Bilmiyorum 2 doktor da korktu. X hastaneye git, mutlaka tedavi ol dediler. Kalbim boğazımda kuş kanadı gibibunlar normal iyide dr niye korkmuş
Bilmiyorum 2 doktor da korktu. X hastaneye git, mutlaka tedavi ol dediler. Kalbim boğazımda kuş kanadı gibi
Kalp kapakçığımda çökme başlamış, o yüzden de korktular sanırım. Net birsey demiyorlarki. Sadece başka bir doktora yönlendirdi ikisi debu sonuçlar normal
Holter sonucunu gören doktor çok korktu. Öyle bir baktı ki bana " tamam gidiyorum " dedim. Psikolojim çok bozuldu. Nefesimi kesiyor ve kalp atışımı dışardan çok rahat görebiliyorum :/eko da anormal bişey yazmıyor
çarpıntı sorunu bende de var hatta
benim ekom seninkinden kötü
banada karşıdan karşıya geçemezsin dedi dr biri
ama ölmedim yaşıyorum
Holter sonucunu gören doktor çok korktu. Öyle bir baktı ki bana " tamam gidiyorum " dedim. Psikolojim çok bozuldu. Nefesimi kesiyor ve kalp atışımı dışardan çok rahat görebiliyorum :/
Eko da sorun yok. Holter korkuttu. Kapakçığımdaki çökme yüzünden de biraz korktularholterden anlamam ama ekoda bişi yok
Eko da sorun yok. Holter korkuttu. Kapakçığımdaki çökme yüzünden de biraz korktular
çarpıntı sıklıgın nedir
Panik atak sanirim bi. Bende de basladi birden. Ve her seyi yaptik hicbir sey cikmadi Sukur.
Bi de bir psikiyatriste gidin.
Kendi kalp doktorumu da tavsiye edebilirim eger Istanbuldaysaniz?
İlk önce 2-3 ayda 1 birkaç dakika sürüp geçti. 2 hafta önce 5 gün surunce randevu aldım. Doktora gidince geçti. Holter beni çok rahatsız eden o çarpıntıyı yakalayamadi hiç. Çünkü o gün iyiydim. Panik atak değilmiş, benim de aklıma gelmişti. Evet istanbul dayım, çok sevinirim.
uzun sürmüyorsa bu şekilde devam edebilirsin
ama çarpıntı gelip geçmiyorsa seni acillik yapıyorsa tedavi şart
yada yok ben bununla ugraşamam dersen çarpıntı için ilaç veririrler
geçmiş olsun
Geldiği zaman saatler sürüyor. Ameliyatı varmış, ömür boyu ilaç kullanmak istemeyenler için. Bakalım sonuç ne çıkacak. Teşekkür ederim
eps ablasyon
ben yaptırmadım
o da kesin çözüm degilki
Herkese merhaba, önceki konumu hatırlayan olur mu bilmiyorum. Kısaca ailem ve sevgilim arasında savaş veriyordum. Gece uykudan uyandıran, nefesimi kesen, çarpıntılarım başladı. 3 doktora gittim " stres " dediler. EKG, eko, holter, kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Aritmi bakacakmış bana. İlk gittiğim doktor sonuçları görünce korktu. Bir anda götürür Allah korusun dedi. 2 gece önce öyle çarpıntım oldu ki, kalkıp annemle vedalaşayım dedim artık. Çok zor, resmen ölümü bogazinizda hissediyorsunuz.
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim .. Eki Görüntüle 1551569 Eki Görüntüle 1551570 Eki Görüntüle 1551569
Herkese merhaba, önceki konumu hatırlayan olur mu bilmiyorum. Kısaca ailem ve sevgilim arasında savaş veriyordum. Gece uykudan uyandıran, nefesimi kesen, çarpıntılarım başladı. 3 doktora gittim " stres " dediler. EKG, eko, holter, kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Aritmi bakacakmış bana. İlk gittiğim doktor sonuçları görünce korktu. Bir anda götürür Allah korusun dedi. 2 gece önce öyle çarpıntım oldu ki, kalkıp annemle vedalaşayım dedim artık. Çok zor, resmen ölümü bogazinizda hissediyorsunuz.
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim .. Eki Görüntüle 1551569 Eki Görüntüle 1551570 Eki Görüntüle 1551569
Cigerlerime birsey demediler hiç. Gerçi içtiğim sigarayı düşünürsek o da olabilir. İnşallahgöyüs cerra
ciğerlerine baktır istersen benimde kalbim kötü atıyodu sonuç ciğerlermiş inş kötü bişey olmaz
Evet ablasyon. Beni korkuttu nedense. Henüz yeni sayılır bir yöntemmış ve komplikasyonlar oluşabilirmış. Uzun vadede nasıl sonuç verir, ilerde sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Onu uygulayan doktora yönlendirdiler işte beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?