Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tüm uyarılara rağmen hem kek yemişsin hem börek yemişsin. Olmuyor böyle.

Kaptannnnnnnn ceza

Bugün yemezsen yarın yine bir misafirlikte yiyeceksin böyle atlattım diyeksin. Akşam azıcık yemişsin ama telafi etmiyor. Her ne kadar porsiyonların boyutu önemli olsada yediklerimizin ne olduğu da bir o kadar önemli. Kendini alıştırman lazım. Hep bir sebebin oluyor kaçamak yapmak için. bu gezmeler sana yaramıyor.Buna çözüm bulmalısın. Aslında kolayı var tok gideceksin yada yiyeceğini kendin götüreceksin. Bunun alınmacası darılmacası yok. Çevrendeki insanlar eğer sana değer veriyorsa bu isteğine saygı duymalı alınmamalı darılmamalı. Bunu güzellikle anlatmalısın. Ama içten içe bunu yapmak istemiyor gibisin.

Pilav akşamında salep olmamış. Salep çok kalorili bir içecek. Dengelemiş sayılmazsın. ama arada olur diyelim. Pancake şekersiz yağsız demişsin ama ne olursa olsun hamur işi değil mi ? 3 tane ? boyutu ne kadar olduğu önemli.Diyeti fazla esnetiyorsun,olmaz böyle
bu arada kuruyemişlerin ölçüsü ne? Biraz biraz göreceli bir kavram
Fındık için 10 taneyi geçmemlisin. Ceviz için 2 tane kajuda bol yağlı o da olsa olsa 5,6 tane olur. bunları yerken yanında yoğurt yiyebilirsin hem daha az yemiş daha az zararlı olur. Çünkü fazlası fazlasıyla zararlı

Çook güzel kaçamaksız bir menü canım

Mervecim geçmiş olsun öncelikle. İnş kuzucun tamamen iyileşir. Senin içinde geçmiş olsun. Kadın olmak kadn hastalıkları çok zor ve beni çok korkutuyor. allah yardımcın olsun.
Hastanedeki olayda da sen duyarlı bir insansın dayanamamışsın söylemişsin. Üzülme. Allah herkese hak ettiğini verir.

Çook güzel kaçamaksız bir menü canım

tatlım kacamakları hayır dıyorum hergun sınavdan gecıyorum bı gorsen ama bır bardak su ıcıyorum ustune:)) yememem lazım suanda tutarsam kendımı hersey daha gusel olucak pısman olmayacagım:) yarın tartı gunum mbakalım ne alemdeyım:))

kek öelen mercımek köfte aksam pılav hıııccc olmamıs bacım

slm kızlar başım çok ağrıyor çok berbat ve çok yoğun bir gündü hepinzii çok öpüyorum
geçmiş olsun canım
hayırdır noldu gene :44:
yedinmi keki böreği
canım inşallah önemli bişey değildir ihmal etme mamografini çekil mutlaka

artık senınde menulerını alkışlayıp geçiyorum süpersin

Canım anlıyorum ben seni. Olacak sabret sık dişini nasıl olsa bir gün diyet bitecek o zamana kadar zaten sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmiş olacaksın.

Dünkü menüm

Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
yarım domates
1 haş. yumurta

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1/2 kase yoğurt
1dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara:1 bardak ayran + 2 kepekli galete

akşam:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

3 litre su
45 dk leslie (cezamı yaptım kaptan )
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

afiyet olsun tatlım menun cok gusel

Tesekkür ederim dilekcigim..insallah canim
canim simdi 15 tatil nedeniyle herkes tatilde oldugundan pek kalabalik degil..olsun ama yagmasada gürlüyor,tek tekte olsa simdilik kazanma ihtimalim var
kismet artik..

Edacigim hem haklisin hem haksizsin.haklisin bu gezmeler yaramiyor.haksizsin aksam az yeme telafi etmiyor demissin ki telafi etmiski tartida eksik ciktim .ozaman soyle diyim ben karatay usulu beslenen var 5 ogun beslenen bende dengeleme usulu diyet yapiyorum baska turlu yapamam canim dun ikram edilenlenlerin yarisi bile digildi yediklerim kahvaltidan 5 kadar agzima kahveden baska bisey girmemisti sonucta benim acelem yok yavas kilo vericim senin anliyacan canim kati siki bi diyet yapmiyorum ama cezamida hazirim cekmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…