- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
ben oğlanı babaya veriyom o onu yaptırıyo bende kızıGece uykunun arasında hiç de tatlı gelmiyor bana zalım minnak bebe
Babasını kaldırıyorum al uyut diye ben de oğlanın odaya kaçıyorum
Sabaha kadar uyusa da özlesem yav ben ciddi ciddi memeden kesmeyi düşünüyorum artık çok yıpratıcı böyle de
Ayy aradığım destek bu24 de ben aldım
Veririz veririz bana takıl hayatını yaşa
matematikBranşın neydi canom yaa insan bırakır mı tühh tüühh
Sen yediklerine dikkat et ve bol bol emzir kesin giderİnanki öyle bir metabolizmam varki veremiyorum tartı sabit kaldı 78 de inmiyor
24 kilo hay masallah sen ne doğurdun bcm tosun mu24 de ben aldım
Veririz veririz bana takıl hayatını yaşa
İnşallah bakalım artıkSen yediklerine dikkat et ve bol bol emzir kesin gider
Aman töbe nasıl okudun matematik yamatematik
ilerde evde özel ders vermeyi düşünüyorum tabi fırsat bulursam
4 kilo civarı doğdular ikisi de ama ben çok yedim öyle böyle değil sağlam yedim bi daha mı gelecez dünyaya dercesine zalımca ve hunharca24 kilo hay masallah sen ne doğurdun bcm tosun mu
Menülerini yazmaya başla canım yarından itibaren neden yavaş meta acaba belki de sana öyle geliyordur yorumlarız durumunuAyy aradığım destek bu
Evet öyleymiş de işte ben sen gibi sabırlı metanetli değilim her gece memeden kesme planı yapıp her sabah ayy minnağım prensesim diye cigerime basıyorumben oğlanı babaya veriyom o onu yaptırıyo bende kızı
bence daha küçük kesme sütten
insana önce zor geliyo sonra kestikten sonra çok üzülüyor bence şöyle düşün daha önce bir bedende beraberdiniz şimdi süt le birbirimize bağlısınız
zaten başka çocukta istemiyon senin sağlığın içinde iyi hem göğüs kanserinden hem rahim kanserinden koruyo emzirmek
ben matematiği çok seviyom cokkk zevkli sayılarla oynamak boş vakitlerimde bile soru çözdüğümü biliyorum kitap okumak gibi film izlemek gibi hoşuma gidiyoAman töbe nasıl okudun matematik ya
Ruhum daraldı yüreğim sıkıştı
işte sabah ki halin anneliği ozetliyoEvet öyleymiş de işte ben sen gibi sabırlı metanetli değilim her gece memeden kesme planı yapıp her sabah ayy minnağım prensesim diye cigerime basıyorum
benimkiler de 4 kilo civarı doğdu ben en fazla 15 almışımdır4 kilo civarı doğdular ikisi de ama ben çok yedim öyle böyle değil sağlam yedim bi daha mı gelecez dünyaya dercesine zalımca ve hunharca
Aman yav ben matematik seven bir olmadım öğrencilik hayatımda , hep zordu benim için güzel anılarım yok maalesef ama dersane hocam vardı sağolsun o sevdirdi yıllarca boşa yaşamışım demiştimben matematiği çok seviyom cokkk zevkli sayılarla oynamak boş vakitlerimde bile soru çözdüğümü biliyorum kitap okumak gibi film izlemek gibi hoşuma gidiyo
Eee kedi yemesi var senin yemen varbenimkiler de 4 kilo civarı doğdu ben en fazla 15 almışımdır
Tamam canımMenülerini yazmaya başla canım yarından itibaren neden yavaş meta acaba belki de sana öyle geliyordur yorumlarız durumunu
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsımMerhabalar arkadaşlar ben 1.63 boyunda 78 kiloyum 60 kilo olmak hedefim. Çok iştahlı biri değilim ama metabolizmam çok yavaş veremiyorum kilolarımı. Sizinle birlikte motive olup verebilirim inşallah. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler
işte her işi iyi yapana denk gelince seviyor insanAman yav ben matematik seven bir olmadım öğrencilik hayatımda , hep zordu benim için güzel anılarım yok maalesef ama dersane hocam vardı sağolsun o sevdirdi yıllarca boşa yaşamışım demiştim
ben seninle yemek konusunda yarışamam ama cok guzel tatlı ve dondurma yapar ve yerimEee kedi yemesi var senin yemen var
Ben çok iştahlıyımdır yemek benim için sanattır yemek sanatsa kedi de mükemmel bi sanatçıdır