- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Yılbaşında mi canim besleyeceksin ?gelsin mezeler kuru yemislerBi kere sabah 2 simit ve krem peynirle günü açıcam.
Öğlen kocaman bir tost olabilir.
Akşam da mezeler, kuruyemişler, cipsler, kolalar, çikolatalar, pastalar, börekler..
Kendimi 1 aydır bununla avutuyorum
Amaaa 1 ocak 2020 , ketojenik diyete devam. Yaza kadar en az 8 kilo vermem lazım. Gevşemek yok. Ama ketojenik diyeti yaparkende cuma günleri sabote edicem kilo vermem hızlansın diye. Bakalım, yaşayıp göreceğiz o günleri birlikte
Olayım ya, rahatsız olayım hiç önemli değil. Yeterki 'yılbaşında' diye içime içime attığım herşeyi yiyimdikkak bcm o kadar yersen rahatsız olmayasın
ben fazla yiyince rahatsız oluyom
Akşam yemeği efsaneSelam herkese
Sabah 12.00
İki yumurtadan omlet
Yarım elma
Yarım havuç
1kk peynir
Üç zeytin
Ara
Yarım elma
Yarım havuç
Yarım manda
Akşam 18.30
Bir tabak ciğer
Bir parça lavaş
Sogan salatası
Kırmizi lahana salatası
Su 2lt olur
Spor yok
Kabızlık sıkıntım inşallah yarına kadar çözülür de eksiyle gelirim kızlar.
Teşekkürler hoşgeldin bu arada ben bir turlu buralara ugrayamayan iki küçük bebeden fırsat bulup wcye gidemeyen yarışmacıAkşam yemeği efsane
Aynen bende öyle birde benim bebek 1 buçuk aylıkTeşekkürler hoşgeldin bu arada ben bir turlu buralara ugrayamayan iki küçük bebeden fırsat bulup wcye gidemeyen yarışmacı
Bendensin benimki de 4 aylıkAynen bende öyle birde benim bebek 1 buçuk aylık
Benimkinde bir gaz var Rusyada yok bu kadar gazBendensin benimki de 4 aylık
Valla benimki üç ay iyiydi milletin gazi üç aydan sonra bitiyor bizimki üçüncü ayda başladı. masaj yapacam diye çocuğu yogurmaktan bir hal oluyorum.Benimkinde bir gaz var Rusyada yok bu kadar gaz
Uyy yazık birde canları acıyor sancı olunca çok üzülüyorum yaaValla benimki üç ay iyiydi milletin gazi üç aydan sonra bitiyor bizimki üçüncü ayda başladı. masaj yapacam diye çocuğu yogurmaktan bir hal oluyorum.
Edersin canım bol bol gel sohbet muhabbet derken gidiyor kilocuklarİyi akşamlar canlar bugünkü yemek olayını kapatıyorum hiç kaçamaksız azimli iradeli bir ilk gün geçirdim inşallah böyle devam edebilirim3 litre su yarım saat spor
Dün de gelmedin yemedin inşalla gülüümmTeşekkürler hoşgeldin bu arada ben bir turlu buralara ugrayamayan iki küçük bebeden fırsat bulup wcye gidemeyen yarışmacı
Kaptanım benim gece acikmalarina çare! benim tek derdim bu. Gün içinde sıkıntım yok birşey aramiyorum. Ama gece kendimi yiyorum buzdolabını açmamak için. Arada kaçaklar da olmuyor değil. çocuklar uyuyunca kafamda bir ampul yanıyor direk ne yemeliyim diye. Ne yapayım nasıl oyalayayim kendimi kızlar bir akıl verin toplasin. Kurtarın bu siskoyu gece yemelerinden.Edersin canım bol bol gel sohbet muhabbet derken gidiyor kilocuklar
Geldim yaaa gece birde uyudu bebelerDün de gelmedin yemedin inşalla gülüümm
Akşam 7 gibi proteinli bişiler ye canım daha çok tok tutar acıkırsan da ayran iç canım bi süre sonra alışacaksınKaptanım benim gece acikmalarina çare! benim tek derdim bu. Gün içinde sıkıntım yok birşey aramiyorum. Ama gece kendimi yiyorum buzdolabını açmamak için. Arada kaçaklar da olmuyor değil. çocuklar uyuyunca kafamda bir ampul yanıyor direk ne yemeliyim diye. Ne yapayım nasıl oyalayayim kendimi kızlar bir akıl verin toplasin. Kurtarın bu siskoyu gece yemelerinden.
Yok kız tam gaz yemeye devamsleepy angel bahar dalım çiçeeeeeem oğlan nasıl iyi oldu mu egzaması makarna patates diyetine devam mı ?