- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi minnakmimar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu takımı ne kadara aldın canım??Bir de kaç parçaar yıldız günlük çatal-kaşık-bıçak takımım
tatlım ben bunları set yaptım setin fiyatı toplamda 3500 tl tuttu çatal bıçak takımı - çelik tencere seti -cezve seti- çaydanlık takımı - porselen yemek takımı - düdüklü tencere hepsi 3500 tl yanında çay tepsisi seti hediyeli ayrıca alınca pahalı oluyor tek fiyatı normalde 1000 tl ama benim aldığım yerde daha uygundu tabi 89 parça canımbu takımı ne kadara aldın canım??Bir de kaç parça
çok teşekkürler tatlışım daha güzelleri senin olsun inşallahcanım hepsi çoook güzel aşkla kullan :)
inşallah canım benımmçok teşekkürler tatlışım daha güzelleri senin olsun inşallah
anladım canım ben diğerlerini almıştım da bir tek çatal bıçak takımım kaldı ondan sordumtatlım ben bunları set yaptım setin fiyatı toplamda 3500 tl tuttu çatal bıçak takımı - çelik tencere seti -cezve seti- çaydanlık takımı - porselen yemek takımı - düdüklü tencere hepsi 3500 tl yanında çay tepsisi seti hediyeli ayrıca alınca pahalı oluyor tek fiyatı normalde 1000 tl ama benim aldığım yerde daha uygundu tabi 89 parça canım
düşünüyorsan bu takım gerçekten çok güzel günlük için çok içime sinerek aldımanladım canım ben diğerlerini almıştım da bir tek çatal bıçak takımım kaldı ondan sordum
model ve ya kodu var mı canım bakayım birdüşünüyorsan bu takım gerçekten çok güzel günlük için çok içime sinerek aldım
DE LUXE PARLAK PRESTIGE ÇATAL KAŞIK BIÇAK SET olarak geçiyor istersen linkini de atabilirim tatlımmodel ve ya kodu var mı canım bakayım bir
teşekkür ederim canım netten bakayım ben...Güle güle kullan çeyizleriniDE LUXE PARLAK PRESTIGE ÇATAL KAŞIK BIÇAK SET olarak geçiyor istersen linkini de atabilirim tatlım
çok teşekkürler canım rica ederimteşekkür ederim canım netten bakayım ben...Güle güle kullan çeyizlerini