Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bikaçzaman önce bir arkadaşım mesaj atmıştı..3 nokta (...) ile ilgili şöyle başlıyodu eskiden mektup sonlarına konan 3nokta çok şey ifade eder ....falan filan..seni seviyorum demek di sanırım...ya herneyse bu mesajın tamamını bilen varmııııı ???
eskiden sevenler birbirleriyle mektuplaşırken mektupa üç(...)nokta koyarlarmış seven üç(...)nokta koyar sevilen herşeyi anlarmış . Bu mu peki ? Bana da dert oldu :)
eskiden sevenler birbirleriyle mektuplaşırken mektupa üç(...)nokta koyarlarmış seven üç(...)nokta koyar sevilen herşeyi anlarmış . Bu mu peki ? Bana da dert oldu :)
Bilmiyorum tamamı mı ama google'da yeterli vakit harcamamışsın diye düşünüyorum, dedim ya, 3 nokta yazdım , eski, mektup yazdım ve bi kaç siteden birinde vardı işte.