Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Su saat oldu iki çocuğu da uyutamadim birazdan zil takıp oynayacam. Dünkü menumu bile yazmamisim yazdım sanıyordum. Ne vitamin ne mineral kaldı dua edin bana bacılar.
Dünkü menüm
Sabah
Bir buçuk yumurta dan omlet
Peynir
Zeytin
Yarım elma
Öğle
Bir kepçe tarhana
Bir tabak pırasa
Akşam
Bir kepçe tarhana
Bir tabak pırasa
Su 2.5lt
Spor yok

Bugünkü menüm
Sabah daha doğrusu öğlen artık kahvaltıyı bile 12.00de yapar olduk
İki haşlanmış yumurta
1kk peynir
Beş zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara
Bir avuç çiğ çerez
Akşam
İki kepçe mercimek çorbası(unsuz patates siz)
Bir tabak kıymalı yumurta
Brokoli salatası
Su 2 lt
Spor yok nasıl olsun

guzel menu canim saatlerini de yazarsan iyi olur. ozellikle aksamin saati onemli :)
Merhabalar şimdi napmam gerekiyor
hosgeldin canim ben de 78 kilo basladim 164 boyum. simdi 63 um 59 olmaya calisiyorum. yavas yavas gidiyor ama gidiyor. dogru yoldan ayrilmazsan hedefe illa ki ulasirsin.

Eee kedi yemesi var senin yemen var
Ben çok iştahlıyımdır yemek benim için sanattır yemek sanatsa kedi de mükemmel bi sanatçıdır
Bende 4 kiloya yakın doğan bebeğimin hamilelik sürecinde 35 kilo alarak ne kadar iyi bir sanatçı olduğumu kanıtlamış oldum sanırım

Tam benim gibiymişsin inşallah bende 59 olurum senin çok az kalmış

Hayırlı sabahlar arkadaşlar bugün hedeflediği ilk menüm: Sabah 8 de 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 küçük kase yoğurt, öğle 12 de bebek emirdiğim için süt yapması açısından 1 küçük porsiyon mercimekli bulgur pilavı ara öğün yarım elma, akşam normaldede bir şey yiyemiyorum ama meyve yerken eşime eşlik ederim yatmadan önce 1 kase yoğurt yerim.

26.12.2019 Menü

Sabah (06:00
)
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
2 dilim hindi füme
5-6 tane çeri çeri leydii domat

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase tavuksuyu çorba
1 kuzu şiş
1 kasap köfte
Salata

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Ara (19:00)
1 kase mercimeek çorbası

Lusi bacitooo bu hafta spor yok bağışla beni ama yarııın çok güzel bir eksi ile geleceğimi düşünüyoooorum

Ouuuu afiyetler olsun kuzum 1 kazan salataa en sevdiğiiiim
Afiyet bal olsun menüleri ne hastayim
Bende senin hasta oluşuna hastayım kuzum
Ayyy sorma canım oğlan yeni atlattı iki gün kreşe gönderdim ama göndermiyorum artık evde artık öğretmenleri bile raporlu sınıfta 6 çocuk kalmış hepsi hasta. İnfulanza çok yaygın ayy mazallah
Ah yavrumlar ya, oğlan toparladı mı iyice kendinii
Minnoşum nerdesin bakem bugün rastlaşamadık benim deli oğlan evdeydi anamı zıbarttı akşama kadar girip sohbet edemedim
Minnoşun koşturuyor minnoşun, bu kadar aktiflik maşallah sübhanallah
Öğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım 25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim
Merhabalar hoşgeldinn Allah bağışlasın oğlunuuu
Emziren annelerimiz size her şekilde teknik anlamda destek olacaktıır, bende bu işin motivasyon bacağındayım
Bende 4 kiloya yakın doğan bebeğimin hamilelik sürecinde 35 kilo alarak ne kadar iyi bir sanatçı olduğumu kanıtlamış oldum sanırım
Yoooohhh artttıkkk !!! 35 kilooo muu
Hey yavrum heeeey
Planın çok güzel canım hadi bakalımmm gazamız mübarek olsun

Günaydın kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (09.45)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinle yaptığım ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Yarın için pek umutlu değilim çünkü inanılmaz şiş vücudum hala. Hiç bozmadan devam ediyorum, tatlı isteğimi bile bastırıyorum ama.. Yarın ola hayrola gerçi, bari 200-300 gr ekside çıksam da bir hayrım olsa

Yoooohhh artttıkkk !!! 35 kilooo muu
Hey yavrum heeeey
Zaten kilolu hamile kaldım canım. Birde problemli bir gebelik yaşadım, 9 ay bulantı çektim. Sadece kaşar ve ekmek yiyebiliyordum. Sonuç 4 kilo çocuk +35 kilo yük. Çok şükür 2 senede hamile kaldığım kilonun altına düştüm.

Tebrik edeerim vallahiii başarılarının devamını diliyorum

Elinden geleni yaptığına eminiz canım yarın ola hayrola

Valla iki senede güzel kilo vermişsin maşallahın var, devam devamm rakibem eriyeceğiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…