Yok kız % 100 listeme uyacağım anlamında
Edaa sinav nasildi ben okadar cok stres yapmisimki kocaman kocaman siwilceler cikti heryerimde ya sinavdan sonra bagira bagira aagladimda simdi iyiyim:)
tesekkür ederim canimHarika görünüyor pilavın kaptancım oyumu sana kullanıyorum :)
ders calısırken ne yediğimi hatırllamıorum yaÇok fazla yorum yapamıyorum. Doğrumu yanlışmı çok fikrim yok gelince göreceğiz. ama kalmam gibi geliyor. Pek çalışamadım finalde :18::18:
Senin nasıl geçti.
Bende diyeti patlattım yine stressten
Yok kız % 100 listeme uyacağım anlamında
Edajııııım canımsın, kıyamam oy vermişsin bana
Rezil olmaktan kurtuldumşaka bir yana akşam üzeri bir baktım hala 0 oy , işte dedim bu işler böyle katılmaktı önemli olan der otururuz artık diye cidden oylama kısmı enteresan heyecanlı birşeyimiş kaptanjım..
cok üzüldüm,cok üzüldüm sporun fazlalasmasinaYemek yapıp biraz ortalık toparlayım kocamda yok çocuklarımda gelirim sonra tekrarHem menülerimde yazayımda kaptan ceza vermesin bu hafta.. Zaten iş yerinde spor süresini uzattık 15 tatil boyunca daha yoğun yapıcaz canım çıkıyor birde ceza almayım
Ne güzel uydurmuştum ama
slm kızlar başım çok ağrıyor çok berbat ve çok yoğun bir gündü hepinzii çok öpüyorum
sabah:2 bardak su
türk kahvesi
saat 10 gibi 1 yumurta biraz peynir yarımdilim ekmek
birazyeşillik
ara:yok
öğle:fırında tavuk
1 kase yogurt
ara:1yeşil elma
akşam:brüksel lahanasından salata
bikaç çatal tatlı ne yazıkki kapanış iyi olmadı.moralim cok bozuk ona yenildim.yukarda yediklerimin porsiyonları az kendileride kalori yönünden düşük zorla yedim moralim bozuk olunca ağzımda büyüler..doymayıncada tatlıya yenildim.
Kuzum ne oldu nazar mı değdi yoksa sana! Grubumuzun sağlam üyesi
Ben geldimm gec geldim ama cunku sabah evleri topla kek yap cocuklari hazirla ogle oldu sonra atkadasa gittim aksamda geldim kostur kostur yemekti bulasikti anamla tel konusma gelinlerle konus bi saattr oyle sonunda geldim ama
sabah:2 bardak su
türk kahvesi
saat 10 gibi 1 yumurta biraz peynir yarımdilim ekmek
birazyeşillik
ara:yok
öğle:fırında tavuk
1 kase yogurt
ara:1yeşil elma
akşam:brüksel lahanasından salata
bikaç çatal tatlı ne yazıkki kapanış iyi olmadı.moralim cok bozuk ona yenildim.yukarda yediklerimin porsiyonları az kendileride kalori yönünden düşük zorla yedim moralim bozuk olunca ağzımda büyüler..doymayıncada tatlıya yenildim.
maşallah bu ne yoğunluk .. Buraya takılman için randevu alalım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?