyor cumaları ama hazır evdeyken sıramı geçireyim bari
Dünkü menüm
Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
yarım domates
1 haş. yumurta
ara: 1 elma
öğle:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1/2 kase yoğurt
1dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara:1 bardak ayran + 2 kepekli galete
akşam:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
3 litre su
45 dk leslie (cezamı yaptım kaptan)
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:
Günaydin
dün yediklerim
sabah9:30
1 c.b.kuruyemis,1 yumurta,biraz peynir,yarim muz
15:30
2 tabak tarhana
aksam
19:30
yarim karniyarik,1 kase yogurt
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs
2 kupa yesil cay
Tesekkür ederim dilekcigim..insallah canim
canim simdi 15 tatil nedeniyle herkes tatilde oldugundan pek kalabalik degil..olsun ama yagmasada gürlüyor,tek tekte olsa simdilik kazanma ihtimalim var
kismet artik..
Gunaydin canlar bi cee diyip kahvalti hazirliyim didim
selam kızlar.hasta yogun malum 2 bölge bakıyorum ama aklım sizde buraya takılmadan olmuyor.geçmişe parçaparça cevap yazmaya çalışacagım.anı yakalarım umarım
şulecim ben daha iyi olamam sanırım.artık canımı sıkan şeylerden bahsetmek bile istemiyorum.bahsettikce içimde bir şeyler kırılıyor insanlara karşı.can sıkıntısını bahane edip eski günlere dönmeyecegim.ama içim bir şeyler almıyor şu saat oldu yediğim tek şey bir elma.
bende izin almak istedim ayarladımda ama ne yazıkki eltim ve kaynım kvleri oyuna getirip almadılar.kvler aradı size gelecegiz diye biz sizi tatilde alırız diye ertelediler.ses soluk yok.yine bendeler evde birileri varken izin almanın bi anlamı yok.
öyle geniş çaplı salmayacagım kendimi.verdiğim kilolar okadar rahatlattıki beni şu dönemimin en büyük zevki inceldiğimi farketmek.bugün üzerime olmayan bir eteğim resmen bol geldi.
dk hapı kullananlarda sık rastllanır fibrokist.hormonlardan kaynaklanıyor genelde.
edacım inan kendimi cok zorladım.bugün aynısı olacagını sanmıyorum.gelmeyen eteğim bololunca moral oldu.
eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.
hmm rakibem spora başlamıs demek.
eneeee demek kaptanımda vardı pilavda ee öyle göz gezdirirsem karıştırırım.ben şuleye verdim baktım güzel ne arayım daha güzelini diye:26:
Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı
Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım
Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa
Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı
Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım
Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa
8 li rakamlrda boyle mutluysan rabbim sana da bana da 6 li rakamlri gostersin mutluluktn cosalimieda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?