3 noktaa

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
976
0
96
35
Elazığ
arkadaşlar bikaçzaman önce bir arkadaşım mesaj atmıştı..3 nokta (...) ile ilgili şöyle başlıyodu eskiden mektup sonlarına konan 3nokta çok şey ifade eder ....falan filan..seni seviyorum demek di sanırım...ya herneyse bu mesajın tamamını bilen varmııııı ???

google'a 3 nokta ve eski mektup yazsaydınız, buraya yazdığınız gibi şak diye çıkardı. Buyrun bu da linki : başına 3w koyun.

mihenktasi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3996

bu diil kii:çok üzgünüm:
yinede ilgilendiğin için saol
ya bana bi arkadaş sms olarak atmııştı..kısa ama öz bişeydi...:çok üzgünüm:

eskiden sevenler birbirleriyle mektuplaşırken mektupa üç(...)nokta koyarlarmış seven üç(...)nokta koyar sevilen herşeyi anlarmış . Bu mu peki ? Bana da dert oldu :)

eskiden sevenler birbirleriyle mektuplaşırken mektupa üç(...)nokta koyarlarmış seven üç(...)nokta koyar sevilen herşeyi anlarmış . Bu mu peki ? Bana da dert oldu :)

eveeeeeettttttt buuuuuuuuu...çokkk teşekkürrrrr ederimmmma.s.
Şenizopuyorumnanaktan
nerden buldun birde bu tamamı mı??

Son düzenleme:
eveeeeeettttttt buuuuuuuuu...çokkk teşekkürrrrr ederimmmma.s.
Şenizopuyorumnanaktan
nerden buldun birde bu tamamı mı??

Bilmiyorum tamamı mı ama google'da yeterli vakit harcamamışsın diye düşünüyorum, dedim ya, 3 nokta yazdım , eski, mektup yazdım ve bi kaç siteden birinde vardı işte.

Rica ederim. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…