• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sınıf İŞLETME bütlere kalanlardan tavsiye lütfen...

potitom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
148
26
118
arkadaşlar ben maliyet,finansal,iş hukuku ve Türk vergi sisteminden ucu ucuna kaldım:(bütünlemeler için ne yapmamı önerebilirsiniz?hangi kaynaklara ve nelere daha çok çalışmalı?bir de ara sınavda ve finalde çıkmış soruları tekrar soruyorlar mı bütünleme de? yardımcı olursanız çok sevinirim kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben maliyet,finansal,iş hukuku ve Türk vergi sisteminden ucu ucuna kaldım:(bütünlemeler için ne yapmamı önerebilirsiniz?hangi kaynaklara ve nelere daha çok çalışmalı?bir de ara sınavda ve finalde çıkmış soruları tekrar soruyorlar mı bütünleme de? yardımcı olursanız çok sevinirim kaydirigubbakcemile5

meraba canım bende 3. sınıf işletme okuyorum ve aynen büte kaltım dersler için bi dershaneye gitmeni önerirdim fiyatlar çok uygundu ama gitmediysende illaki bi ek ders kitapların vardır onlardan çalış testlerini çöz ve muratın testleri var her ders için murat ilkumut dershanesine gidip o testlerden kesin al 3 lira gibi bi fiyatı var onlardan kesin çıkıyo soru... takıldığın yerde sor cevaplarım ben

canım bende 3, sınıf işletmedeyim kaldığım bütler var ben geçmiş yıl sorularına çalışıyorum sadece ama sen ek kaynakta kullanabilirsin. az zaman kaldı hepimize bol şanskaydirigubbakcemile5

bende işletme 3. sınıftayım finansal yönetimden kaldım bide hazırlık dersi iktisatta girişten kaldım Allah yardımcımız olsun daha calışmaya bile başlayamadım mafoldumben

ben söylemesi ayıp 3 senedir 3.sınıftayım.artık bu sene 1 dersten bari geçip 4.sınıf olmak istiyorum yarın sabahtan başlıcam çalışmaya en azından 1 derse çalışacam.bende yönetim iş huk.maliyetten kaldım:(

bende iş huk. maliyet ve finanstan kaldım. en azından hukuk u vereyim 4 e geçeyim diyorum ama birtakım olumsuzluklardan dolayı bu güne dek çalışamadım. hiç vaktim kalmadı arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz.

valla bir an evvel çalış bari dediğin gibi iş hukukunu ele al ve bol soru çöz.AÖ F sitesindeki sorulara da göz at derim.kolay gelsin.

valla bir an evvel çalış bari dediğin gibi iş hukukunu ele al ve bol soru çöz.AÖ F sitesindeki sorulara da göz at derim.kolay gelsin.

teşekkür ederim arkadaşım. soru çözüyorum ama konuları bilmeyince pek bir işe yaramıyor. çoğu yanlış... sanırım bu yıl da kalıcammafoldumbenm...

maliyet ve finans kursa gitmeden olmayacak galiba. hepimiz için zor bir durum... bu arada kursa gidemeyenler için dershaneler dışarıya not satıyorlarmış ve sınavda epey soru çıkıyormuş bu notlardan. sadece bir duyum araştırmak lazımm.

kızlar bugunku sınavlarınız nasıl gectı benım malıyetım ıs sosyal guvenlık hukukuna gore cok cok ıyı ıns gecerız :gitme:

kızlar ne zaman verirler cevapları ya maliyetin sözel soruların cevaplarını paylaşalım

-sel baskını nedeniyle 6 saat boşa geçen zaman hangi hesaba yazılır sorusu vardı
ÇALIŞILMAYAN KISIN GİDER VE ZARARLARI olacak

-Bir işletmenin bir bölümünün aynı işletmenin diğer bölümüne sattığı ürün için oluşturulan fiyat TRANSFER FİYATI olacak.

-Bir varlığın elde edilmesi amacıyla yapılan harcma yada katlanılan fedakarlık toplamı MALİYET olacak.

aklıma bunlar geldi şimdilik.bu kez zaman dar geldi bana sayısallarda çok uğraştım
zor tamamladım yaakafamçokkarıştı

aralıklı envanter yöntemi vardı

batmış maliyetler

aralıklı envanter yöntemi

ilk giren ilk cıkar vardı bırde..

bunlar benım hatırladıklarım

37 almıstım vızeden kac doğru yapmam lazım acaba 15 fılan mı..

ınsallah gecerım mafoldumben

iş ve sosyal güvenlik hukuku çok zordu bana göre maliyete çalışmadım halde kolay geldi sanki bakalım sonuçlar nasıl olacak benneyaptımki

malıyete sadece bır gun once kı gece calıstım ..

inanılmaz kolaydı ..ınsallah gecerım..

arkadaşlar benim 3.sınıf derslerinde en rahat geçtiğim ders maliyet muhasebesiydi izmirde yaşayan arkadaşlarım konak lider dersanesinde ganimet hocadan ders alın geçeceğinize eminim tek bir dersine deneme amaçlı girin demek istedimi anlarsınız bu senede sadece ganimet hocanın girdiği dersi alıcam tam öğretmen yani harika bi eğitimci

Back