selam kızlar.hasta yogun malum 2 bölge bakıyorum ama aklım sizde buraya takılmadan olmuyor.geçmişe parçaparça cevap yazmaya çalışacagım.anı yakalarım umarım
şulecim ben daha iyi olamam sanırım.artık canımı sıkan şeylerden bahsetmek bile istemiyorum.bahsettikce içimde bir şeyler kırılıyor insanlara karşı.can sıkıntısını bahane edip eski günlere dönmeyecegim.ama içim bir şeyler almıyor şu saat oldu yediğim tek şey bir elma.
bende izin almak istedim ayarladımda ama ne yazıkki eltim ve kaynım kvleri oyuna getirip almadılar.kvler aradı size gelecegiz diye biz sizi tatilde alırız diye ertelediler.ses soluk yok.yine bendeler evde birileri varken izin almanın bi anlamı yok.
öyle geniş çaplı salmayacagım kendimi.verdiğim kilolar okadar rahatlattıki beni şu dönemimin en büyük zevki inceldiğimi farketmek.bugün üzerime olmayan bir eteğim resmen bol geldi.
dk hapı kullananlarda sık rastllanır fibrokist.hormonlardan kaynaklanıyor genelde.
edacım inan kendimi cok zorladım.bugün aynısı olacagını sanmıyorum.gelmeyen eteğim bololunca moral oldu.