inşallah 3 hücrelide olsa tutunur sana burpcum bazen mucizeler gerçek olabilir
başkaları var mı bilmiyorum ama sana canı gönülden dua ediyorum ben
ben de başka bir mucize bekliyorum 6+3 te bebeğimin duyulmayan kallp sesini yarın 7+1 de duyabilmek için dua ediyorum
inşallah allahım mucize bekleyen herkesin mucizelerini gerçekleştirir
canım bence çok araştırma..kafanı bulandırma yani....herşey olacağına varıyor.....sen elinden geleni yaptın gerisi allaha kalmış arkadaşım..sadece moralini yüksek tutmaya çalış ve dua et...
sana bir örnek vereyim..izmirdeyim ben...geçen yıl arkadaşım tedavi gördü..ve 2 yumurtası oldu..sonradan 1 tane daha geldi ama döllenmedi..diğer ikiside döllendi...tam olarak kaç hücreliydi bilmiyorum ama kalitelerinin çok iyi olamdığını biliyorum ve 2. gün transferi yapıldı...ikisi de tuttu ve şimdi 2 oğlu da kucağında...
5. gün transferi olup kalitesi çok iyi olup tutmayan arkadaşlarımız da çok...
yani kısaca zamanı geldiyse oluyor...
sevgiler...
buarada benimde bugün 11, günüm ve dua etmekten başka yapacağım birşey yok..yani allaha kalamış tutunup tutunmaması..
hepimize bol şans diliyorum...
burp sana hücre resimlerini verdilermi cnm...çok hücreli olması değilde fragmantasyon varmı?sana verilen kağıtlarda yazıyordur. % olarak yazıyor bende..benimkinin birinde %5 diğerinde %15 var...hiç olmaması daha iyi oluyormuş.birde eşit parçayamı bölünmüş?kalitesi ordan belli oluyormuş.
burp hiç birşey sormaman daha iyiymiş yaa.bende öğrendim ne oldu..kendi kendime prof. oldum çıktım.kendi kendimin moralini bozuyorum..birçok şeyi bilmemek çok daha iyi..en azından umudun tükenmiyo..
arkadaşlar merhaba.....
ve evettttt yarın test günüm..beklemek çok zormuş...sabahtan gidip kan vereceğim....beklemekte olan herkese tekrardan bol şansssss....[/
selam
merakla güzel sonucunu bekliyorum.Gönlünü ferah tut.Bu gece senin için hiç geçmez :))
arkadaşlar merhaba.....
ve evettttt yarın test günüm..beklemek çok zormuş...sabahtan gidip kan vereceğim....beklemekte olan herkese tekrardan bol şansssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?