Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm canım hepsinin hassasiyeti farklı oluyor inşallah vardırKizlar bakabilir misiniz gordugum cizgiyi gorebilirseniz bi yorumlayabilir misiniz normalde gorunuyor ama fotografta cikti mi bilemiyorum
Days docktor güvenme yalancı pozitif çok ben yasadimKizlar bakabilir misiniz gordugum cizgiyi gorebilirseniz bi yorumlayabilir misiniz normalde gorunuyor ama fotografta cikti mi bilemiyorum
Yaa gercekten gordun mu :)Ben gördüm canım hepsinin hassasiyeti farklı oluyor inşallah vardır![]()
Yok canim bu days doctor degil ondan 3 tane yaptim ama guvenemedimDays docktor güvenme yalancı pozitif çok ben yasadim
Evet yansıma gibi görünüyor ama tekrarlar istersen yarın sabah bi ona göre kan verirsinYaa gercekten gordun mu :)
Elimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acabaEvet yansıma gibi görünüyor ama tekrarlar istersen yarın sabah bi ona göre kan verirsin![]()
Farketmez o biraz daha hassas bir test aslındaElimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acaba![]()
Elimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acabaEvet yansıma gibi görünüyor ama tekrarlar istersen yarın sabah bi ona göre kan verirsin![]()
Gece yapayim o zaman insallah bakalim ne olacak heyecanlandimFarketmez o biraz daha hassas bir test aslında
Biraz tutun 3 saat lavaboya gitmeyin daha iyi olur haber bekliyorum sizden yapşnca yazın mutlakaElimde bi test daha var predictor diye eczacim bunu onerdi ama 6 gun oncesinde kesin sonuc yaziyor benim reglime 7 gun var o yuzden onu yapmadim bir gunden fark eder mi acaba
Gece yapayim o zaman insallah bakalim ne olacak heyecanlandim![]()
Tamam gosteririm yine size insallah cizgiye benzer bisey cikarsa tabi umutlanmayayim daBiraz tutun 3 saat lavaboya gitmeyin daha iyi olur haber bekliyorum sizden yapşnca yazın mutlaka![]()