3.ilişkide kanama

Sedef Kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
5
0
24
Merhaba birşey sormak istiyorum biz eşimle ilk ilişkimizde canım çok yandığı için çok az girip çıktı ve biraz kanamam oldu ikincide de yine çok canım yandığı için daha az kanamam oldu. Yani tam olarak yapmadık. Vajinam dar olduğu için Tam bir şekilde yaptığımız zaman tekrar kanama olur mu?

Tam girene kadar kanamalar normal canım endiselenme

Bunun vajina darlığı ile alakası yok. İlkinde zaten zardan dolayı kanama olmuştur ve belki de ufak bir yırtık oluşmuştur. O tam iyileşmeden ikinci kere ilişkiye girdiğiniz için yeniden kanama olmuş olabilir. Ya da zarda tam bir yırtılma olmamış ve bu sebeple de olmuş olabilir.

Niye trol havası sezdim sizden acaba?
Ya açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
Ne alaka size verilen yorumla bu yazdığınız?

Niye trol havası sezdim sizden acaba?

Ne alaka size verilen yorumla bu yazdığınız?
hayır asıl sizinki ne alaka başta 3.ilişkide kanama olur mu diye sormuşum zaten. Sonrasında da bunu sorma sebebimi söylemişim. Normalde mantıklı düşünebilen bi insanım ama böyle hassas konularda düşünemeyebiliyorum doğal olarak.

Yeni uyelik cinsellik esiniz sorun etmiyorsa sorun nedir?
Ben bu siteye hep sıkıştığımda bakardım ama hiç soru soracak kadar sıkışmadım. Birde bu detay vermem gereken bir konu bulamıyorum başkalarında. Eşim sorun etmiyor ama ben olur da kafasında en ufak bişey geçer diye bile endişeleniyorum. Niye bu kadar bişey aradınız altında anlamadım. Açtığım konu zevk verecek bir konu bile değil

Ya açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
Zaten demiş üye olacağını siz alakasız ortalığı karıştıracak bişeyler yazıp sonra tekrar soruyorsunuz.
Eşiniz sorun etmiyorsa siz neyi sorun ediyorsunuz?

Zaten demiş üye olacağını siz alakasız ortalığı karıştıracak bişeyler yazıp sonra tekrar soruyorsunuz.

Eşiniz sorun etmiyorsa siz neyi sorun ediyorsunuz?
Cevaplayan kişi kanamalardan korktuğumu düşündüğü için öyle yazdı ve bende asıl merak ettiğim şeyi yansıtamadığımı düşündüğüm için tekrar sordum. Eşim bana güveniyor evet ama bu malesef basit birşey değil aklında en ufak bişey kalması beni çık üzer.

Ha soru o şekilde canım ben yanlış anlamisim. Şöyle soylim her kadında aynı olmaz bazısının çok kanaması olur bazisinin az olur bazısının hiç olmaz bu kişiden kişiye değişir. Zaten aşırı bir kanama bekleme azdan kastın ne bilmiyorum ama zaten az az da olsa iki kez olmuş tam girdiğinde de mutlaka olacaktır ama olmayadabilir eşin takmiyor madem sende hiç takma o anı eşinle yaşamaya bak

benimde konum vardı bak istersen, benim 4-5 kereye kadar kanamam oldu, canım yandığı için her seferinde yarım bıraktık ve zarım çok kalındı, sonra kanama ve acı bitti

Gayet basit birsey zaten zorlanmanizdan belli bakire oldugunuz kanamanizda olmus esiniz sorun edersede sizin terslemeniz lazim ama siz egilip bukulmeye dunden hazir gibisiniz. Bazi kadinlarda hic kanama olmuyor goturup doktora mi gozukmeli kocasi inansin diye niye kendinizi boyle ezdiresiniz olmus kanamaniz iste ustunde durmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…