- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Ben geldim burdayımm![]()
hoş geldin canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim burdayımm![]()
Selam kızlar, sabah ssk daydım ofise geldimm işleri toparladım çok şükür. Rahatım bugünnn![]()
Kahvaltiyi cok az yaptim ama simdiden iki lt suda ictim soz kucucuk bir dilim
tmm kızlaar nasıl verebiliyoruz öğreneyim eğer isme zimmetli vermiyorsak neden olmasın.
hoş geldin canım nasılsın
hoşgeldin canım. Bende mutabkat yapmaya çalışıyorum. bir türlü cevap alamıyorum![]()
Hoşbuldumm kızlarrben de yavaştan başladım mutabakatlara önce cevap bekleyenlere cevap vereyim kızdırmayayım ben de firmaları
![]()
Valla bana cevap vermezseydin sanada kızardım.![]()
Hoşbuldumm kızlarrben de yavaştan başladım mutabakatlara önce cevap bekleyenlere cevap vereyim kızdırmayayım ben de firmaları
![]()
kolay gelsin canımcım
bu arada bende muhasebe mezunuyum 9 ayda büroda çalıştım ama evlenınce ayrıldım şimdi hiçbişey hatırlamıyorum![]()
Çok şanslısın . Valla hatırlama bile. şimdi herşey değişti gerçi.![]()
Hos geldin canim..söyle sohbet edemiyoruz seninle ne zamandir,ask hayatin nasil gidiyorBen geldim burdayımm![]()
sakin ol edacigim..sana cevap vermeyenler utansinhoşgeldin canım. Bende mutabkat yapmaya çalışıyorum. bir türlü cevap alamıyorum![]()
hemen bakayim bakim,ne yiyecekmis..zaten yiyemez,mantiyla hakkini doldurduki dilekOlmaz. Yememelisin.Kaptandan sana ceza vermesini isterim.
![]()
Çok şanslısın . Valla hatırlama bile. şimdi herşey değişti gerçi.![]()
BencedeCanim biz adresleri yazalim sen kargo yap emin ol tahmin ettigim gibi adimsayarsa 3 takimin hepsi siraya gecer
görüsürüz canimsinGecmisi aksam g,elince yapiyim simdi cok isim var gorusuruz muck muck
bendeBende istiyorum![]()
HayirrrrrrrKahvaltiyi cok az yaptim ama simdiden iki lt suda ictim soz kucucuk bir dilim
tmm kızlaar nasıl verebiliyoruz öğreneyim eğer isme zimmetli vermiyorsak neden olmasın.
ohh...keyfini cikar canim...yaninada al bitki cayiniçok şükür canım bugun kendıme izin verdım pijamalarımla tvkarşısında kucagımda pc üstümde battaniyem akşama kadar keyf yapıcam
olmaz mıbütün aile hekımlerıne mı gönderdıler acep yarın basayım bizimkini
![]()
burdayimnere kayboldunuzzzz![]()
e ne güzel,sayfalarda akmis bu gün..özlemisim gecmise gömülmeyiSelam kızlar, sabah ssk daydım ofise geldimm işleri toparladım çok şükür. Rahatım bugünnn![]()
Huhu kızlar nerdesiniz?![]()
Günaydın kızlarrrrrrrrr![]()
Ben geldim. sınavlar bitti 4*4 lük diyetime başlıyorum bu hafta.
Bu arada sınav sonuçları gelene kadar rahatım. Sonrasında bakacağız. (çok çalıştığım söylenemez ondan yani)
afiyet olsun canim..cerezini bitirmeye calis bence,yada kalanini diger ögünlede yiyebilirsin
Hayirdir ahsenim,aclik grevine girdinde bizimmi haberimiz yok
afiyet olsun canimsin..insallah yakmissindir mantiyi,yada yakmamista olabilirsin..sonucta yarisiyoruz demi![]()
HAyırlısı olsun bakalım nasıl gelecek
4*4 lük diyet 4 ara 4 ana yemek gibi birşey mi?
Merhabalar kizlar..nasilsiniz..ben yemegimi yaptim,sadece firina sürecegim..pilavimida yaptim geldim
Birazdan 3 numaranin muzik kursu var onu gönderirim,2 numarayi kresten alirim..at lmusken bakip gecmisi cevaplayayim dedim
Cumaya kadar en az 1 kilo vermis olmam lazim...dilekle yaristayiz
kim ne kacamak yapiyormus bakim,gimi kizdirmis..hemen bakip geliyorum
Bu arada yemek yarismasi icin oylama basladi kizlar..begendiginiz pilava kullanin oyunuzu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682593&page=180
hemen gecmise bakiyorum![]()
Günaydın kızlarrrrrrrrr![]()
Ben geldim. sınavlar bitti 4*4 lük diyetime başlıyorum bu hafta.
Bu arada sınav sonuçları gelene kadar rahatım. Sonrasında bakacağız. (çok çalıştığım söylenemez ondan yani)