Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba kızlar. Bugün doktoruma gittim.3 kese gördüğünü söyledi ancak 2si için bir gelişme olacağını sanmıyorum dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu birden fazla kese görülen ve sağlıklı gebelik geçiren
Herkese merhaba kızlar. Bugün doktoruma gittim.3 kese gördüğünü söyledi ancak 2si için bir gelişme olacağını sanmıyorum dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu birden fazla kese görülen ve sağlıklı gebelik geçiren Eki Görüntüle 3513671
Herkese merhaba kızlar. Bugün doktoruma gittim.3 kese gördüğünü söyledi ancak 2si için bir gelişme olacağını sanmıyorum dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu birden fazla kese görülen ve sağlıklı gebelik geçiren Eki Görüntüle 3513671