• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kilo verdim cok sukur...

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
arkadaslar burdan buldugum bazi diyet listelerini kacamakli kacamakli az cok uygulamaya calistim iki haftadir ugrasiyorum. aslina bakarsaniz cokda dikkat etmedim genellikle 5 ten sonra bir sey yememeye calisidim yediysemde cok az yedim ve cok cignedim yedigim seyleri seviyeli davrandim. ve evde bir saat en fazla bir bucuk saat spor yaptim 1,5 litrelik siselere su doldurdum agril kaldirdim kosu bandina bindim bugun dartildim uc kilo vermisim cok sevindim. bu arada bol su ictim ve yesil cay. bu sevincimi baylasmak istedim sizinle hepinize basarilar...

Tebrik ederim. ınsan kilolar gittikce ne kadar mutlu oluyor değil mi bunun yanında da neden daha önce başlamamışım yediklerime dikkat etmeye diye sorgularken buluyor kendini. Başarının devamını dilerim.

tebrik ederim canım
bende sadece hayatımdan kola çikolata ve cipsi çıkardım ve 3 kilo verdim
şuan eskiden istediğim kilodayım ama aynaya bakınca bi 3 kilo daha versem ne güzel olacak diyorum
insan zayıflayınca çok mutlu oluyor..

arkadaslar burdan buldugum bazi diyet listelerini kacamakli kacamakli az cok uygulamaya calistim iki haftadir ugrasiyorum. aslina bakarsaniz cokda dikkat etmedim genellikle 5 ten sonra bir sey yememeye calisidim yediysemde cok az yedim ve cok cignedim yedigim seyleri seviyeli davrandim. ve evde bir saat en fazla bir bucuk saat spor yaptim 1,5 litrelik siselere su doldurdum agril kaldirdim kosu bandina bindim bugun dartildim uc kilo vermisim cok sevindim. bu arada bol su ictim ve yesil cay. bu sevincimi baylasmak istedim sizinle hepinize basarilar...

tebrikler canım olumunekankayizsmile

Back
X