ilk gun en zoruİyi akşamlar canlar bugünkü yemek olayını kapatıyorum hiç kaçamaksız azimli iradeli bir ilk gün geçirdim inşallah böyle devam edebilirim3 litre su yarım saat spor
evet canim mutlaka bildir kilonu yarin.Yarın Cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz demi?
Canım aynı problem bende vardı işte. Hele çocuk doğduktan sonra, elime telefonu alır mutfağa geçerdim. Açardım haberleri, önümde bisküvi, lokum, şeker artık ne varsa. Tek lüksüm buymuş gibi gelirdi. Sonra bu lüksün benim zayıflamama engel olduğunu fark ettim. Mücadele etmek için buraya geldim. Forumda gezerken birinin 'Açlıktan öleceğimi bilsem gece ağzıma birşey koymam' dediğini gördüm. 'yaa, millette ne irade var' dedim. Ertesi gün gece yemedim, ertesi günde.. Böyle böyle 15 gün geçti.Kaptanım benim gece acikmalarina çare! benim tek derdim bu. Gün içinde sıkıntım yok birşey aramiyorum. Ama gece kendimi yiyorum buzdolabını açmamak için. Arada kaçaklar da olmuyor değil. çocuklar uyuyunca kafamda bir ampul yanıyor direk ne yemeliyim diye. Ne yapayım nasıl oyalayayim kendimi kızlar bir akıl verin toplasin. Kurtarın bu siskoyu gece yemelerinden.
Günaydınnn,Günaydın kızlar. Hastalığım dolu dizgin devam ediyor. Genelde 7-8 gün sürdüğü için şu an tam ortasındayım. Ama bu sabah bir mucize oldu,
Eki Görüntüle 2569648
Geçen hafta=71.4
Bu hafta =71
Fark=0.4
Yüzde =0.560
En azından sizi zarara sokmadım
Taş kebabı az mercimek yedim dediğim gibi, fakat tartı yıkılıyoooogunaydin canim
masallah cok mutlu gordum seni enerji yukledin tee nerelerden bize
bu sabah zeytin yemeseydin iyiydi(tuzluysa) odem atmak icin mumkunse maydonoz ye bolca. yiyebildigin kadar sap kismindan da ye. vucudunun sisini indirir biraz.
persembe mercimege hic bulasmasan iyi olur. tas kebabi ve salata diyorum
Rakibem benii düşün yeme annem yeme guuzuum (Canan Karatay'ın böyle bir caps'ini yapmışlardı aklıma o geldi)Olayım ya, rahatsız olayım hiç önemli değil. Yeterki 'yılbaşında' diye içime içime attığım herşeyi yiyimkendimi ödüllendirmem lazım, ilk defa bu kadar uzun soluklu ve sert kurallı diyetler yapıyorum.
2020'de hedefim sigarayı bırakmak, önce kilo olarak hedefimi tutturayım sonra sıra zigaraya geçecekBu arada yarın sigara birakma polikliniğinde randevum varyemekte yaptığım gibi, bir süre içmedim diye kendime nargileyle, puroyla ödül veriyormuşum tabiki şaka, bitecek gidecek inşallah.
Günaydın canım evet sabah WC'den sonra hemencecik tartılıyorsuuunYarın Cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz demi?
Benimde vardı gece yemelerim çok, ama ben bildiğiniz buzdolabını açıp Allah ne verdiyse götürüyordum. Ya da gece olmuş saat 1-2 hop dışarıdan pizza, full karışık sandviç vs. getirtip yiyip hooppa yatıyordum.Canım aynı problem bende vardı işte. Hele çocuk doğduktan sonra, elime telefonu alır mutfağa geçerdim. Açardım haberleri, önümde bisküvi, lokum, şeker artık ne varsa. Tek lüksüm buymuş gibi gelirdi. Sonra bu lüksün benim zayıflamama engel olduğunu fark ettim. Mücadele etmek için buraya geldim. Forumda gezerken birinin 'Açlıktan öleceğimi bilsem gece ağzıma birşey koymam' dediğini gördüm. 'yaa, millette ne irade var' dedim. Ertesi gün gece yemedim, ertesi günde.. Böyle böyle 15 gün geçti.
Şöyle bir şey demişti bir başkası da, 'gece yemek istediğim birşey olduğunda, yarın yersin diyorum. Canım isterse hakikaten yiyorum, Böylelikle gece yemelerini kestim'. Bu da çok mantıklı bir düşünce tarzı.
Tebrik ederim rakibem. Düşün bakalım ne yazdıracaksın bu mazlum kadınaEveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım
Aklıma zalimle fikirler hiç gelmiyor biliyor musunTebrik ederim rakibem. Düşün bakalım ne yazdıracaksın bu mazlum kadına
Düşün düşün, ben beklerimAklıma zalimle fikirler hiç gelmiyor biliyor musun
Yani şöyle bir şey geliyor, herderdedeva devasını bulsun vs..
Olumlamalı şeyler düşünüyorum ama izninle azıcık daha düşüneyim olur mu
26.12.2019 Menü
Sabah (06:00)
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Üzerine 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (şekersiz olandan ve bunu hakkettiğimi düşünüyorum)
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
3 ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
Ayran
Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal
Kızlar akşama kadın kadına yılbaşı yemeğine gidiyoruz, mezedir tavuk/köfte/balık alternatifleri mevcut. İpin ucunu kaçırmam, zaten alkolde kullanmıyorum. Detaylı bir şekilde cumartesi sabahı yazarım menüyü artıık
Lusi Göbüş atmak bence en güzel zıpor, akşam bir hayli eğlence olacak
Su: 2,5 litre efenim
900 gramcık, cık değil kesinlikle.. Ne güzel bir rakam kuzum maşallaaaaahKızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39Lusi Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
Akşama daha çok var valla bende uyukluyorum pc başındaAfiyet olsun , dökün kurtlarınızı ben daha da ağırlaştım sabah sürünerek uyandım resmen..Erken kalkıp spor yapacaktım
Dökülcek kurt kalmamıştır sen de yavrum gel benimkileri dökek26.12.2019 Menü
Sabah (06:00)
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Üzerine 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (şekersiz olandan ve bunu hakkettiğimi düşünüyorum)
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
3 ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
Ayran
Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal
Kızlar akşama kadın kadına yılbaşı yemeğine gidiyoruz, mezedir tavuk/köfte/balık alternatifleri mevcut. İpin ucunu kaçırmam, zaten alkolde kullanmıyorum. Detaylı bir şekilde cumartesi sabahı yazarım menüyü artıık
Lusi Göbüş atmak bence en güzel zıpor, akşam bir hayli eğlence olacak
Su: 2,5 litre efenim
Çok iyi canımKızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39Lusi Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
Niye zabahın bu köründe kalktıysan acebaGünayduuuun kızlaaaarBol eksili, bol eğlenceli bir gün diliyorum tartı şahane gerisi bahaneeee
Mucize değildir o mucize olsa duramazsunGünaydın kızlar. Hastalığım dolu dizgin devam ediyor. Genelde 7-8 gün sürdüğü için şu an tam ortasındayım. Ama bu sabah bir mucize oldu,
Eki Görüntüle 2569648
Geçen hafta=71.4
Bu hafta =71
Fark=0.4
Yüzde =0.560
En azından sizi zarara sokmadım