Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar kizlar..nasilsiniz..ben yemegimi yaptim,sadece firina sürecegim..pilavimida yaptim geldim:16:

Birazdan 3 numaranin muzik kursu var onu gönderirim,2 numarayi kresten alirim..at lmusken bakip gecmisi cevaplayayim dedim:54:

Cumaya kadar en az 1 kilo vermis olmam lazim...dilekle yaristayiz:52:

kim ne kacamak yapiyormus bakim,gimi kizdirmis..hemen bakip geliyorum:51:

Bu arada yemek yarismasi icin oylama basladi kizlar..begendiginiz pilava kullanin oyunuzu:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682593&page=180
hemen gecmise bakiyorum:53:

Ben geldim burdayımm :3:
Hos geldin canim..söyle sohbet edemiyoruz seninle ne zamandir,ask hayatin nasil gidiyor:1:
hoşgeldin canım. Bende mutabkat yapmaya çalışıyorum. bir türlü cevap alamıyorum :47:
sakin ol edacigim..sana cevap vermeyenler utansin:9:
Olmaz. Yememelisin.:16: Kaptandan sana ceza vermesini isterim. :23::23:
hemen bakayim bakim,ne yiyecekmis..zaten yiyemez,mantiyla hakkini doldurduki dilek:19:
Çok şanslısın . Valla hatırlama bile. şimdi herşey değişti gerçi.:9:
:9::9::9:

Canim biz adresleri yazalim sen kargo yap emin ol tahmin ettigim gibi adimsayarsa 3 takimin hepsi siraya gecer
Bencede:34:
Gecmisi aksam g,elince yapiyim simdi cok isim var gorusuruz muck muck
görüsürüz canimsin:16:
bende:52:
Kahvaltiyi cok az yaptim ama simdiden iki lt suda ictim soz kucucuk bir dilim
Hayirrrrrrr:19:
canim manti yedinki sen bu hafta,yok hic olmaz,kurtarmaz inanki:20:
catalin ucuyla agzina 1 lokma koyabilirsin nefsin körelsin diye ama dilime yaklasma sakin:19:
tmm kızlaar nasıl verebiliyoruz öğreneyim eğer isme zimmetli vermiyorsak neden olmasın.
:32::32::9:
çok şükür canım bugun kendıme izin verdım pijamalarımla tvkarşısında kucagımda pc üstümde battaniyem akşama kadar keyf yapıcam :37:

olmaz mı:9::9: bütün aile hekımlerıne mı gönderdıler acep yarın basayım bizimkini:9::9:
ohh...keyfini cikar canim...yaninada al bitki cayini:16:
nere kayboldunuzzzz :24::24:
burdayim:3:
Selam kızlar, sabah ssk daydım ofise geldimm işleri toparladım çok şükür. Rahatım bugünnn :52:
e ne güzel,sayfalarda akmis bu gün..özlemisim gecmise gömülmeyi:52:

Günaydın kızlarrrrrrrrr:3::3:
Ben geldim. sınavlar bitti 4*4 lük diyetime başlıyorum bu hafta.
Bu arada sınav sonuçları gelene kadar rahatım. Sonrasında bakacağız. (çok çalıştığım söylenemez ondan yani:50::50:)

HAyırlısı olsun bakalım nasıl gelecek :34:
4*4 lük diyet 4 ara 4 ana yemek gibi birşey mi?

afiyet olsun canim..cerezini bitirmeye calis bence,yada kalanini diger ögünlede yiyebilirsin:34:

Hayirdir ahsenim,aclik grevine girdinde bizimmi haberimiz yok:51:

afiyet olsun canimsin..insallah yakmissindir mantiyi,yada yakmamista olabilirsin..sonucta yarisiyoruz demi:52:

Aclik grevi ha kaptancim 2 gundur ne yedigimi bilmiyom.saysam kesin beni gruptan atarsiniZ.ailemin yanindayim.kardesimin askerligi bitti.allahim gelenin gidenin yatili misafirin haddi hesabi yok tabi 2 gundur duzenim de yok.artk ev sakinlsti yarindan tezi yok toparlaniyom.ahhhh ahhhhi de ayyildizla yarisiyodum biteeeeer gecmstr o cadi simdi beni

Merhabalar kizlar..nasilsiniz..ben yemegimi yaptim,sadece firina sürecegim..pilavimida yaptim geldim:16:

Birazdan 3 numaranin muzik kursu var onu gönderirim,2 numarayi kresten alirim..at lmusken bakip gecmisi cevaplayayim dedim:54:

Cumaya kadar en az 1 kilo vermis olmam lazim...dilekle yaristayiz:52:

kim ne kacamak yapiyormus bakim,gimi kizdirmis..hemen bakip geliyorum:51:

Bu arada yemek yarismasi icin oylama basladi kizlar..begendiginiz pilava kullanin oyunuzu:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682593&page=180
hemen gecmise bakiyorum:53:

Harika görünüyor pilavın kaptancım oyumu sana kullanıyorum :)

Günaydın kızlarrrrrrrrr:3::3:
Ben geldim. sınavlar bitti 4*4 lük diyetime başlıyorum bu hafta.
Bu arada sınav sonuçları gelene kadar rahatım. Sonrasında bakacağız. (çok çalıştığım söylenemez ondan yani:50::50:)

Masallh cnm senin su azmine hayranim tam benim adamimsin.umarim iyi gecmistr sinavlarin

Back