kızlar merhaba sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız tavsiyelerime bakabilirsiniz yaklaşık 1 - 1,5 haftadır bunları yapıyorum ve 54 ten 51 e indim çok mutluyum nasılmı;
---Öncelikle fittingo ya bir bakmalısınız diyetinizi takip etmeniz yediğiniz yiyeceklerin kalorilerinden haberdar olmanız çok önemli
---günde 3 öğünü asla atlamayın yoksa metabolizmanız Yavaşlar, size Şunları şunları yeminizi tavsiye edemem çünkü uygun ortamlarda değiliz(iş,okul..) ama günlük kalori miktarınızı hesaplayın ve ona göre öğünlerinizi oluşturun mesela benim 700 kaloriyi geçmemem lazımmış ve bu sabah yaklaşık 100 Kalorilik kahvaltı Yaptım (1 kibrit kutusu sütaş süzme beyaz peynir, 1 dilim uno light ekmek, 2 küçük domates, 1 adet salatalık, şekersiz Çay gibi
)
---sonra herkesin bildiği gibi yeşilçay...
Ve Bol bol su, 10 bardak su yeterli gelecektir
---1 hafta boyunca hiçbir türlü çikolata tüketmeyin çünkü bu süre boyunca çikolataya olan bağımlılığınız azalacak ve 1 hafta sonunda Canınız çikolata çekmeyecektir çekse bile küçük bir Parça size yetecektir
---malum havalardan dolayı koşamıyoruz o Yüzden koşmayla eşdeğer bir kardiyo egzersizi olan ip atlamayı tercih edin hem güzel bacaklarınız olacak hemde yağları eriteceksinizz
--- birde bir akşam yemeğinizde karnıbaharı tercih edebilirsiniz çünküüüüü sadece 35 kalori
tabikide 1 dilim light ekmekle
Hepinizi öpüyorum sağlıcakla Zayıf kalııın