menum
kahvaltı 2dılım cavdar,2 kıbrıt kutusu peynır 5 zeytın,kıvırcık bir t.k tereyag,bir tatlı k.bal
ara neskafe
ogle bi dilim borek mercımek koftesı kucucuk bır dılım kek
ara 10 kuruyemıs
aksam salata,yogurt bir kasık pılav ufacık haslanmıs tavuk amac tatlarına bakmaktı
ara elma
3 lt su, 2bardak bıtkı cayı spor yok
oglen olmadı ama mısafırlıkteydım bu kadar kacabıldım aksam telafı etmeye calıstım ama yarın dıyetımı bozacak bı durum yok yarın daha ıyı olacak
24 Ocak
Sabah Yağsız omlet 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi az şekerli
Öğle çorba 2 yk pilav 4 yk barbunya
Ara 6 fındık 2 galeta
Akşam kuzu şiş salata
Ara 2 hurma , 6-7 fındık, kefir
25 Ocak(annemde gün vardı o yüzden yeme hakkımı oraya sakladım)
Sabah 2 hurma,3-4 badem
Öğlen, brokoli haşlama, 4 yk Tavuklu kuruyemişler pilav (sultan pilavı) , kurabiye( kendi parmağımı kendim sallayım)
Akşam salep içtim sadece (Öğlenki suçluluk duygusu ile)
Gece kefir
26 Ocak
(Kahvaltıya davetliydik,saat 12:00 )
Küçükmparça Mantarlı omlet
1/2 kk peynir
3 pankek (Yağsız, şekersiz cnm arkadaşım benim için yapmış, ekmek yerine yedim)
1 ceviz
2 zeytin
1 çay kaşığı kaymak
16:00 1 ceviz
2 incir
18:00 100 gr et döner
Brokoli karnıbahar haşlama
2 yk yoğurt
Az salata
3 yk bulgur pilavı
20:00 2 hurma
Biraz kuruyemiş (kaju,fındık, fıstık)
Kefir
27 Ocak Pazartesi
2 incir
2 kepek ekmek arası beyaz peyniri tost
1 kase çorba ayran (yemekhanede yemek kalmamıştı, spor dönüşü)
Dut, badem, fındık
Lahana salatası
4 yk Tavuklu pilav
Kefir
Fındık, badem (biri beni durdursun, sanırım depresyona falan girmek üzereyim bu kadar fındık badem yenmez ki yerken o dişleri sıkmam çıkardığı ses falan enteresan bir ruh haline sardırıyor)
Spor cuma ve Pazartesi aeropilates 1 saat
Su 2 lt olmasına dikkat ediyorum
Yeşil çay ve beyaz çay 1 er bardak
gunaydın kıslar
menum
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay
ara
2 hurma
2tam ceviz
öğle
patateslı tavuk yemegı(sadece tavuklarından)
2 dılım ekemk
yogurt
ara
1 elma
aksam
1 kase corba
2 dılımm ekmek
ara
1 elma
4yk yogurt
su:2lt
spor:1 km yuruyus
Birde bugün vezne görevlisiyle tartıştım :))
Hayy allahım öle sinirlendim ki cüneyt arkın olsaydım bi vurusta 5 kişi giderdisıradayız kadın gelene somurta somurta bagırıyo
Yaslı genc ayırt etmiyo ama bi havalar millete cvp vermiyo yha
Dede bi soru sordu pörtletti gözünü bagırarak görmüyonusun saat yazıyo orda dedi çadamcagız boynunu büküp gitti
Allahm bu insan kendini ne sanıyo
Adam hastalardan birine sordu saolsun abinin biri cvpladı
Nese bnm önmde bi adam bar karısı diyaliz hastası agrısı var doktor acil ultrasona göndermiş bilmm neden :)
3 ay sonraya gün verince adam da dediki daha erkene alma ihtmalimiz varmı randwvuyu agrısı var çünkü yardımcı olun falan
Bizim pörtlek yine baktı dik dik ayyy bana bişi oldu
Bi bagırdı yha ben salak oldugumdan size o tarihi verdim sisteme göre veriyorum diye azarladı adamı
Bn dayaanamadım kızlar catlardım eger susmassam dedim pardon ama siz kimsiniz niçin burdaaınız sizi buraya süs kbagı olsun diyemi oturttular ne bu hava kibir böle
Sizi şikayet edicem dedim cok kaba halden anlamaz kibirli ve argo konusuyosunz buna ne hakkınız var
Kimden alıyosunuz bu cesareti ama bi basladım daha susmuyorum
Kadın diyo gencten bi kadın yani size bi yanlışm mı oldu ewet dedim bnde bni rahatsız ettiniz gözünü pörtletip cvp vermiyosun milleti azarlıyosun sen kimsin yoksa küçük dagları sen mi yarattın dedim
Ama kadını görseniz eminim sizde aynı tepkiyi werirdiniz
Sanki biz ona cok uhtacmısız da........ Bi tavurlar
Dedim bana bakın hanm efendi ben sorucam siz cvb vericeksiniz bu kadar basit bu sizin göreviniz lamı cimi yok
Görevli abi geldi hnmefendi sakin olun falan dedi ama kıza daha cok şey dicektim
İnsanlkyan nasibini almayan insan kadar zarar veren üzen kıran kimse varmıdır .....
