Evet canım darısı diğer margarinlerin başınaÇok iyi canım iki paket margarin gitmiş demek
canim kendine iyilik yap. gece yemeyince sagligin da daha iyi olacakGeçen hafta 76.2
Bu hafta 76.0
Fark 0.2
Yüzde 0'26
Ne oluyorsa geceleri oluyor kızlar bana. Haftaya söz daha iyi bir yüzdeyle karşınızda olucam.
gecen hafta 63.3
bu hafta 62.6
-700 gr
%1.10
senle ben bu hafta yarışalım miPeşindeyim canım inşallah bende birgün 62 leri göreceğimmm
Bu hafta son 3 gün berbat geçti
senle ben bu hafta yarışalım mi
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.6
giden -300
%0 .45
Bu gün orucun son günü inşallah bi dahaki hafta daha dikkat ederim
gorursun canim yeter ki koyverme. :)Peşindeyim canım inşallah bende birgün 62 leri göreceğimmm
Bu hafta son 3 gün berbat geçti
Evet canım, ekmeği kendim yapmaya başladım. Bu şekilde yağ oranımı raha rahat tamamlıyorum. Ekmeğim de şöyle oluyor.Rakibem ekmeğinii kendin mi yapıyorsuun
Müdürün nice sağlıklı yaşı olup, seni yeni yaşında hiç üzmesin hep mutlu etsin inşallah
Öğlene ne yiyeceksin bacıgardaşş, ince dilimden birşeycik olmaz dengeleersin olur biter
Evet canım, ekmeği kendim yapmaya başladım. Bu şekilde yağ oranımı raha rahat tamamlıyorum. Ekmeğim de şöyle oluyor.
Eki Görüntüle 2569780
2 günde tüketiyorum bunu canım.
kiz 700 grammis farkin excel e yazinca farkettim ben deKızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39 @kedilovic Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
,Evet ya bende şimdi fark ettimkiz 700 grammis farkin excel e yazinca farkettim ben de
Kız 3 yumurtayla 100 gr tahini çırpıp yarım paket kabartma tozu koyup fırına atıyorum. Öyle uğraş verici birşey değil aslında. Akşam yemekten sonra mutfağı toparlarken atıyorum fırına, işim bitince çıkarıyorum.Maşallah her şeye yetişebiliyorsun canım. Afiyet olsun.
Kız 3 yumurtayla 100 gr tahini çırpıp yarım paket kabartma tozu koyup fırına atıyorum. Öyle uğraş verici birşey değil aslında. Akşam yemekten sonra mutfağı toparlarken atıyorum fırına, işim bitince çıkarıyorum.