Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mervecigim helal olsun bacim bazi hadsizlerin haddin bildirmek lazim cok iyi yapmis salaga acikcasi boyle saygisiz hosgorusuz insanlara benimde tahamulum yok.bacim gecen sene benimde sislikler oldu iki gogsumdede aciyodu tetkitler yapildi ultrasyona gun verdiler ogune kadar kendiliginden kayboldu nasil oldu bilmiyorum bisey yoktur Allahin izniyle gecmis olsun

Aynı fikirde değilim. Eğer yediklerin konusunda seni uyarmazsak sana destek olmazsak niye varız ki ?:26::26: Dengeleme usulu diyet diyorsun ama yediklerin diyetle bağdaşmıyorken nasıl diyet denilebilir ki? dikkat ediyor sayılırsın sadece. Ama uzun vadede ne olur ? Dengeleme usulu beslenmek senin için diyetse diyeti bıraktığından ne olur? Bu soruların cevabı sende.

Ben üstüme vazife olan uyarımı senin iyiliğin için yapıyorum. Kesinlikle aksilik problem vs yaratmak için yazmadım bunları. Lütfen beni yanlış anlama...

Diyetine, kararlarına, herşeyine saygı duyuyorum ama yediklerine eleştiri yapmamızı istemiyorsun böyle kabullenmemizi istiyorsanda ben menülerini böyle kabul edemem... Yediklerin hiç bir diyette kabul görmeyen şeyler. Sadece böyle beslendiğin için aferin börek yemişsin üstüne kek yemişsin bunu hafta 3-4 kere yapıyorsun menülerin çok güzel diyemem. Ne karatayda ne dukanda ne 5 öğün beslenmede bu yok... Menülerine yorum yapmayacağım için lütfen alınma darılma kızma.. Bu uzun vadede senin motivasyonun için şart. Çünkü ben sana menün olmamış dedikçe senin motivasyonunun düşeceğine inanıyorum. Yani yine senin için

selam kızlar.hasta yogun malum 2 bölge bakıyorum ama aklım sizde buraya takılmadan olmuyor.geçmişe parçaparça cevap yazmaya çalışacagım.anı yakalarım umarım
Canım yaaa neden Moralin bozuk
Seni anlıyorum bende canım sıkkınsa tatlı yada baharatını yiyeceklere yenik düşerim. Şu ara favori kaçamağım kuruyemişler
şulecim ben daha iyi olamam sanırım.artık canımı sıkan şeylerden bahsetmek bile istemiyorum.bahsettikce içimde bir şeyler kırılıyor insanlara karşı.can sıkıntısını bahane edip eski günlere dönmeyecegim.ama içim bir şeyler almıyor şu saat oldu yediğim tek şey bir elma.

Haftaya izin alıcam inş, ama ben evde daha düzenli olurum umuduyla izin alıcam yoksa fena hem spor olmayacak hemde yersem fenaaaa
bende izin almak istedim ayarladımda ama ne yazıkki eltim ve kaynım kvleri oyuna getirip almadılar.kvler aradı size gelecegiz diye biz sizi tatilde alırız diye ertelediler.ses soluk yok.yine bendeler evde birileri varken izin almanın bi anlamı yok.

canım emın adımlarla ılerlıyosun gec olsun kalıcı olsun demı
öyle geniş çaplı salmayacagım kendimi.verdiğim kilolar okadar rahatlattıki beni şu dönemimin en büyük zevki inceldiğimi farketmek.bugün üzerime olmayan bir eteğim resmen bol geldi.

dk hapı kullananlarda sık rastllanır fibrokist.hormonlardan kaynaklanıyor genelde.

edacım inan kendimi cok zorladım.bugün aynısı olacagını sanmıyorum.gelmeyen eteğim bololunca moral oldu.

dilekcim bende seninle aynı durumu yaşadım bir süre edaya katılıyorum ki eksiyide görsen bu yanıltıcı olur.karbonhidratı hemde bu kek börek cinsteni dengelesek bile yağdan yakamıyoruz.o belki yağları yaktıktan sonra koruma programında olabilecek şeyler.ben daha evvel başka grupta bir arkadası bilirim kalori hesaplardı öğün yerine çikolata vs yani cıslardan yerdi totalde az cıkardı kalorisi vermedimi verdi ama hemen geri aldı.

Kendini psikolojik olarak sık boğaz etme. Eskisi gibi relax ol. Yemedin diye ölmezsin ya. Kar da olursun. O eteğin bol olmalısı senin için en büyük motivasyon şekli olmalı nitekim olmuş. Bu arada öğün atlamak yok. Bunu diyetisyeninde sanırım söylemişti. Öğün atladın mı açlık krizi gelir bunun olmasına izin verme canım

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın.

