- 8 Kasım 2013
- 56
- 0
- 36
- Konu Sahibi Yorgundemokrat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence eahatsız edecek bir görüntü yok ve ben de ameliyat olalı 6 ay oluyor benimki de böyle aşağıya doğru üçgen gibi görünüyor ama doktorum bir yıl içerisinde bunun değişeceğini ,şişlik olduğunu ve hatta zamanla daha da küçüleceğini dediği gibi olmazsa müdahale edeceğini söylüyor.Eki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Kızlar ben üç gün önce revizyon oldum hemde 20 gün arayla iki kere ve şuan top uçlu kavisi yokmu varmı anlamadığım sağ yamuk sol düz.delikler asimetrik kanatla yukarda bi burnum var.yüzüm resmen değişti laz gibi ucu aşağıda biraz ve intihar aşamasındayım yüzümü sevmediğim tipe çevirdi.doktor 1 ayda iner diyo bu doğrumu napıcam şimdi tek kuruş param kalmadı.izmirde ücretsiz ALLAH için beni kurtarıcak doktor yokmu yada makul ücretle...
dr kimdi çok doğal olmuşCnm 20gün arayla ameliyatmı olur ya;(benim 1ay oldu bu ilk ameliyatımdı ama ilk zamanlar gerçekten baya büyük duruodu gün geçtikçe küçüldü seninkide şuan çok şiştir içten üzülme bence düzelir
Eki Görüntüle 1473528Eki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Kızlar ben üç gün önce revizyon oldum hemde 20 gün arayla iki kere ve şuan top uçlu kavisi yokmu varmı anlamadığım sağ yamuk sol düz.delikler asimetrik kanatla yukarda bi burnum var.yüzüm resmen değişti laz gibi ucu aşağıda biraz ve intihar aşamasındayım yüzümü sevmediğim tipe çevirdi.doktor 1 ayda iner diyo bu doğrumu napıcam şimdi tek kuruş param kalmadı.izmirde ücretsiz ALLAH için beni kurtarıcak doktor yokmu yada makul ücretle...
Doktorum halis ünlü çok başarılı ve ün yapmış bir doktur prof kendisi ve bana meslek hayatımın 20 gün arayla üstüste yaptığı ilk ameliyatı olduğunu ama üzülmeme dayanamadığını söyledi bu yüzden müdahale etti ama kapalı teknik kullandı.ilk yaptığı açık ameliyatta bu son ikisi dikişsiz kesisiz oldu törpü burun ucu kısaltma yaptı.dün çok kötüydü bıgün daha iyi gibi ödem için napabilirim masaj dışında.buz önermedi düzelmezse üzülme ama inecek sabret dedi.narkozdan ölüm tehlikesi atlattım doktorlar çok korktu bu sefer.açıkçası bende korktum o yüzden artık düzgün bişi olsun istiyorum.kocaman ve tek tarafı erimiş burunla geçti gençliğimin en güzel zamanları şimdi mutlu olmak istiyorum yaş 26 geç bile kaldım kızlar.hepinize çok teşekkür ederim bu arada moralim yerine geldi sayenizdeEki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Eki Görüntüle 1473412 Kızlar ben üç gün önce revizyon oldum hemde 20 gün arayla iki kere ve şuan top uçlu kavisi yokmu varmı anlamadığım sağ yamuk sol düz.delikler asimetrik kanatla yukarda bi burnum var.yüzüm resmen değişti laz gibi ucu aşağıda biraz ve intihar aşamasındayım yüzümü sevmediğim tipe çevirdi.doktor 1 ayda iner diyo bu doğrumu napıcam şimdi tek kuruş param kalmadı.izmirde ücretsiz ALLAH için beni kurtarıcak doktor yokmu yada makul ücretle...
Evet burun ucumuz aynı görünüyo benim tek üzüldüğüm üst kemiğimi çok inceltmiş geri dönüşüde yok inceltmenin.inşallah burun ucu sırıtmaz iyice inince.Eki Görüntüle 1473528
Bak benimki de seninki gibiydi daha yeni yeni bu şekle girmeye başladı 6 ayım bitiyor benim.Bekle bence neticede yeniden yapılan bir işlem var kolay değil ,zamanla şeklini alacaktır.Daha fazla operasyon geçirirsen geri dönülmez sonuçlar olabilir.
