• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 lü test sonrası sonuca bağlı amniyosentez yapılması

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
38
kıslar gebeliğimizin 15. haftasında yapılan 3 test sonucu sağlık bakalığğınca risk 300 ün altında çıktığı taktirde istenilen bebeğimizin kesesinde amniyosıvısından alınan örnekle bebişimizin sağlıklı olduğunu ölçmekteler daha önce bunu yaptıran anneler nolur bana bi akıl verin bugün alınacak bendende bu sıvı siz neler yaşadınız ben moralmen çook mutsuzum şahsen senağlama senağlama senağlama senağlama (nolur sağlıkla gel meleğim bana )

bende hamileyken 3 lü tarama testim kötü çıkmıştı.oğlumda bel eğriliği var omurgası eğri doğsa yürüyemez dediler çcuğum doğana kadar her türlü ultasyona soktular inanmadım aldırmayı hiç düşünmedim.oğlum doğduğunda gayet sağlıklıydı.sonra onlara dediğimde tabi bazen bu testler yanıltabiliyor.aynısı bizim dr.arkadaşımızdada oldu ama çocuk sağlıklıydı dediler.bence sen Allaha bırak onlar para için her testi yapıyorlar hamilelere.içini rahat tut canım.:ecrin_bebek:

canım benim üçlü tesrim riskli çıktı.Bizde 11 mayısta yaptırdık.Korkulacak birşey yok.Şimdi sonucu bekliyorum içim rahat

Back
X