How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

3 liraya temiz kitaplarım

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
öğrenciyim arkadaşlar. almak isteyen olursa iletişime geçebiliriz. uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum hepsi çok temiz çoğu sıfır

fotografları aşagıdaaaaaaaaaa

mümin sekman- herşey seninle başlar
stephenıe meyer- şafak vakti
burak turna- metal fırtına 2
wıllıam s. cohen- abluka
ali yıldırım- deniz gezmiş'in günlüğü
dan brown- melekler ve şeytanlar
john farndon- zeki olduğunu düşünüyormusun?
rıchar a. calrke- akrep kapısı
mümin sekman- limit sizsiniz
martina cole- patronun oyunu
özgür erdem- deniz
braın latell- fidel'den sonra
jean cormier- che guevara
ahmet timur han- camide cinayet
halit ertuğrul- düzceli mehmet
samipaşazade sezai- sergüzeşt
dr kerim bulado- peygamber gibi yaşamak

Son düzenleme:
ihtiyaçtan satılıktır arkadaşlar tertemiz kullanılmıştır çogunun kapagı bile açılmamıştır okumaya fırsat bulamadıklarım..

$103_0460.jpg $103_0461.jpg $103_0462.jpg $103_0463.jpg $103_0464.jpg $103_0466.jpg $103_0467.jpg $103_0469.jpg $103_0470.jpg $103_0471.jpg $103_0472.jpg $103_0473.jpg $103_0474.jpg $103_0475.jpg $103_0476.jpg $103_0477.jpg $103_0478.jpg $103_0479.jpg $103_0480.jpg

ahmet ümit, kafka ve che guevera kitapları ne durumda ve ne kadar? kargo ücreti kime ait? bu arada ben sana aradığın kitabı bulan kişiyim:) kargo güzelliği yaparsın sanki:)

ahmet ümit, kafka ve che guevera kitapları ne durumda ve ne kadar? kargo ücreti kime ait? bu arada ben sana aradığın kitabı bulan kişiyim:) kargo güzelliği yaparsın sanki:)

aaaa tabi neden olmasın canım benim hiç o güzelliğini unuturmuyum sayemde kavuştum kitabıma okudum aglaya aglaya :43: benim bit pazarındaki konumada yorum yapmışsın iki kaşe kabanın yakından görüntülerini istemişsin canım ekledim bende eger onları düşünürsen yanında hediye gönderrim dediklerini.

diğer türlü zaten 9 lira tutuyor 3 kitap kargo parası fiyatına denk gelir hemen hemen :1:

tertemiz ayrıca kitaplar canım hiç kullanılmamış gibiiii. ve içerik olarakta süperlerr :)

Son düzenleme:
aaaa tabi neden olmasın canım benim hiç o güzelliğini unuturmuyum sayemde kavuştum kitabıma okudum aglaya aglaya :43: benim bit pazarındaki konumada yorum yapmışsın iki kaşe kabanın yakından görüntülerini istemişsin canım ekledim bende eger onları düşünürsen yanında hediye gönderrim dediklerini.

diğer türlü zaten 9 lira tutuyor 3 kitap kargo parası fiyatına denk gelir hemen hemen :1:

tertemiz ayrıca kitaplar canım hiç kullanılmamış gibiiii. ve içerik olarakta süperlerr :)

Canım ben siyahı istiyorum bir tek ama. 36 bedenim ben kahverenginin beden olmuyormuş. Bir de sanki bazı yerlerinin renkleri daha soluk gibi o fotoğraftan mı kaynaklanıyor? Kapıda ödeme kabul ediyor musun

Canım ben siyahı istiyorum bir tek ama. 36 bedenim ben kahverenginin beden olmuyormuş. Bir de sanki bazı yerlerinin renkleri daha soluk gibi o fotoğraftan mı kaynaklanıyor? Kapıda ödeme kabul ediyor musun

hayır canım kesinlikle solukluk falan yok flas patlayınca ışıktan kaynaklanıyor. etiketi üstünde o ürünün hatta. kahverenginin kesimi çok dar ben 36 bedenim bana tam oluyor. üstümdeki fotosunu atıcam hatta konumdan bak netleştirrin öyle özelden konuşmaya devam edelim canım

hayır canım kesinlikle solukluk falan yok flas patlayınca ışıktan kaynaklanıyor. etiketi üstünde o ürünün hatta. kahverenginin kesimi çok dar ben 36 bedenim bana tam oluyor. üstümdeki fotosunu atıcam hatta konumdan bak netleştirrin öyle özelden konuşmaya devam edelim canım

Doğrudur canım da zaten ikisini birden alcak durumum yok şu ara.

3 kitap satılmıştır arkadaşlar geri kalan 16 kitap toplu fiyatı 25 tl yanına ayrı ahmet ümitin 2 kitabını da hediye edicem. kitaplar tertemiz ikinci el denmez bile :23:

bu kitaplarda elimde mevcut hanımlarrrr

$IMG_0095.jpg $IMG_0096.jpg $IMG_0097.jpg

ve karikatür sevnlere özel müthiş uykusuzun derlemesi

$IMG_0098.jpg $IMG_0100.jpg

ahmet ümit; agathanın anahtarı
kafka mileneya mektuplar
che guevara satılmış

diğerleri duruyor toplu fiyata çok uygun vercem

ev değişikliği yapıcaz arkadaşlar şu kitaplar elimden çıksın istiyorum çok uygun fiyata vericem toplu alımda hepsi tertemiz kullanılmamış gibi temiz diyebilirim

yokmu ihtiyacı olaaan 20 liraya bırakıcam hepsini çıksın elimden artıık :ssz:

Tutunamayanlar'ın kullanım durumu nasıl içi temiz mi? Orijinal mi? Bir de fiyatı nedir?

kitap tertemiz okumaya fırsatım olmadı.. ama orjinal değil :26: 3 tl

Tühh ya ben de çok sevinmiş ikinci el bölümünde onu bulduğuma, ama orijinal takıntım var maalesef kütüphane yapıyorum da o yüzden alamayacağım maalesef. İyi satışlar dilerim size. :)

canım merhaba, yine ben şimdide kitap istiyorum. deniz gezmişin günlüğü
ölümle randevu
bunlar bana kaça olur canım

Back