Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar
Hoşgeldin kaptan nasilsin? Ist.da hastaneler dolmuş h.sonu. dikkat et hasta olmayasın. Hep yakin cevremde geziyor bende kizim yakalanacak diye korkuyorum
Hoşbulduk canım
Evet aynen salgın var kaçmanın imkanı yok gergin bir sürü kişiyle muhattab oluyoruz servis vs derken de Artık Allah'a emanet
Hele çoluk çocuk hep hasta Allah korusun

haklisin kaptanim bugun yemedim
sen nasılsın çalışan kadın olmak nasil alışabildin mı
Sağol cnm daha iyi ısı ogrendikce daha az yoruluyorum
Alıştım tempoya sorun yok şimdilik bakalım
Yeme sakin vururum valla
Az kaldı sabir mezun ol korumada az az yersin

Günaydıııın perşembe gününe acayip hızlı bir giriş yaptım, enee baktım bizim bacitolara yazmamışım
Efenim gününüz güzel, neşeli ve bir o kadar da hareketli geçsin inşallaaaah
gunaydin canim
masallah cok mutlu gordum seni enerji yukledin tee nerelerden bize
bu sabah zeytin yemeseydin iyiydi(tuzluysa) odem atmak icin mumkunse maydonoz ye bolca. yiyebildigin kadar sap kismindan da ye. vucudunun sisini indirir biraz.
Kızlaaaar ofisçe yemeğe çıkıyoruz,
Alternatifler; Dürüm, Tas kebabı, İşkembe/Mercimek, pilav, Et/Tavuk Döner, Nohut

Diyorum ki;
Az mercimek
Tas kebabı

Ne dersiniz?
persembe mercimege hic bulasmasan iyi olur. tas kebabi ve salata diyorum

bu sabah zeytin yemeseydin iyiydi(tuzluysa) odem atmak icin mumkunse maydonoz ye bolca. yiyebildigin kadar sap kismindan da ye. vucudunun sisini indirir biraz.
Doğru diyorsun aslında ama sabah boş gözlerle 5 dk falan dolaba bakındım inan, peynir zeytinden başka birşeye elim gitmedi. Akşam yemeğimin yanında bolca maydonoz yiyeyim bari.

40 gr kadar fıstık yedim. Böylelikle akşam için planladığım proteinden 50 gr, mayonezden 1 kaşık azaltmak durumunda kaldım. Ne kadar kalorili ya minicik şeyler

40 gr kadar fıstık yedim. Böylelikle akşam için planladığım proteinden 50 gr, mayonezden 1 kaşık azaltmak durumunda kaldım. Ne kadar kalorili ya minicik şeyler
zaten kalori yagdan karbdan geliyor. findik fistik mayonez falan hep yag. dukanda yag karb yasak oldugundan yiyip yiyip 1000 kaloriyi zor tamamliyordum

zaten kalori yagdan karbdan geliyor. findik fistik mayonez falan hep yag. dukanda yag karb yasak oldugundan yiyip yiyip 1000 kaloriyi zor tamamliyordum
Şimdi ketojenik diyet yaptığım için yağdan yana sıkıntım yok ama karbonhidrat hesaplamasını iyi yapmak gerekiyor kuruyemişte. Birde günlük kalori miktarımı 1200 den yukarı çıkartmak istemiyorum. O yüzden benim için pek iyi bir ara öğün olmuyor. Salatalık, füme gibi birseyler bulundurayım yanımda bari.

guzel ama ketojenik diyette 1200 u asmamak cok zordur yaw kus kadar yemen lazim
salatalik her daim can simidi. hele cubuk gibi kesip suzme yogurda batirip yemeyi cok severim

guzel ama ketojenik diyette 1200 u asmamak cok zordur yaw kus kadar yemen lazim
salatalik her daim can simidi. hele cubuk gibi kesip suzme yogurda batirip yemeyi cok severim
İşte kaloriyi proteinden tamamlıyordum, ama bu sefer protein makrom fazla çıkıyordu. Tahinli ekmek işini yeni keşfettim, artık yağı tamamlamak için çok et yememe gerek kalmıyor. Yalnız bu diyette kilo vermek kalıcı ama zor oluyor. Yerleşmiş yağları yakmaya çalışmak çok zor. O nedenle 1 hafta ketozis sonrası karbonhidrat alarak bünyeyi şaşırtacağım. Yarın 2 hafta olmuş olacak, biraz karbonhidrat alıcam, ama yine dikkat edeceğim yeni yıla kadar. Ama o yeni yıl günü.. 10.000 kalori hedefledim kendime, kimse tutamaz beni sakın önümde durmayın

ammaaaan basim dondu
bunlari hesaplarken kilo verir insan zaten
10 bin kalorilik ne yiyeceksin bakalim

Slm Kızlar B 12 iğnesi oldum yine. Bugün kendimi halsiz hissediyorum midemde tuhaf üşüttüm ayaklarımdan sanirim.
Dün sabah 1/2 simit peynir kuru domates zeytin
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 3 adet haşlanmış tavuk kanat salata
Ara 5 badem
Aksam yumurtalı isirgan otu zeytin
30 dk ebru karaduman 30 dk leslie yaptim Lusi

ammaaaan basim dondu
bunlari hesaplarken kilo verir insan zaten
10 bin kalorilik ne yiyeceksin bakalim
Bi kere sabah 2 simit ve krem peynirle günü açıcam.
Öğlen kocaman bir tost olabilir.
Akşam da mezeler, kuruyemişler, cipsler, kolalar, çikolatalar, pastalar, börekler..
Kendimi 1 aydır bununla avutuyorum
Amaaa 1 ocak 2020 , ketojenik diyete devam. Yaza kadar en az 8 kilo vermem lazım. Gevşemek yok. Ama ketojenik diyeti yaparkende cuma günleri sabote edicem kilo vermem hızlansın diye. Bakalım, yaşayıp göreceğiz o günleri birlikte

Bu arada bugün de tamam.
Sabah (09.45)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinle yaptığım ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Ara (14.00)
40 gr fıstık
Akşam (18.30)
100 gr kadar kıymalı yumurta
1 kaşık süzme yoğurt.
Bugün sebze yemek gelmedi pek içimden.
Toplam 2 lt su ve öğle arası 45 dk yürüyüş Lusi

tmm kaptanım sakin vurma dediğin gibi az kaldı daha dikkatli olmaya calisacam❤

dikkak bcm o kadar yersen rahatsız olmayasın
ben fazla yiyince rahatsız oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…