Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım aynı problem bende vardı işte. Hele çocuk doğduktan sonra, elime telefonu alır mutfağa geçerdim. Açardım haberleri, önümde bisküvi, lokum, şeker artık ne varsa. Tek lüksüm buymuş gibi gelirdi. Sonra bu lüksün benim zayıflamama engel olduğunu fark ettim. Mücadele etmek için buraya geldim. Forumda gezerken birinin 'Açlıktan öleceğimi bilsem gece ağzıma birşey koymam' dediğini gördüm. 'yaa, millette ne irade var' dedim. Ertesi gün gece yemedim, ertesi günde.. Böyle böyle 15 gün geçti.
Şöyle bir şey demişti bir başkası da, 'gece yemek istediğim birşey olduğunda, yarın yersin diyorum. Canım isterse hakikaten yiyorum, Böylelikle gece yemelerini kestim'. Bu da çok mantıklı bir düşünce tarzı.

Günaydınnn,
Tebrik ederim tatlımmm, maşallah 400 gram, 400 gramdır

Taş kebabı az mercimek yedim dediğim gibi, fakat tartı yıkılıyoooo
Rakibem benii düşün yeme annem yeme guuzuum (Canan Karatay'ın böyle bir caps'ini yapmışlardı aklıma o geldi)
Bu arada yarın sigara birakma polikliniğinde randevum varyemekte yaptığım gibi, bir süre içmedim diye kendime nargileyle, puroyla ödül veriyormuşum tabiki şaka, bitecek gidecek inşallah.
2020'de hedefim sigarayı bırakmak, önce kilo olarak hedefimi tutturayım sonra sıra zigaraya geçecek
Yarın Cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz demi?
Günaydın canım evet sabah WC'den sonra hemencecik tartılıyorsuuun
Benimde vardı gece yemelerim çok, ama ben bildiğiniz buzdolabını açıp Allah ne verdiyse götürüyordum. Ya da gece olmuş saat 1-2 hop dışarıdan pizza, full karışık sandviç vs. getirtip yiyip hooppa yatıyordum.
Benimde aklıma birşey gelirse akşam ve hakikatten canım isterse öğlen saatlerinde gidip, bir lokmacık tadıp bırakıyorum. Böylelikle hem nefesimi köreltmiş oluyorum hem de çok yarım bırakmayı öğreniyorum

Eveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım

Eklentiler

• 0CFCDD65-AC52-4246-8F64-50374A98081B.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 29
Eveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım
Tebrik ederim rakibem. Düşün bakalım ne yazdıracaksın bu mazlum kadına

Tebrik ederim rakibem. Düşün bakalım ne yazdıracaksın bu mazlum kadına
Aklıma zalimle fikirler hiç gelmiyor biliyor musun
Yani şöyle bir şey geliyor, herderdedeva devasını bulsun vs..
Olumlamalı şeyler düşünüyorum ama izninle azıcık daha düşüneyim olur mu

26.12.2019 Menü

Sabah (06:00
)
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Üzerine 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (şekersiz olandan ve bunu hakkettiğimi düşünüyorum )

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
3 ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
Ayran

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Kızlar akşama kadın kadına yılbaşı yemeğine gidiyoruz, mezedir tavuk/köfte/balık alternatifleri mevcut. İpin ucunu kaçırmam, zaten alkolde kullanmıyorum. Detaylı bir şekilde cumartesi sabahı yazarım menüyü artıık
Lusi Göbüş atmak bence en güzel zıpor, akşam bir hayli eğlence olacak
Su: 2,5 litre efenim

Afiyet olsun , dökün kurtlarınızı ben daha da ağırlaştım sabah sürünerek uyandım resmen..Erken kalkıp spor yapacaktım

Kızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39 Lusi Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
900 gramcık, cık değil kesinlikle.. Ne güzel bir rakam kuzum maşallaaaaah
Tebrik ediyorummmm
Afiyet olsun , dökün kurtlarınızı ben daha da ağırlaştım sabah sürünerek uyandım resmen..Erken kalkıp spor yapacaktım
Akşama daha çok var valla bende uyukluyorum pc başında

Dökülcek kurt kalmamıştır sen de yavrum gel benimkileri dökek

Mucize değildir o mucize olsa duramazsun
Çok iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…