Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım ızın alırsan buraya gelmessen dahada cızlara gıdersın bence ızın alma tatlım

canım yaa izin almak zorundayım (işyerinden) çünkü haftaya çocuklarıma bakıcam bu hafta annemdeler. Birazda evde vakit geçirsinler.
Buraya gelirim tabiiki niye gelmeyim hatta Kaptana söylüycem :42: haftaya cuma ben yapayım listeyi diye.İşyerinde takip zor oluyor cumaları ama hazır evdeyken sıramı geçireyim bari :34:

canım yaa izin almak zorundayım (işyerinden) çünkü haftaya çocuklarıma bakıcam bu hafta annemdeler. Birazda evde vakit geçirsinler.
Buraya gelirim tabiiki niye gelmeyim hatta Kaptana söylüycem :42: haftaya cuma ben yapayım listeyi diye.İşyerinde takip zor oluyor cumaları ama hazır evdeyken sıramı geçireyim bari :34:
yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:

Dünkü menüm :51::51:

Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
yarım domates
1 haş. yumurta

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1/2 kase yoğurt
1dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara:1 bardak ayran + 2 kepekli galete

akşam:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

3 litre su
45 dk leslie (cezamı yaptım kaptan :52::52:)
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

:nazar: :nazar: o spor hep olsa aslında artık diyetisyenin başla demiyormu spora!
benim bu haftaki yeni menüme benzemiş yarından itibaren uyguluycam sabaha hem yumurta hem peynir yazdı öğlenleri 1 haftalığına yemekhaneden yemeyip evden sebze getircem bakalım ben nasıl uygulayacağım.

yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:

öyle bir karışıklık mı olduuu :53:
aman amannn hiç burdan izin alırmıyım yaa kesin koparım coşarım engin olur taşarım :27:

selam kızlar.hasta yogun malum 2 bölge bakıyorum ama aklım sizde buraya takılmadan olmuyor.geçmişe parçaparça cevap yazmaya çalışacagım.anı yakalarım umarım
şulecim ben daha iyi olamam sanırım.artık canımı sıkan şeylerden bahsetmek bile istemiyorum.bahsettikce içimde bir şeyler kırılıyor insanlara karşı.can sıkıntısını bahane edip eski günlere dönmeyecegim.ama içim bir şeyler almıyor şu saat oldu yediğim tek şey bir elma.

bende izin almak istedim ayarladımda ama ne yazıkki eltim ve kaynım kvleri oyuna getirip almadılar.kvler aradı size gelecegiz diye biz sizi tatilde alırız diye ertelediler.ses soluk yok.yine bendeler evde birileri varken izin almanın bi anlamı yok.

öyle geniş çaplı salmayacagım kendimi.verdiğim kilolar okadar rahatlattıki beni şu dönemimin en büyük zevki inceldiğimi farketmek.bugün üzerime olmayan bir eteğim resmen bol geldi.:8:

dk hapı kullananlarda sık rastllanır fibrokist.hormonlardan kaynaklanıyor genelde.

edacım inan kendimi cok zorladım.bugün aynısı olacagını sanmıyorum.gelmeyen eteğim bololunca moral oldu.

doğru diyorsun evde kalabalık olunca izin almanın anlamı yok çocuklarınamı vakit ayıracaksın kendinemi misafirleremi.. sen işe git en iyisi :9:
aa çok güzel bir haber bu ara bende incelmek çok kilo vermek istiyorum. acaba edayla mı iddaya girsem 1 ayda 8 kilo konusunda :31:

eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.:52:

Toplam 30 kiloya az kaldı. Hayırlısıyla devam ediyorum 50 küsür kilo vermiş olacağım :24::24::24::24:
Hep şey derdim kilo benim özgüvenimi etkilemiyor. Halbuki kendime yalan söylemişim. Şimdi daha mutluyum. Hemde çok daha mutluyum. Herşeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. Daha sağlıklı hissediyorum. Hastalığım tamamen biterse (inşallahhh :nazar::nazar:) daha iyi olacağım. Artık hataya daha pozitif bakıyorum. Hayat daha kolay geliyor. Kilo dışında ruhende bir ağırlık varmış. Ay bir de erkek arkadaşımın bakışları daha çok hoşuma gidiyor.:52:
Bir sürü şey sayabilirim yani. Darısı başına 10 kilo gitti devamı da çoook güzel gelecek sen yeterki azimli kaç etek kaç bluz büyük gelecek. Her biri kazandığın bir başka zafer olacak. Keyfini süreceksin. Yemek yerken aldığım zevk yada rahatlama şuanki halime göre hiçmiş.:23::23:

Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı

Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım

Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa

Sabah
Specıal k

Ara

Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak

güzel menü cancımcımm :38:

Sabah
Specıal k

Ara

Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak

Suuuuuuuuuu hadi arkadasm yatana kadr 2 lt yaparsin ya hadi

eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.:52:
8 li rakamlrda boyle mutluysan rabbim sana da bana da 6 li rakamlri gostersin mutluluktn cosalimi

Back