3. Köprü inşaatında göçük

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Pro Üye
Anneler Kulübü
Emoji Skoru
12.868
Puanlar
498
3. köprü Beykoz mevkii bağlantı yolu çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

3. köprü Beykoz Çavuşbaşı mevkii bağlantı yolu çalışmaları kapsamında inşası süren viyadükte beton dökme çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. İtfaiye ekipleri ve inşaatta çalışan işçilerin kurtarma çalışmaları sonucu iki işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bazı işçiler ise köprü inşaatının beton blokları üzerine mahsur kaldı.

$23931130.jpg

hürriyet.com

Offff deme:50:

Allah ailelerine sabır versin, niye tedbirsiz davranıldı ki:(((
Toprak kayması mı oldu acaba:50:

Beton dökerken göçmüş mune abla, acele giden ecele gider derler. neyi tam yapıyorlar ki ihmal çok :50:

Beton dökerken göçmüş mune abla, acele giden ecele gider derler. neyi tam yapıyorlar ki ihmal çok :50:

Çok üzüldüm :50: aileleri sabah ekmek parası kazansın diye işe gönderiyor, akşama ölüm haberini alıyor, çok acı:(((
İşçi sağlığı ve güvenliği ön planda tutulmalı:50: Türkiye'de ne yazık ki hemen hemen her sektörde işçi güvenliği yeterli seviyelerde değil:50:

Allah ailelerine sabır versin:14: Geldi mi her şey üst üste geliyor :14:

off çok üzüldüm ya şimdi
Allah rahmet eylesin

Allah ailelerine sabır versin..
Üzüldüm..
Bir kere daha yaşanmaz inşallah böyle bir olay..

3. köprü Beykoz Çavuşbaşı mevkii bağlantı yolu çalışmaları kapsamında inşası süren viyadükte beton dökme çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. İtfaiye ekipleri ve inşaatta çalışan işçilerin kurtarma çalışmaları sonucu iki işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bazı işçiler ise köprü inşaatının beton blokları üzerine mahsur kaldı.

Eki Görüntüle 1054240

hürriyet.com

Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin :43:

Çok üzüldüm :50: aileleri sabah ekmek parası kazansın diye işe gönderiyor, akşama ölüm haberini alıyor, çok acı:(((
İşçi sağlığı ve güvenliği ön planda tutulmalı:50: Türkiye'de ne yazık ki hemen hemen her sektörde işçi güvenliği yeterli seviyelerde değil:50:

Demek ki yapılan köprüde sağlamlık yok abla, Allah daha beterinden korusun diyeceğim giden 3 can
Onlar için basit üstünü gazeteyle kapatıp geçerler, ya aileleri :50:

Allah rahmet eylesin. Bu ülkede ne zaman işçi güvenliği sağlanacak acaba yaa hiç mi bu insanların canını değeri yok yani. Ama tabii kömür ocaklarında ölenlere vakti saati gelmiş bu işin kaderi bu diyen bir başbakandan işçi güvenliği için önlem alması beklenir mi. Olan gidene oluyor iştr iki eve ateş düştü yazık Allah sabır versin. :50:

2014’ün ilk 3 ayında en az 276 işçi ölüm oldu. Kaynak: İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi raporu

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Ölen iki kişi kardeşmiş. Aile için daha ağır bir acı...

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Ölen iki kişi kardeşmiş. Aile için daha ağır bir acı...

Allah ailelerine sabir versin. Katmerli aci.. Yurtdisinda, yani en azindan benim yasadigim ulkede ayni aileden iki kisiyi ayni kisimda calistirmiyorlar. Keske orada da boyle bir isyeri kurali olsa idi, bari biri yasardi bugun..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1054240

hürriyet.com

çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin ailesine sabır versn

Oooo...:53: Ayni aileden iki degil uc kisi oradaymis, biri hastanede... Allah ona sifa versin. Bu tarz ise alim cok belli ki particiklikten, yoksa bu kadar da tesaduf olmazdi..

Ne diyorsun! :53: Ah o ailenin acisini tahmin bile edemem :50: Allah rahmet eylesin, geride kalmis aileye sabir versin.
Hiç bir zaman 3. köprünün hayrani degildim zaten fakat kanimca bu konuda siyasete yer yok.
Sonuçta giden canlar var, ve üstelik ayni aileden :( Gerçekten içim aciyor :(

Back