3 kese göründü

orchagoci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
732
422
30
Merhaba, 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün hafif lekelenme ile acile gittim. 3 tane kese göründü. Üçüz olma ihtimali var ve tablo kötü çünkü riskli dediler. Erken doğum, kalp durması vs gibi şeyler olabilirmiş. Ama kesin de değilmiş. 1 ya da 2 tanesi damar yumağı olabilir dediler. Pazartesi görüntü netleşirmiş. Yaşayan var mı? Çok korkuyorum.

6 bebek doğuran var yani riskli erken doğum sebebi ile ama neye göre tablo çok kötü imiş daha keseden ne anlayacaklar? Hadi öyle direk kendi doktorunuza yönlendirmeleri lqzım veya oradaki uzmana . Siz kendi kadın doğum doktorunuza gidin bence kontrole

Hiç kafa bulandırmayın 3 kese netleşirse direkt perinatoloji görsün.

Teşekkürler kendi doktorum yurtdışındaymış. Acilden polikliniğe yönlendirdiler. 2 ayrı kadın doğum uzmanı baktı. Pazartesi gelecekmiş benim doktorum. Zaten o zamana kadar keseler de netleşecekmiş.

Canım benim üçüzlerim olacak allaha şükür 13. haftaya geldim, gayet de iyi geçiyor hamileliğim. Benim gözlemime göre doktorlar tam ikiye ayrılıyor; ya çok negatifler ay bu çok riskli alalım, azaltalım, sağlıklı doğmazlar diyenler ya da çok pozitifler siz taşırsınız yaparsınız gözünüz korkmasın diyenler Daha sizin de belli değilmiş zaten, sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğiniz hiç stres yapıp gözünüzü korkutmayın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…