Ay benide korkuttun nasıl ölüm tehlikesi bana doktor revizyonun 4 saat kadar süreceğini söylediDoktorum halis ünlü çok başarılı ve ün yapmış bir doktur prof kendisi ve bana meslek hayatımın 20 gün arayla üstüste yaptığı ilk ameliyatı olduğunu ama üzülmeme dayanamadığını söyledi bu yüzden müdahale etti ama kapalı teknik kullandı.ilk yaptığı açık ameliyatta bu son ikisi dikişsiz kesisiz oldu törpü burun ucu kısaltma yaptı.dün çok kötüydü bıgün daha iyi gibi ödem için napabilirim masaj dışında.buz önermedi düzelmezse üzülme ama inecek sabret dedi.narkozdan ölüm tehlikesi atlattım doktorlar çok korktu bu sefer.açıkçası bende korktum o yüzden artık düzgün bişi olsun istiyorum.kocaman ve tek tarafı erimiş burunla geçti gençliğimin en güzel zamanları şimdi mutlu olmak istiyorum yaş 26 geç bile kaldım kızlar.hepinize çok teşekkür ederim bu arada moralim yerine geldi sayenizde
Evet ben ilkmişim bu konuda doktorumda öyle dedi.bünyem sadece narkozu kaldırmadı o kadar20 gün arayla 2 kere nasıl okuyor anlamadım ona ragmen ıyı duruyor burnun tek gereken bence sabır benim içinde geçerli sabır ...bence takma kafana zaman la düzelecektir şişler indikçe tam oturması 6 ay 1 sene biliyorsun...
Benimki de yanlara doğru daha geniş ve ucu çok düşüktü zaman geçtikçe değişiyor ama takma sen de .Geçmiş olsun.Evet burun ucumuz aynı görünüyo benim tek üzüldüğüm üst kemiğimi çok inceltmiş geri dönüşüde yok inceltmenin.inşallah burun ucu sırıtmaz iyice inince.
Çok gecmiş olsun tatlım fotoda. Tam yüz olmadığı için anlaşılmıyor ama ben beğendim. Bak benim ki o kadar berbattı ki ön kemik kocaman idi ama o bile zamanla oturduEvet ben ilkmişim bu konuda doktorumda öyle dedi.bünyem sadece narkozu kaldırmadı o kadar
Narkoz ağır geldi düşünsene 20 gün arayla müthiş bi gaz bombası atılmış ikinciside üstüne binmiş bildiğin gaz bide aşırı kan yutmuşum onu çıkarmak beni sarstı üç gün istifra ettim ve az buz değil doktor beni görünce şok olmuştu yüzümde renk yoktu parmaklarım hala mor kansızlık oldu sanırım ama ciddi zorlandım bu seferAy benide korkuttun nasıl ölüm tehlikesi bana doktor revizyonun 4 saat kadar süreceğini söyledi
Sen korkma benim apayrı bi ameliyat ilk ameliyatta hiç anlamadım bile nolduğunu.revizyonun ikiside 2-2.5 saat sürdüNarkoz ağır geldi düşünsene 20 gün arayla müthiş bi gaz bombası atılmış ikinciside üstüne binmiş bildiğin gaz bide aşırı kan yutmuşum onu çıkarmak beni sarstı üç gün istifra ettim ve az buz değil doktor beni görünce şok olmuştu yüzümde renk yoktu parmaklarım hala mor kansızlık oldu sanırım ama ciddi zorlandım bu sefer
tekrar çok geçmiş olsun canıNarkoz ağır geldi düşünsene 20 gün arayla müthiş bi gaz bombası atılmış ikinciside üstüne binmiş bildiğin gaz bide aşırı kan yutmuşum onu çıkarmak beni sarstı üç gün istifra ettim ve az buz değil doktor beni görünce şok olmuştu yüzümde renk yoktu parmaklarım hala mor kansızlık oldu sanırım ama ciddi zorlandım bu sefer
inşallah artık bu son olur ve dediğiniz gibi düzelir çok teşekkür ederim moral verdiğiniz içinÇok gecmiş olsun tatlım fotoda. Tam yüz olmadığı için anlaşılmıyor ama ben beğendim. Bak benim ki o kadar berbattı ki ön kemik kocaman idi ama o bile zamanla oturdu
Çok teşekkür ederim hepinizeTe
tekrar çok geçmiş olsun canı
narkozu kaldırmadı derken ne oldu yan etkisimi oldu nasıl etkiledi seni mesela ben ameliyat sonrası 1 haftayı hatırlamıyorumEvet ben ilkmişim bu konuda doktorumda öyle dedi.bünyem sadece narkozu kaldırmadı o kadar
1hafta oldu bende ruh gibiyim depresif oldum baya sürekli yorgun hissetmekten...ilk gün yoğun kanla beraber kusmam oldu sonra 3 gün devam etti cümle kurmakta sıkıntılarım oldu devirli konuşmaya başladım.sürekli uyumak istedim halada öyle...rengim ruh gibiydi doktorum ondan korktu öyle normal bi renk ve bakış değilmiş çok kötü görünüyosun dedi yatırcaktı istemedim ufak oğlum var. Diye çıktım yol boyunca yarı baygındımnarkozu kaldırmadı derken ne oldu yan etkisimi oldu nasıl etkiledi seni mesela ben ameliyat sonrası 1 haftayı hatırlamıyorum