Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım ızın alırsan buraya gelmessen dahada cızlara gıdersın bence ızın alma tatlım

canım yaa izin almak zorundayım (işyerinden) çünkü haftaya çocuklarıma bakıcam bu hafta annemdeler. Birazda evde vakit geçirsinler.
Buraya gelirim tabiiki niye gelmeyim hatta Kaptana söylüycem haftaya cuma ben yapayım listeyi diye.İşyerinde takip zor oluyor cumaları ama hazır evdeyken sıramı geçireyim bari

yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:

o spor hep olsa aslında artık diyetisyenin başla demiyormu spora!
benim bu haftaki yeni menüme benzemiş yarından itibaren uyguluycam sabaha hem yumurta hem peynir yazdı öğlenleri 1 haftalığına yemekhaneden yemeyip evden sebze getircem bakalım ben nasıl uygulayacağım.

yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:

öyle bir karışıklık mı olduuu
aman amannn hiç burdan izin alırmıyım yaa kesin koparım coşarım engin olur taşarım

doğru diyorsun evde kalabalık olunca izin almanın anlamı yok çocuklarınamı vakit ayıracaksın kendinemi misafirleremi.. sen işe git en iyisi
aa çok güzel bir haber bu ara bende incelmek çok kilo vermek istiyorum. acaba edayla mı iddaya girsem 1 ayda 8 kilo konusunda

eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.

Toplam 30 kiloya az kaldı. Hayırlısıyla devam ediyorum 50 küsür kilo vermiş olacağım
Hep şey derdim kilo benim özgüvenimi etkilemiyor. Halbuki kendime yalan söylemişim. Şimdi daha mutluyum. Hemde çok daha mutluyum. Herşeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. Daha sağlıklı hissediyorum. Hastalığım tamamen biterse (inşallahhh ) daha iyi olacağım. Artık hataya daha pozitif bakıyorum. Hayat daha kolay geliyor. Kilo dışında ruhende bir ağırlık varmış. Ay bir de erkek arkadaşımın bakışları daha çok hoşuma gidiyor.
Bir sürü şey sayabilirim yani. Darısı başına 10 kilo gitti devamı da çoook güzel gelecek sen yeterki azimli kaç etek kaç bluz büyük gelecek. Her biri kazandığın bir başka zafer olacak. Keyfini süreceksin. Yemek yerken aldığım zevk yada rahatlama şuanki halime göre hiçmiş.

Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı

Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım

Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa

güzel menü cancımcımm

Suuuuuuuuuu hadi arkadasm yatana kadr 2 lt yaparsin ya hadi

eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.
8 li rakamlrda boyle mutluysan rabbim sana da bana da 6 li rakamlri gostersin mutluluktn cosalimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…