• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.KİŞİLER

alonedark01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
9
3
1
49
merhaba.1,5 yıllık bir ilişkim var.çok fazla uzatmadan konuya gireceğim.sevgilimin hoşlanmadığım kız arkadaşlarının bir kız arkadaşı var.kızın ara bozmaya çalıştığını ve iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.sevgilimle yüz yüze bir kez tanıştılar ve onun dışında bir muhabbetleri olmadı fakat daha önceden bu kız sevgilimin fotoğrafının altına normal olmayan bir yorum atmıştı,yani kızda yakın olma çabası var.Bu yüzden çok tartıştık ama konu kapandı.Geçtiğimiz günlerde sevgilimin telefonunu karıştırırken bir sosyal medya uygulamasında o kızın ismini gördüm.konuşmuşlar ve bunu benden gizledi.Ben o gün görmeseydim söylemeyecekti belki.Özür diledi ve önemli birşey olmadığını söyledi.Sevgilim neden başka kızlarla konuşma ihtiyacı hissediyor.Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum

anlattığına göre günlük şeyler konuşmuşlar yani sakıncalı bişey yokmuş ama benim içim kesinlikle rahat değil ve şuan güvenmiyorum

Back