guzel menu canim saatlerini de yazarsan iyi olur. ozellikle aksamin saati onemli :)Bugünkü menümü yazayım
Sabah dünkü ile aynı 1 yumurta yarım avokado zeytin peynir domates biraz kuruyemiş
Öğle sütlü kahve 1 cennet hurması biraz nar 1 kaşık erişte
Akşam ızgara tavuk
Çay kuru incir ceviz az yedim
hosgeldin canim ben de 78 kilo basladim 164 boyum. simdi 63 um 59 olmaya calisiyorum. yavas yavas gidiyor ama gidiyor. dogru yoldan ayrilmazsan hedefe illa ki ulasirsin.Merhabalarşimdi napmam gerekiyor
Bende 4 kiloya yakın doğan bebeğimin hamilelik sürecinde 35 kilo alarak ne kadar iyi bir sanatçı olduğumu kanıtlamış oldum sanırımEee kedi yemesi var senin yemen var
Ben çok iştahlıyımdır yemek benim için sanattır yemek sanatsa kedi de mükemmel bi sanatçıdır
Hoşbuşdum canımHoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsım
Tam benim gibiymişsin inşallah bende 59 olurum senin çok az kalmışguzel menu canim saatlerini de yazarsan iyi olur. ozellikle aksamin saati onemli :)
hosgeldin canim ben de 78 kilo basladim 164 boyum. simdi 63 um 59 olmaya calisiyorum. yavas yavas gidiyor ama gidiyor. dogru yoldan ayrilmazsan hedefe illa ki ulasirsin.
Tamam canımguzel menu canim saatlerini de yazarsan iyi olur. ozellikle aksamin saati onemli :)
hosgeldin canim ben de 78 kilo basladim 164 boyum. simdi 63 um 59 olmaya calisiyorum. yavas yavas gidiyor ama gidiyor. dogru yoldan ayrilmazsan hedefe illa ki ulasirsin.
Ouuuu afiyetler olsun kuzum 1 kazan salataa en sevdiğiiiimSelam kızlar. Ben günü bitirdim. Evdeki hesap çarşıya uymadı pek ama olsun.
Sabah (10.30)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinden ekmek yaptım kendime
60 gr kadar peynir
8 zeytin
1 minik salatalık
2 marul yaprağı ile doyurdum karnımı.
Ara (15.15)
1 avuç fıstık
Akşam (18.15)
200 gr hamsi
1 kazan salata
2 lt suLusi
Bende senin hasta oluşuna hastayım kuzumAfiyet bal olsun menüleri ne hastayim
Ah yavrumlar ya, oğlan toparladı mı iyice kendiniiAyyy sorma canım oğlan yeni atlattı iki gün kreşe gönderdim ama göndermiyorum artık evde artık öğretmenleri bile raporlu sınıfta 6 çocuk kalmış hepsi hasta. İnfulanza çok yaygın ayy mazallah
Minnoşun koşturuyor minnoşun, bu kadar aktiflik maşallah sübhanallahMinnoşum nerdesin bakem bugün rastlaşamadık benim deli oğlan evdeydi anamı zıbarttı akşama kadar girip sohbet edemedim
Merhabalar hoşgeldinn Allah bağışlasın oğlunuuuÖğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim
Yoooohhh artttıkkk !!! 35 kilooo muuBende 4 kiloya yakın doğan bebeğimin hamilelik sürecinde 35 kilo alarak ne kadar iyi bir sanatçı olduğumu kanıtlamış oldum sanırım
Planın çok güzel canım hadi bakalımmm gazamız mübarek olsunHayırlı sabahlar arkadaşlarbugün hedeflediği ilk menüm: Sabah 8 de 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 küçük kase yoğurt, öğle 12 de bebek emirdiğim için süt yapması açısından 1 küçük porsiyon mercimekli bulgur pilavı ara öğün yarım elma, akşam normaldede bir şey yiyemiyorum ama meyve yerken eşime eşlik ederim yatmadan önce 1 kase yoğurt yerim.
Zaten kilolu hamile kaldım canım. Birde problemli bir gebelik yaşadım, 9 ay bulantı çektim. Sadece kaşar ve ekmek yiyebiliyordum. Sonuç 4 kilo çocuk +35 kilo yük. Çok şükür 2 senede hamile kaldığım kilonun altına düştüm.Yoooohhh artttıkkk !!! 35 kilooo muu
Hey yavrum heeeey
Tebrik edeerim vallahiii başarılarının devamını diliyorumZaten kilolu hamile kaldım canım. Birde problemli bir gebelik yaşadım, 9 ay bulantı çektim. Sadece kaşar ve ekmek yiyebiliyordum. Sonuç 4 kilo çocuk +35 kilo yük. Çok şükür 2 senede hamile kaldığım kilonun altına düştüm.
Hayy maaşallah diyor ve susuyorumZaten kilolu hamile kaldım canım. Birde problemli bir gebelik yaşadım, 9 ay bulantı çektim. Sadece kaşar ve ekmek yiyebiliyordum. Sonuç 4 kilo çocuk +35 kilo yük. Çok şükür 2 senede hamile kaldığım kilonun altına düştüm.
Elinden geleni yaptığına eminiz canım yarın ola hayrolaGünaydın kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (09.45)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinle yaptığım ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Yarın için pek umutlu değilim çünkü inanılmaz şiş vücudum hala. Hiç bozmadan devam ediyorum, tatlı isteğimi bile bastırıyorum ama.. Yarın ola hayrola gerçi, bari 200-300 gr ekside çıksam da bir hayrım olsa
Valla iki senede güzel kilo vermişsin maşallahın var, devam devamm rakibem eriyeceğiiizZaten kilolu hamile kaldım canım. Birde problemli bir gebelik yaşadım, 9 ay bulantı çektim. Sadece kaşar ve ekmek yiyebiliyordum. Sonuç 4 kilo çocuk +35 kilo yük. Çok şükür 2 senede hamile kaldığım kilonun altına düştüm.
Bence çok güzel seçim. Hem böylelikle midene bi şeyler girmiş olurKızlaaaar ofisçe yemeğe çıkıyoruz,
Alternatifler; Dürüm, Tas kebabı, İşkembe/Mercimek, pilav, Et/Tavuk Döner, Nohut
Diyorum ki;
Az mercimek
Tas kebabı
Ne dersiniz?