• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 maymun filmi ve sizin yorumlarınız

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47

arkadaşlar bir konuda yorumlarınızı merak ettim çünki bu konuda pek bir fikrim yok..
dün akşam cnbe de hatice aslan ve yavuz bingölün oynadığı 3 maymun filmi vardı..
hatice aslan tiyatro kökenli bir oyuncu şu an bir iki dizidede oynuyor geçmişte ferhunde hanımlardada oynamıştı
bu dizde çok farklı bir krakterdi
bu filmde cesur sahneleri vardı ben biraz şaşırdım açıkçası onu daha kuralcı düşünmüştüm
evlenmeden önce sosyal içierikli filmlerde bu gibi açık sahneler olağan geliyordu evlendikten sonra toplumun bir kesiminin çıplaklığa bakış açısı ile şu an fikirlerim deyişti kurallar olmalı
ama belkide yanlışmı diyorum böyle düşünmek
filmde 3 maymunu oynamanın yani bir ailede bir takım sorunları görmezden gelmenin fayda sağlayıp sağlamayacağı irdelenmiş..
sizinde görüşlerinizi almak istedim.. teşekkürler..

Filmi ben de izledim..
O sahneleri hiç estetik bulmadım.. Belki de bir filmde cinsellik geçiyorsa çıplaklığı görmek istememdendir.. Bir başkasının göğüsleri ya da cinsel organını görmek midemi bulandırır..
Kadının evli olup da o sahneleri çekmesine gelince bekar olsaydı yine o göğüsleri görünce midem kalkardı..Benim için farketmiyor yani..
Ama öyle uygun görmüş bana ne?
Her insan kendi kurallarını kendi belirler..

sinemada izlemiştim bende çok istemiştim gitmeyi
çıkışta eşim bi daha senin istediğin filme gidersem noliim dedi :57:
ama film ödül aldı :)))
gerçekten ben o kadına çıplak bir rolü yakıştıramadım
herşey ortada ne o öyle...
ama çok kötü yaa,bir erkeğe yalvarmak
bi de eşi onun suçunu üstlendi
ıyy allah korusun...

sevgili lale teşekkür edrim yorumların için
göğüslerin görünmesi filme ne kattı bilmiyorum yani bana göre bir şay katmadı bende aynı şekilde hissettim açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili nilt yorumun için teşekkür edrim
böyle yalvaran kadınlarda vardır tahminimce
ama aşkta gururlu olmalı değilmi

estetik çok önemli filmde... ama artık her filmde hiç alakası olmasa bile mutlaka bi çıplak sahne mevcut...

Filmin ödül almasına şaşırmıştım açıkçası.

Hiç beğenmedim, gereksiz uzatmalar, saçma sapan bir konu. İyiki sinemada izlememişim.:51:

Filmin ödül almasına şaşırmıştım açıkçası.

Hiç beğenmedim, gereksiz uzatmalar, saçma sapan bir konu. İyiki sinemada izlememişim.:51:

yorumların için teşekkürler
bende düşüncelerine katılıyorum
bazen entellektüel olsun diye saçmaladıklarını düşünüyorum...

estetik çok önemli filmde... ama artık her filmde hiç alakası olmasa bile mutlaka bi çıplak sahne mevcut...

teşekkür derim yorumun için
bende tam karar verebilmiş değilim kadınlar cinsel obje olarakmı görülüyor acaba...

Son düzenleyen: Moderatör:
elbetteki görülüyor.. buna kadınlarda müsade ediyor... birçok kadının en önemli silahı... işim gereği personel alımlarında ön görüşmeleri yapıyorum genel müdüre sunmak için. ismim unisex bi isim olduğu için sanıyorum beni erkek sanıyorlar. :) sanki otomotiv sektöründe iş görüşmesi değilde moda ajansına iş başvurusu yapılıyo... Dekolte .. ve mutlaka bir uzuv ortada ve bu genelde göğüsler oluyor :)

evet canım bunun farkındayım bende
dünyanın her yerindede böyle sanırım...

eşim beğenmemişti filmi :27: aksiyon vur kır parçala sevdiği için.
ben sevişme sahnelerini beğenmedim lalaye katılıyorum hiç estetik değildi. 3 maymunu oynamak ise hiçbir şeyi çözmez sadece askıya alır ve sonuçlar daha kötü olur

Ben beğendim filmi, gereksiz sahne yoktu bence film kıvamındaydı. Vermek istediği mesajı veriyordu ve çok doğal yapmacıklıktan uzak izlerken gerçekliğine kapıldığınız bir filmdi. Evet uzatılan sahneler vardı ki Hollywood filmlerine alışkın aksiyon görmek isteyen seyirci kitlesini kesinlikle memnun etmeycek tarzda bi filmdi. Bence çok güzel bir filmdi. Yalnızca izlenme oranını arttırmak amaçlı film ve dizilere gereksiz cinsellik sahneleri konulması eğer filmde eğreti duruyorsa beni de rahatsız ediyor ancak bu film onlardan biri değildi bence.

bu filmle bir alakası yok ama genel olarak filmlerdeki sevişme sahnelerinden bende çok rahatsız oluyorum. mesela ben öpüşme sahneleri dışında cinselliği olduğu gibi gösteren filmleri izleyemiyorum ve oyuncularından acayip tiksiniyorum. cinselliği belli bir seviyede gösteren filmleri daha çok beğeniyorum. ıssız adamı ben sinemada izlememiştim. evde cd vardı erkek arkadaşımda izlememiş oturduk beraber izledik ama inanın onun yanında yerin dibine battım. tiksindim resmen erkek arkadaşımla öpüşmek bile itici gelmişti.

Son düzenleme:
bu konularda hiç bir zaman medeni görüşlü olamıyacağım ne yazıkki.
onun işi bu,oyuncudur,meslek aşkıdır falan diyemiyeceğim:37:
evli oyuncuların böyle sahnelerini etik bulmuyorum.yakıştırmıyorum
heleki oyuncunun çocuğu varsa...

benim icin evli yada bekar olmasinin bir önemi yok
sonucta bekarda olsan ailene karsi bir sorumlulugun var
uygun bulmuyorum ama oyuncular meslek olarak gördükleri icin
bakis acilari farkli ...
kendisine yakistirmis yapmis

bu filmi izlemedim ama bennu yıldırımların oynadığı bir film vardı onun fragmanlarını izlemiştim. ondan sonra kadından huylandım. hatta kocasından bile huylandım. :78:

Back