3 kere kürtaj denildi 3ünde de geri döndüm

Rahmet bulutu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
22
2
1
42
7+6hamileyim ilk gittiğim dr kese büyümüyo 10 gün sonra da büyümezse kürtaj dedi geri geldim ikinci gittiğim dr kese bozulmuş bebek gelişmemiş dedi kürtaj dedi incelerken bebeğimin kalp atışını gördük geri geldim tekrar 3 gün sonra aynı dr yine kürtaj dedi kalp atışını görüyorum dedim o kas yapısı atiyo dedi bebek %99 ölmüş dedi ben ikna olamadım geri geldim 3.Dr a kürtaj olmak için gittim yine bebeğin kalp atışları gözüktü geri geldim kanamam var ağrılarım var kese bozuk ama bana tutunan bebeğim de var bakalım pazartesi ne olacak

Insallah guzel.haberler alirsiniz.benim hamileleligimde kalp atimi daha alinmadan yani cok kicukken kese sekli bozuk saglikli bebek degil denildi kanamamda vardi eve git dusuk baslamis bi gece yarin düser dedi. Simdi 4 yasinda cok sukur saglikli bir evladim var. Yine en iyisini doktorlar bilir tabi ama acele etmememek.gerek tabi doktorun tecrubeside onemli

4.Dr bu güvendim dr a bu şekilde alamam dediği için bebeğimi görüyorum ultrasonda bişey var atiyo ama kalp atışı sesini duyamadık bundan önceki dr doku dedi kese etrafında da var bak atiyo diyo bu bebek %99 ölmüş diyo ondan önceki bebeği bile görememişti zaten sıkıntılı bir süreç bugün kanamam da çoğaldı

Allah yardimcin olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…