• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. sınfa giden kızımın koltuk altı tüyleri...

cangum

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
590
93
648
43
Tekirdağ
herkese slm
çoktandır karar veremiyorum
prof.a da götürdüm herşey yolunda dedi erken ergenlik yok.
ama koltuk altı kıllandı yavrumun.
ince uzun uzun.
nasıl almalıyım
1 2 kes makasla kestim
şimdi yaz japona kollu giymek istemiyo.
önerilerinizi bekliyorum.

bende erken tüylenmiştim. doktor kontrollerini ihmal etme
benim annem ilgilenmemişti :85: ne güzel ilgili bir annesi var.
sana tavsiyem şekerli yada sir ağda yap kızına
artık çıkan tüylerin gitmesi mümkün değil.
birde dikkat et başka bölgelerinde de tüylenme oluyor mu
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
tabiiki şu an okadar ince ve köksüzdür ki onlar en iyisi sir ağda hem daha başlangıç kısmında tüylerin çoğalmamasına hem de daha uzun vadede temizlik için bencede en uygunu o olur.ama nasıl 3. sınıf çocuğundaki kıllanamaya erken ergenlik yok der dr anlıyamadım açıkcası...:97: bence bir başka doktora daha götür kızını derim ...

tabiiki şu an okadar ince ve köksüzdür ki onlar en iyisi sir ağda hem daha başlangıç kısmında tüylerin çoğalmamasına hem de daha uzun vadede temizlik için bencede en uygunu o olur.ama nasıl 3. sınıf çocuğundaki kıllanamaya erken ergenlik yok der dr anlıyamadım açıkcası...:97: bence bir başka doktora daha götür kızını derim ...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

mesaj yazma kutum çıkmıyo ekranda.

drumuz üyüme takii dedi.

olsun şanslısın hiç olmazsa çıkmış peki memeleri filan çıktı mı???
mesela benim kızımın (13 yaşında) hani bacaklarında kıllar var o normal de koltuk altında tüyler yok hala memeleri filan hiç çıkmadı.
arkadaşlarının tümü ergenliğe girmiş.
o da çok rahatsız çabul ergenliğe sokucu,
meme büyütücü bir şeyler yok mu?
lütfen sizde bana yardımcı olunnn!!!
BU ARADA SİZE İYİ GÜNLER VE İYİ ŞANSLAR...
ZATEN 1-2 SENE SONRA BAŞLARDI ERGENLİK ÖNCE BAŞLAMIŞ MERAKLANMAYIN SİR AĞDA YAPTIRIN.
lütfen bana da yardımcı olunnn!

olsun şanslısın hiç olmazsa çıkmış peki memeleri filan çıktı mı???
mesela benim kızımın (13 yaşında) hani bacaklarında kıllar var o normal de koltuk altında tüyler yok hala memeleri filan hiç çıkmadı.
arkadaşlarının tümü ergenliğe girmiş.
o da çok rahatsız çabul ergenliğe sokucu,
meme büyütücü bir şeyler yok mu?
lütfen sizde bana yardımcı olunnn!!!
BU ARADA SİZE İYİ GÜNLER VE İYİ ŞANSLAR...
ZATEN 1-2 SENE SONRA BAŞLARDI ERGENLİK ÖNCE BAŞLAMIŞ MERAKLANMAYIN SİR AĞDA YAPTIRIN.
lütfen bana da yardımcı olunnn!

canm anlıyorum kızın üzgün arkadaşalı girdi diye merak etme büyüme kişiden kişiye değişiyor zamanla girer
ve tüyleride çıkar memleride büyür

bence agdayla almaaa. eldivenle tut çek daha cok erken :) eldıven uzun tuyler ıcın en kısa yol,agdaya bulasma derimmmmm

Back