- 28 Aralık 2022
- 5
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Sedef Kara
Tam girene kadar kanamalar normal canım endiselenmeMerhaba birşey sormak istiyorum biz eşimle ilk ilişkimizde canım çok yandığı için çok az girip çıktı ve biraz kanamam oldu ikincide de yine çok canım yandığı için daha az kanamam oldu. Yani tam olarak yapmadık. Vajinam dar olduğu için Tam bir şekilde yaptığımız zaman tekrar kanama olur mu?
Ya açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yineTam girene kadar kanamalar normal canım endiselenme
Ne alaka size verilen yorumla bu yazdığınız?Ya açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
hayır asıl sizinki ne alaka başta 3.ilişkide kanama olur mu diye sormuşum zaten. Sonrasında da bunu sorma sebebimi söylemişim. Normalde mantıklı düşünebilen bi insanım ama böyle hassas konularda düşünemeyebiliyorum doğal olarak.Niye trol havası sezdim sizden acaba?
Ne alaka size verilen yorumla bu yazdığınız?
Yeni uyelik cinsellikYa açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
Ben bu siteye hep sıkıştığımda bakardım ama hiç soru soracak kadar sıkışmadım. Birde bu detay vermem gereken bir konu bulamıyorum başkalarında. Eşim sorun etmiyor ama ben olur da kafasında en ufak bişey geçer diye bile endişeleniyorum. Niye bu kadar bişey aradınız altında anlamadım. Açtığım konu zevk verecek bir konu bile değilYeni uyelik cinsellikesiniz sorun etmiyorsa sorun nedir?
Tam girene kadar kanamalar normal canım endiselenme
Zaten demiş üye olacağını siz alakasız ortalığı karıştıracak bişeyler yazıp sonra tekrar soruyorsunuz.Ya açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
Eşiniz sorun etmiyorsa siz neyi sorun ediyorsunuz?hayır asıl sizinki ne alaka başta 3.ilişkide kanama olur mu diye sormuşum zaten. Sonrasında da bunu sorma sebebimi söylemişim. Normalde mantıklı düşünebilen bi insanım ama böyle hassas konularda düşünemeyebiliyorum doğal olarak.
Cevaplayan kişi kanamalardan korktuğumu düşündüğü için öyle yazdı ve bende asıl merak ettiğim şeyi yansıtamadığımı düşündüğüm için tekrar sordum. Eşim bana güveniyor evet ama bu malesef basit birşey değil aklında en ufak bişey kalması beni çık üzer.Zaten demiş üye olacağını siz alakasız ortalığı karıştıracak bişeyler yazıp sonra tekrar soruyorsunuz.
Eşiniz sorun etmiyorsa siz neyi sorun ediyorsunuz?
Tam girene kadar kanamalar normal canım endiselenme
Ha soru o şekilde canım ben yanlış anlamisim. Şöyle soylim her kadında aynı olmaz bazısının çok kanaması olur bazisinin az olur bazısının hiç olmaz bu kişiden kişiye değişir. Zaten aşırı bir kanama bekleme azdan kastın ne bilmiyorum ama zaten az az da olsa iki kez olmuş tam girdiğinde de mutlaka olacaktır ama olmayadabilir eşin takmiyor madem sende hiç takma o anı eşinle yaşamaya bakYa açıkçası eşim sorun etmiyor ama ben aklında şüphe olmasını istemediğim için tam kanamasını görmesini isterdim diğerleri silik silikti tam olduğunda olur değil mi yine
Merhaba birşey sormak istiyorum biz eşimle ilk ilişkimizde canım çok yandığı için çok az girip çıktı ve biraz kanamam oldu ikincide de yine çok canım yandığı için daha az kanamam oldu. Yani tam olarak yapmadık. Vajinam dar olduğu için Tam bir şekilde yaptığımız zaman tekrar kanama olur mu?
Gayet basit birsey zaten zorlanmanizdan belli bakire oldugunuz kanamanizda olmus esiniz sorun edersede sizin terslemeniz lazim ama siz egilip bukulmeye dunden hazir gibisiniz. Bazi kadinlarda hic kanama olmuyor goturup doktora mi gozukmeli kocasi inansin diye niye kendinizi boyle ezdiresiniz olmus kanamaniz iste ustunde durmayin.Cevaplayan kişi kanamalardan korktuğumu düşündüğü için öyle yazdı ve bende asıl merak ettiğim şeyi yansıtamadığımı düşündüğüm için tekrar sordum. Eşim bana güveniyor evet ama bu malesef basit birşey değil aklında en ufak bişey kalması beni çık üzer.