3 pozitif days doctor testten sonra baska bi marka

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
271
52
28
28
Kizlar bakabilir misiniz gordugum cizgiyi gorebilirseniz bi yorumlayabilir misiniz normalde gorunuyor ama fotografta cikti mi bilemiyorum

Eklentiler

• 20250226_181703.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20250226_181634.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar bakabilir misiniz gordugum cizgiyi gorebilirseniz bi yorumlayabilir misiniz normalde gorunuyor ama fotografta cikti mi bilemiyorum
Ben gördüm canım hepsinin hassasiyeti farklı oluyor inşallah vardır

Evet yansıma gibi görünüyor ama tekrarlar istersen yarın sabah bi ona göre kan verirsin
Elimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acaba

Elimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acaba
Farketmez o biraz daha hassas bir test aslında

Evet yansıma gibi görünüyor ama tekrarlar istersen yarın sabah bi ona göre kan verirsin
Farketmez o biraz daha hassas bir test aslında
Gece yapayim o zaman insallah bakalim ne olacak heyecanlandim

Gece yapayim o zaman insallah bakalim ne olacak heyecanlandim
Biraz tutun 3 saat lavaboya gitmeyin daha iyi olur haber bekliyorum sizden yapşnca yazın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…