- 20 Ocak 2013
- 629
- 249
bunun devamı posta gazetesinin 5. sayfasında var gibi bi cümle olduAskıda kalan çamaşırları toplayan adam kendisine basket atan kadına göz kırpıp kapıyı araladı.
Aymaz, saat, koşu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun devamı posta gazetesinin 5. sayfasında var gibi bi cümle olduAskıda kalan çamaşırları toplayan adam kendisine basket atan kadına göz kırpıp kapıyı araladı.
Aymaz, saat, koşu
Eski cetenin sebekleri şebeke kurmuşlarBalık hafızalı moruk kafa açıyordu
Şebek, şebeke, çete
saatin geciktiğini aymayan kadın koşarak otobüse yetişmeye çalıştıAskıda kalan çamaşırları toplayan adam kendisine basket atan kadına göz kırpıp kapıyı araladı.
Aymaz, saat, koşu
Şatosunu bilardoda kaybeden holding patronu konkordato ilan edince çalışanlar patronu bilardo masasına yatırdı.Istakayla topu ıskalayan fularlu bilardocu depresyona girince yolluğunu hazırlayıp gitti
Bilardo, konkardato, şato
Bilardo masasinda yatan patrona tepki olarak mercimek yedirmeleri tam bir fiyaskoyduŞatosunu bilardoda kaybeden holding patronu konkordato ilan edince çalışanlar patronu bilardo masasına yatırdı.
Tepki, fiyasko, mercimek
Devamında mahalle dayağı yer bu adam daha çokbunun devamı posta gazetesinin 5. sayfasında var gibi bi cümle oldu
kara komedi senaryosu çıkar bu konudanDevamında mahalle dayağı yer bu adam daha çok
Kadın namusuyla basketbol oynuyormuş top kaçmış.
Kızgın yağla banyo yapan dev, omurgasını catirdatarak liflenirken kaçmaya çalışan Pilver'i "bit kadar boyuyla uzaklasabilecegini düşünüyor" diyerek görmezden geldi.Eski cetenin sebekleri şebeke kurmuşlar
Omurga lif kızgın
Yanik görümcem tozlu parkeyi yaladiKızgın yağla banyo yapan dev, omurgasını catirdatarak liflenirken kaçmaya çalışan Pilver'i "bit kadar boyuyla uzaklasabilecegini düşünüyor" diyerek görmezden geldi.
Yanık, tozlu, parke
Tozlu parkenin üstünde yorgun düşmüş yatarken beynim yandıKızgın yağla banyo yapan dev, omurgasını catirdatarak liflenirken kaçmaya çalışan Pilver'i "bit kadar boyuyla uzaklasabilecegini düşünüyor" diyerek görmezden geldi.
Yandı, tozlu, parke
el ele cenk eden nur yüzlü dedelerimiz sonunda ebelerimize kavuştuYanik görümcem tozlu parkeyi yaladi
El, cenk, nur
Geldiysen devral gideyim ben. Nöbetleşe oyun.Gittim geldim hala burda herkes
Abukladik çıkamıyoruz gelme sanada bulaşırGittim geldim hala burda herkes
Sirke sürülen kafadaki bitler çoşkuyla çoştuel ele cenk eden nur yüzlü dedelerimiz sonunda ebelerimize kavuştu
bit sirke coşku
Cümle kurmaya çalışıyorum uyumaya çalışıyorumçalışan var mı aranızda bu saatte
Coşkuyla saç diplerine doğru koşan bitler sirke taraginin gazabına uğradı.el ele cenk eden nur yüzlü dedelerimiz sonunda ebelerimize kavuştu
bit sirke coşku
Semra niye uyumadin senSirke sürülen kafadaki bitler çoşkuyla çoştu
Ayna detay pile
aynada detaylı bakınca eteğin pileli olmadığını gördümSirke sürülen kafadaki bitler çoşkuyla çoştu
Ayna detay pile