Lavasssssssss lavasssss himmmmmmmm

eveeettt gördüm oy kullanmışsın çok mutlu oldum saol canım.. inşallah.zaten oyumu kullanmadım daha, madem bu işler tanıdıklara göre şekillleniyor bende bekliycem kaptanıma lazım olursa ona kullanıcam olmadı kendime kullanırım

Canim cok karbonhidrat agirlikli beslenmmissin:26:
slm kızlar başım çok ağrıyor çok berbat ve çok yoğun bir gündü hepinzii çok öpüyorum
Gecmisolsun ayfercigim..
Afiyet olsun canim..Canini sikma canim
Ben geldimm gec geldim ama cunku sabah evleri topla kek yap cocuklari hazirla ogle oldu sonra atkadasa gittim aksamda geldim kostur kostur yemekti bulasikti anamla tel konusma gelinlerle konus bi saattr oyle sonunda geldim ama
hos geldin canim
maşallah bu ne yoğunluk .. Buraya takılman için randevu alalım senden

Hic sorma bacim 15 tatil daha bi yogun geciyor budsa diyetimi zorluyor
bozdunmu
Dilekcigim olmamis canim..ben edaya katiliyorum bu konuda..bu sekilde beslenerek tartida eksik cikarsin belki ama sporu ve düzeni degistirdigin zaman kilolari geri alirsin..cektigine degmez...kac haftadir birlikteyiz,lütfen kendin icin artik ikramlara hayir de..bunu kendin icin,sagligin icin yapacaksin..yok kaptan ben böyle rahatim diyorsanda bisey demiyorum canim,insallah senin istedigin gibi olur

Bu arada dün yediklerinin cezasi 45 dk yürüyüs tatlim..kolay gelsin
tesekkür ederim sulecigim...
aman ne edcen kiz kocayi,saliver gitsin..kafa dinliyon iste
Haftaya izin alıcam inş, ama ben evde daha düzenli olurum umuduyla izin alıcam yoksa fena hem spor olmayacak hemde yersem fenaaaa
insallah öyle olur

senın dısıne gore bı yasemın var bacım

aa hayret spormu gordumm ne

teessüf ederim dielkcigim..cuma spor yapmadim diye adimi cikarcan nerdeyse

Canim cok fazla,bi ara hepsini inceleyecegim
gecmisolsun canim
cok iyi yapmissin mervecigim..inan bazilari kim oldugunu unutuyor..bu gibi durumlardada hatirlatmak gerekli tabi
afiyet olsun canim..cok iyi
Bagirisin buraya kadar geldi mervecigim
sen süpersin ya valla
tatlım ızın alırsan buraya gelmessen dahada cızlara gıdersın bence ızın alma tatlım
canim is yerinden izin alacak,takimdan degil..yoksa benmi yanlis anladim:44:
günaydın kızlar nasılsınız
çok boğucu bi hava var ne yağmur yağıyo ne kar ama çok kapalı insanın ruhunu sıkıyor
burdada hava cok iyi bu gün..gökyüzü gülümsüyor
afiyet olsun edacigim..cezani yaptigin icin tesekkür vede kocaman öpücük
Mümkünse ben ofisteyken yağsın yağmurda ıslanmayı seviyorum ama saçımı başım düzgünse nefret ediyorumm

Gunaydin canlar bi cee diyip kahvalti hazirliyim didim
tünaydin canimsin
Canlar ben kacar kulliyeye gidicem bebelerimi doyuruyorum bugun hic kacamak yapmiyacam eda cadisinin diline dusmeyeyim:)) muck muck
bencede düsme,cok fena paraliyor valla:18:
Afiyet olsun kaptancım
tesekkür ederim canim

Canim tesekkür ederim..oy isteyen var ve müdahale edilmezse ben yarismadan cekilmeyi düsünüyorum..bekleyelim ve görelim

Olsun cnm her yıldonümünün ayrı bir keyfi vardır. Hastada olsanız hala birlikte ve mutluyuz dersiniz...Çok geçmişolsun ve dediğin gibi rabbim yawrularımızı esirgesin

ayy ne demek yadırgamak ben olsam ikide tokat atardım herhalde yok atamazdım da hırs yapardım kesin iyi demişsin ağzına sağlık herkes işini yapacak

amaaaannnn boşver inceleyip napcan kuzum yenmiş bitmiş

akşam çorba ve ekmekle doydun yaniii helal olsun bacım benimenüm de çokazaldı bu hafta.. bakalım ne yapacağım

yaa salep i de bişey içmek için içtim.Kocamla dışarı çıkmıştık o pislik künefe yedi ben kendimi tuttum güya ama tatlı yoğun birşey yemek adına salep istemiştim :26:
Kuruyemişde coştum yaa biraz diye yazdım çünkü senin dediğin gibi birinden birini yemem gerekirken hepsini bir kerede yedim
pancake i ekmek yerine yedim kuzum.1 bardak süt,1 yumurta,1 bardak un ile yapılmış avuçiçnden daha küçük dü ve bu malzeme ile bayağı adet çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…