• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Senenin sıkıntısı kalbimde patladı ..

Panik atak da kötü :KK43: 8 basamak çıkınca kalbim küt küt. Bazen durup dururken. Merdiven çıkamıyorum, uzun yürüyemiyorum. Yaptığım çok yanlışlar vardı, anlattım doktorlara. 5 sene telefonu kalbimin üstünde taşıdım ( okul yıllarında ), 10 senedir telefon yastığımın altında uyurum, günde 1 paket sigara 2 fincan kahve içiyorum, 3 senedir stres altındayım. Çok sıkıntılı dönemlerden geçtim. Şu aralar durulsa da, tekrar başlayacak. Yarın için Türk Kalp Vakfından randevu aldım, bir de oraya gideyim. Bakalım ne diyecekler. Şu an istanbul'dayım. Öyle de, böyle de ihtiyacım olacak bir psikiyatriste ..
Evet panik atak da kötü ama en azından kalbin sağlam olduğuna seviniyorsun:) sen bütün tetkiklerini yaptır, sonuçları yorumlasınlar, konuşuruz tekrar.. İçini ferah tut, sigara kahveyi bırak.. Biliyorum kolay değil, ben de çanalıyorum.. Ama kendini iyi hissetmen lazım bunu unutma;) kaç yaşındasın da daha öyle demiş doktor, bizi haberdar et, konuşalım tekrar

Sana da geçmiş olsun, sağlıkla dünyaya gelsin bebişin inşallah :)[/QUOTE]
Canim sunuda soyliyimmesleginde cok basarili bir psikiyatristin soyledi bu tarz kalp sorunlarinin yuzde 90i psikolojikmis.Allah sanada saglik versin...

Evet panik atak da kötü ama en azından kalbin sağlam olduğuna seviniyorsun:) sen bütün tetkiklerini yaptır, sonuçları yorumlasınlar, konuşuruz tekrar.. İçini ferah tut, sigara kahveyi bırak.. Biliyorum kolay değil, ben de çanalıyorum.. Ama kendini iyi hissetmen lazım bunu unutma:KK66: kaç yaşındasın da daha öyle demiş doktor, bizi haberdar et, konuşalım tekrar

Buna şükür insanlar nelerle uğraşıyor :/ Yarın tekrar gidicem, bakalım bu doktor ne diyecek. 25 yaşındayım daha :) Haberdar ederim yine, cok tesekkur ederim :KK36:

Sana da geçmiş olsun, sağlıkla dünyaya gelsin bebişin inşallah :)
Canim sunuda soyliyimmesleginde cok basarili bir psikiyatristin soyledi bu tarz kalp sorunlarinin yuzde 90i psikolojikmis.Allah sanada saglik versin...[/QUOTE]
Büyük ihtimalle benimki de psikolojik ama emin olmak istiyorum. Amin hepimize inşallah :KK36:

Merhaba. Sonuclardan pek anlamam ama derdiniz olan seyi aynen bende yasadim. Cok sıkıntılı ve stresli bir donem gecirirken birden kalp carpintilarim basladi oyle hizli carpti ki acillik oldum felc geciriyorum sandim ve 2 gece hastanede holter cihazina bagli yasadim. Stress denildi baska hicbirsey bulanamadi ama inanmadim. Yurt disinda yasiyorum atladim turkiyeye gittim ordada tum kontrollerimi yaptirdim ama sonuc hala ayniydi. Kalbim 130-150 arasi atiyordu. Bana karsiyoloji kalp ritmini duzene sokan bir ilac verdi. Sıkıntıların geçene kadar kullan dedi. Bir iki gun iyi hissedince kendimi kullanmadim, tanidik olan bir doktor kizim sen delimisin valla bir yerde gidersin dediginde cok korktum ve ilaclari yaklasik 3-4 ay kadar duzenli kullandim. Sonrada biraktim. Carpintilarim gecti. Allah'a cok sukur bir sorun yok. Gercekten stress ve sıkıntıdanmış hepsi.

Haa bu arada bende kalp kontrolu yaptirirken benimde kalp kapaciklarimdan birinin tam kapanmadigini ogrendim. Ama doktorum bu bircok kadinda vardir bu seni rahatsiz etmez dusunme dedi :)

Gecicek merak etme :) cok zor ama nolur aklina kotu seyler getirme sonra psikolojik hasta olmaya basliyorsun yoksa :) saglikla kal.

Hadi bakalım bizi haberdar et, bi sıkıntı çıkmayacak bence, tekrar geçmiş olsun

Merhaba. Sonuclardan pek anlamam ama derdiniz olan seyi aynen bende yasadim. Cok sıkıntılı ve stresli bir donem gecirirken birden kalp carpintilarim basladi oyle hizli carpti ki acillik oldum felc geciriyorum sandim ve 2 gece hastanede holter cihazina bagli yasadim. Stress denildi baska hicbirsey bulanamadi ama inanmadim. Yurt disinda yasiyorum atladim turkiyeye gittim ordada tum kontrollerimi yaptirdim ama sonuc hala ayniydi. Kalbim 130-150 arasi atiyordu. Bana karsiyoloji kalp ritmini duzene sokan bir ilac verdi. Sıkıntıların geçene kadar kullan dedi. Bir iki gun iyi hissedince kendimi kullanmadim, tanidik olan bir doktor kizim sen delimisin valla bir yerde gidersin dediginde cok korktum ve ilaclari yaklasik 3-4 ay kadar duzenli kullandim. Sonrada biraktim. Carpintilarim gecti. Allah'a cok sukur bir sorun yok. Gercekten stress ve sıkıntıdanmış hepsi.

Haa bu arada bende kalp kontrolu yaptirirken benimde kalp kapaciklarimdan birinin tam kapanmadigini ogrendim. Ama doktorum bu bircok kadinda vardir bu seni rahatsiz etmez dusunme dedi :)

Gecicek merak etme :) cok zor ama nolur aklina kotu seyler getirme sonra psikolojik hasta olmaya basliyorsun yoksa :) saglikla kal.

Çok teşekkür ederim, içim rahatlı burda. Herkes sağolsun :) Sıkıntı bitmez bende şu an için ama en aza indirmeye çalışacağım inşallah :) Size de çok geçmiş olsun :KK36:

Hadi bakalım bizi haberdar et, bi sıkıntı çıkmayacak bence, tekrar geçmiş olsun
Hayırlı haber veririm inşallah. Teşekkür ederim :KK60:

Sonuçları aldın mı çikolata merak ettim

Ben bugun 1 doktora daha gittim. Doç. Türk Kalp Vakfında. Sonuçlarımı görünce O da korktu :( neden korktuklarını anlamıyorum. Mutlaka aritmi bölümüne git dedi. Kalp pili, ablasyon veya ilaç tedavisi uygularlar dedi :/ Tehlike diyor. Doktor diliyle anlattığı için anlamadım neden korktuklarini :/

Ben bugun 1 doktora daha gittim. Doç. Türk Kalp Vakfında. Sonuçlarımı görünce O da korktu :KK43: neden korktuklarını anlamıyorum. Mutlaka aritmi bölümüne git dedi. Kalp pili, ablasyon veya ilaç tedavisi uygularlar dedi :/ Tehlike diyor. Doktor diliyle anlattığı için anlamadım neden korktuklarini :/
Canım o zaman git bi dedikleri bölüme, ihmal etme. En azından için rahatlat

Tıp fakulteletinde olur diye biliyorum, ama araştır bir sen.. Tekrar geçmiş olsun, haber etmeyi unutma

Back
X