- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi minnakmimar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düğün salonu nirdeeeeeeeeeeekına salonumuz
onun fotorafları pek iyi çıkmamış koymadım o yüzdendüğün salonu nirdeeeeeeeeeee
kına yemekli falan mı olacak gı? çok güzelmiş mekanonun fotorafları pek iyi çıkmamış koymadım o yüzden
evet yemekli hemde pastalı büyük bi kına olucak 250 kişilik düğün gibi olcak birazkına yemekli falan mı olacak gı? çok güzelmiş mekan
hadi ya iki düğün yapmış olacaksın nisanın kaçıydıevet yemekli hemde pastalı büyük bi kına olucak 250 kişilik düğün gibi olcak biraz
aynen öyle olcak gibi 15 kına 16 nisan düğünhadi ya iki düğün yapmış olacaksın nisanın kaçıydı
çok güzelmiş minnak güle güle kullanmak nasip olur inşaryıldız günlük yemek takımım aynı zamanda kahvaltı seti
çok teşekkürler miskcim özledim seni görünmüyorsun ne zamandırçok güzelmiş minnak güle güle kullanmak nasip olur inş
valla bayıldım takıma.çok zevklisin.yeni başladım sayılır işe.ara ara girmeye çalışıyorumçok teşekkürler miskcim özledim seni görünmüyorsun ne zamandır
teşekkür ederim tatlım ufaklık napıyor büyümüştür iyicevalla bayıldım takıma.çok zevklisin.yeni başladım sayılır işe.ara ara girmeye çalışıyorum
evet günden güne büyüyor hala inanmıyorum düğün yakın sanırım.baya hazırlık yapmışsınteşekkür ederim tatlım ufaklık napıyor büyümüştür iyice
16 nisanda nasipse canım maşallah allah sağlıklı uzun ömürler versinevet günden güne büyüyor hala inanmıyorum düğün yakın sanırım.baya hazırlık yapmışsın
ooo yakınmış..hadi şimdiden hayırlı olsun.Rabbim bir ömür mutlu etsin..16 nisanda nasipse canım maşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin
amin tatlım çok teşekkür ederimooo yakınmış..hadi şimdiden hayırlı olsun.Rabbim bir ömür mutlu etsin..