Walla kızlar bazılarıız bni yadırgıyabilirsiniz ama bnde hastanede calıştım en iyisinide en kötüsünüde gördüm
Adamdan kimlik istedim diye dayak yicejtim ama yinede sakin olun kütfen diyip yayıstırmaya calıştım
Bnce bi insan hastanede calısıyosa bu doktorda olda temizlikçide vs va vs hasta psikolojisini bilmesi lazım
Bnde böleyim napim böle yaslı insanlaara bagırıp cgran birini gördüm mü kayıs atıyo sarteller kopuyo
Çook güzel kaçamaksız bir menü canım
menum
kahvaltı 2dılım cavdar,2 kıbrıt kutusu peynır 5 zeytın,kıvırcık bir t.k tereyag,bir tatlı k.bal
ara neskafe
ara 10 kuruyemıs
aksam salata,yogurt bir kasık pılav ufacık haslanmıs tavuk amac tatlarına bakmaktı
ara elma
oglen olmadı ama mısafırlıkteydım bu kadar kacabıldım aksam telafı etmeye calıstım ama yarın dıyetımı bozacak bı durum yok yarın daha ıyı olacak
Haftaya izin alıcam inş, ama ben evde daha düzenli olurum umuduyla izin alıcam yoksa fena hem spor olmayacak hemde yersem fenaaaa
geçmiş olsun canımslm kızlar başım çok ağrıyor çok berbat ve çok yoğun bir gündü hepinzii çok öpüyorum
hayırdır noldu gene :44:sabah:2 bardak su
türk kahvesi
saat 10 gibi 1 yumurta biraz peynir yarımdilim ekmek
birazyeşillik
ara:yok
öğle:fırında tavuk
1 kase yogurt
ara:1yeşil elma
akşam:brüksel lahanasından salata
bikaç çatal tatlı ne yazıkki kapanış iyi olmadı.moralim cok bozuk ona yenildim.yukarda yediklerimin porsiyonları az kendileride kalori yönünden düşük zorla yedim moralim bozuk olunca ağzımda büyüler..doymayıncada tatlıya yenildim.
yedinmi keki böreğimenum
ara neskafe
ara 10 kuruyemıs
ara elma
canım inşallah önemli bişey değildir ihmal etme mamografini çekil mutlakaSa kızlar nasılsınız bakalım
Bn iyiyim herzaman ki gibi hastanede mesaimi doldurdum : D
Sabaah kanuni s s hastnesine meme poliklinigine gittim 1 aydır gögüslerimde agrılar vardı ve kist cıktı kızlar
Yasemincim daha iyi bilir ama fbrokist ni fubrakistmi bi acayip 2 kadından 1 inde muhakkak olan kistler denmiş
Ultrason cekilcem bakalım
Ahh kızlarnedimm bilmiyorum ama rabbim daha beterinden saklasın diyorum hala gögüslerim agrıyo bugün kadın elle muayene edince acidi ondan mı biliyorum ayy yha sizide sıktım
Yarın menümü paylasıcam canlarım cok yogun ve yorgunum bu aralar :)))
Öalum yıldönümü hazırlıklarıda var :))
Hasta hasta cok güsel olcak eminim
Kızım bugün son iğnesini 6. Vuruldu
Elhamdülillah o biraz daha iyi neşe kaynagımız solmasın daa......
Nese yarın görüüsürz canlarım
gunaydın kıslar
menum
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay
ara
2 hurma
2tam ceviz
öğle
patateslı tavuk yemegı(sadece tavuklarından)
2 dılım ekemk
yogurt
ara
1 elma
aksam
1 kase corba
2 dılımm ekmek
ara
1 elma
4yk yogurt
su:2lt
spor:1 km yuruyus
tatlım kacamakları hayır dıyorum hergun sınavdan gecıyorum bı gorsen ama bır bardak su ıcıyorum ustune:)) yememem lazım suanda tutarsam kendımı hersey daha gusel olucak pısman olmayacagım:) yarın tartı gunum mbakalım ne alemdeyım:))
günaydın kızlar nasılsınız
çok boğucu bi hava var ne yağmur yağıyo ne kar ama çok kapalı insanın ruhunu sıkıyor
günaydın
Aynen öyle yağsa hem doğa hem biz rahatlayacağız
günaydın kızlar nasılsınız
çok boğucu bi hava var ne yağmur yağıyo ne kar ama çok kapalı insanın ruhunu sıkıyor
Canım anlıyorum ben seni. Olacak sabret sık dişini nasıl olsa bir gün diyet bitecek o zamana kadar zaten sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmiş olacaksın.
Dünkü menüm
Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
yarım domates
1 haş. yumurta
ara: 1 elma
öğle:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1/2 kase yoğurt
1dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara:1 bardak ayran + 2 kepekli galete
akşam:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
3 litre su
45 dk leslie (cezamı yaptım kaptan)
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Tesekkür ederim dilekcigim..insallah canimsulecım pılavın cok guzel gorunuyordu tebrık edrım umarım ya sen ya kaptanım kazanır bızden bır kazansında kım kaanırsa artık hepımız bırımız bırımız hepımız ıcın nasıl olsa
Tüm uyarılara rağmen hem kek yemişsin hem börek yemişsin.Olmuyor böyle.
Kaptannnnnnnn ceza
Bugün yemezsen yarın yine bir misafirlikte yiyeceksin böyle atlattım diyeksin. Akşam azıcık yemişsin ama telafi etmiyor. Her ne kadar porsiyonların boyutu önemli olsada yediklerimizin ne olduğu da bir o kadar önemli. Kendini alıştırman lazım.Hep bir sebebin oluyor kaçamak yapmak için. bu gezmeler sana yaramıyor.Buna çözüm bulmalısın. Aslında kolayı var tok gideceksin yada yiyeceğini kendin götüreceksin. Bunun alınmacası darılmacası yok. Çevrendeki insanlar eğer sana değer veriyorsa bu isteğine saygı duymalı alınmamalı darılmamalı. Bunu güzellikle anlatmalısın. Ama içten içe bunu yapmak istemiyor gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?