Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Edaa sinav nasildi ben okadar cok stres yapmisimki kocaman kocaman siwilceler cikti heryerimde ya sinavdan sonra bagira bagira aagladimda simdi iyiyim:)

Çok fazla yorum yapamıyorum. Doğrumu yanlışmı çok fikrim yok gelince göreceğiz. ama kalmam gibi geliyor. Pek çalışamadım finalde :18::18:

Senin nasıl geçti.

Bende diyeti patlattım yine stressten

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla yorum yapamıyorum. Doğrumu yanlışmı çok fikrim yok gelince göreceğiz. ama kalmam gibi geliyor. Pek çalışamadım finalde :18::18:

Senin nasıl geçti.

Bende diyeti patlattım yine stressten
ders calısırken ne yediğimi hatırllamıorum ya 1. sınıftan kalan dersler yuksek gelır yınede kısmetse dıgerlerı ortalama olur zannımca:)

Edajııııım canımsın, kıyamam oy vermişsin bana
Rezil olmaktan kurtuldum şaka bir yana akşam üzeri bir baktım hala 0 oy , işte dedim bu işler böyle katılmaktı önemli olan der otururuz artık diye cidden oylama kısmı enteresan heyecanlı birşeyimiş kaptanjım..

Yemek yapıp biraz ortalık toparlayım kocamda yok çocuklarımda gelirim sonra tekrar Hem menülerimde yazayımda kaptan ceza vermesin bu hafta.. Zaten iş yerinde spor süresini uzattık 15 tatil boyunca daha yoğun yapıcaz canım çıkıyor birde ceza almayım

canim genelde arkadas cevresi olan kazaniyor,az bir kisim tarife veriyor..ben sütlü tatlilarda 1.olmustum ve ilk defa o yarismada bana oy verenlerden 3-4 kisi harici kimseyi tanimiyordum
dedigim gibi arkadas cevresi olanin kazanma olasiligi daha fazla..sakin pes etme ama,sürpriz hediye var daha,bakarsin sana gelir
cok üzüldüm,cok üzüldüm sporun fazlalasmasina

Düsünceli arkadasim benim,firsat bulursan yazarsin..kocisi nere yolladin giii

Ne güzel uydurmuştum ama

bugun yediklerim

sabah: 1 lavaş, peynir,zeytin, 1 tk tereyağ, 1 tk reçel, 1 kupa kayısılı form çay

öğle: 1 tane kuru biber 1 tane kuru patlıcan dolma, 1 kase yoğurt keten tohumlu

akşam: 5 yk taze fasulye, 4 yk bugur pilavı, salata

2 kupa çay
1 elma,2 mandalina
1,5 lt su
spor yok bugun yerimden kalkmadım

Son düzenleme:
sabah:2 bardak su
türk kahvesi

saat 10 gibi 1 yumurta biraz peynir yarımdilim ekmek
birazyeşillik

ara:yok

öğle:fırında tavuk
1 kase yogurt

ara:1yeşil elma

akşam:brüksel lahanasından salata

bikaç çatal tatlı ne yazıkki kapanış iyi olmadı.moralim cok bozuk ona yenildim.yukarda yediklerimin porsiyonları az kendileride kalori yönünden düşük zorla yedim moralim bozuk olunca ağzımda büyüler..doymayıncada tatlıya yenildim.

Ben geldimm gec geldim ama cunku sabah evleri topla kek yap cocuklari hazirla ogle oldu sonra atkadasa gittim aksamda geldim kostur kostur yemekti bulasikti anamla tel konusma gelinlerle konus bi saattr oyle sonunda geldim ama

Canım yaaa neden Moralin bozuk
Seni anlıyorum bende canım sıkkınsa tatlı yada baharatını yiyeceklere yenik düşerim. Şu ara favori kaçamağım kuruyemişler

Ben geldimm gec geldim ama cunku sabah evleri topla kek yap cocuklari hazirla ogle oldu sonra atkadasa gittim aksamda geldim kostur kostur yemekti bulasikti anamla tel konusma gelinlerle konus bi saattr oyle sonunda geldim ama

maşallah bu ne yoğunluk .. Buraya takılman için randevu alalım senden

Kalori olarak az olmus enazindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…