3 hücreli 3. gün embriyo transferi olan varmı

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
358
kızlar yumurta rezervlerim azdı ama önceki iki aşılamada 75 lik puregonla sorunsuz yumurtam gelişti hatta ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım ancak tüp bebek tedavisinde 450 doz puregona rağmen 2 yumurtam gelişti yumurta toplandıktan sonra biri boş çıktı diğer yumurta ertesi gün döllenmedi (biz tamamen ümidi kesmiştik) embriyolog bir sonraki güne çok az zayıf şansı olsada takip edelim dedi bir sonraki gün döllendi bölünmesini bekleyelim dedi bizim hiç ümidimiz yoktu artık arefe günü hastaneye gittiğimizde 3 e bölündüğünü gördük tabiki başka seçeneğimiz olmadığı için buna bile mutlu olduk embriyoloğumuz bize 3 hücreli zigotumuzun rahme tutunma şansının az olduğunu söyledi her seferinde bizi şaşırtan zigotumuzun transferi yapıldı ve beklemedeyiz.
Beni etkileyen yanı benim 6 yumurtam gelişse 6'sından 4'ü başarılı bölünse bu 3 hücreli embriyoya şans bile tanınmayacaktı ama şimdi tek seçeneğimiz o olduğu için ona şans tanıdık bizi her gün şaşırttığı için bir süpriz beklesekte içimizde ki ümit ışığının cılız olduğunun bilincindeyiz.

Buna benzer durum yaşayanınız varmı kızlar 3 hücreli embriyosu transfer edilip hamile kalan veya kalana şahit olanınız varmı ?

inşallah 3 hücrelide olsa tutunur sana burpcum bazen mucizeler gerçek olabilir
başkaları var mı bilmiyorum ama sana canı gönülden dua ediyorum ben

ben de başka bir mucize bekliyorum 6+3 te bebeğimin duyulmayan kallp sesini yarın 7+1 de duyabilmek için dua ediyorum

inşallah allahım mucize bekleyen herkesin mucizelerini gerçekleştirir

inşallah benimde seninde mucizen gerçekleşir işte çocuk böyle bir şey insanlar doğumdan büyüyene kadar çilesini çekiyor çocuğun bizimki biraz daha erken başladı umarım minik kalbiini duyarsın bana özelden müjdeyi verirsin canım duam seninle

araştırdıkça umutlarım azalıyor 3 hücrelinin tutunma olasılığı çok zayıf

canım bence çok araştırma..kafanı bulandırma yani....herşey olacağına varıyor.....sen elinden geleni yaptın gerisi allaha kalmış arkadaşım..sadece moralini yüksek tutmaya çalış ve dua et...

sana bir örnek vereyim..izmirdeyim ben...geçen yıl arkadaşım tedavi gördü..ve 2 yumurtası oldu..sonradan 1 tane daha geldi ama döllenmedi..diğer ikiside döllendi...tam olarak kaç hücreliydi bilmiyorum ama kalitelerinin çok iyi olamdığını biliyorum ve 2. gün transferi yapıldı...ikisi de tuttu ve şimdi 2 oğlu da kucağında...
5. gün transferi olup kalitesi çok iyi olup tutmayan arkadaşlarımız da çok...
yani kısaca zamanı geldiyse oluyor...
sevgiler...
buarada benimde bugün 11, günüm ve dua etmekten başka yapacağım birşey yok..yani allaha kalamış tutunup tutunmaması..
hepimize bol şans diliyorum...

burp sana hücre resimlerini verdilermi cnm...çok hücreli olması değilde fragmantasyon varmı?sana verilen kağıtlarda yazıyordur. % olarak yazıyor bende..benimkinin birinde %5 diğerinde %15 var...hiç olmaması daha iyi oluyormuş.birde eşit parçayamı bölünmüş?kalitesi ordan belli oluyormuş.

söylediğinde çok haklısın canım cehalet bazen mutluluktur
verdiğin örnekde çok umut verici çok teşekkür ederim desteğin için bugün güzel sonuç almışsındır aslında bayramdada sana cevap yazmıştım aama sayfanın azizliğine uğramış heralde merakla güzel haberlerini bekliyorum canım

ben transfer günü öyle serseme dönmüştümki bilgilerin olduğu bir kağıdı ameliyathanede imzalattılar ama bana vermediler bende okadar soru yağmuruna tutuyordumki embriyoloğu birde sıkışık olmak tamamen serseme çevirdi beni ama benim embriyoloğum ilk iki gün çok ümitsiz konuşuyordu ama transfer günü artık iş işten geçti diyemi bilmiyorum yada kaç gündür çok yüklendim ben bunlara diyemi bilmiyorum ilk defa ağzından güzel bir şey çıktı hücreler iyi görünüyor dedi 3 hücreli ama hücreler iyi görünüyormuş daha fazla detay bilmediğim için şanslıyım arayıpta sormuyorum :)
canım yanlış hatırlamıyorsam sana embriyoların için kaliteli demişlerdi bence sen bu değerlere takılma

burp hiç birşey sormaman daha iyiymiş yaa.bende öğrendim ne oldu..kendi kendime prof. oldum çıktım.kendi kendimin moralini bozuyorum..birçok şeyi bilmemek çok daha iyi..en azından umudun tükenmiyo..

burp hiç birşey sormaman daha iyiymiş yaa.bende öğrendim ne oldu..kendi kendime prof. oldum çıktım.kendi kendimin moralini bozuyorum..birçok şeyi bilmemek çok daha iyi..en azından umudun tükenmiyo..

kesinlikle onlar zaten olumsuz bir durumda patadanak suratına söylüyor affetmiyorlar eskidenmiş öyle hastadan birşeyler saklama yeni politika mutlaka hastayı bilgilenidrmeye dayalı o yüzden sana iki tane kaliteli embriyo transfer ettik dediklerine göre söylenene güven ve içini rahat ttut ayrıca senin aklına belki gelmemiştir daha gelip kuruntulanmadan ben sana söyliyeyim mutlaka aklına getireceğin bir sonraki aşama bu çünkü
bizim döllenme geç olduğu için ve az hücre geliştiği için gelişecek olan embriyo doğarsa özürlü olabilirmi dedik hayır dedi bunun özürlülükle ilişkili bir durumu yok zaten öyle bir durumda hamilelik gerçekleşmez hücre bölünmesinin hızı kalitesi tutunma ile alakalı bir durum geç döllendi geç bölündü diye bir özürlülük durumu olmaz deddi allah korusun sağlıklı bebekler alırız inşallah kucaklarımıza ve unutma hamilelik gerçekleşmezsede genede şükredelim özürlü bir çocuk olup bizi geçtim sıkıntılı bir yaşam süreceğine çocuk hiç dünyaya gelmemesi daha iyi değilmi

arkadaşlar merhaba.....
ve evettttt yarın test günüm..beklemek çok zormuş...sabahtan gidip kan vereceğim....beklemekte olan herkese tekrardan bol şansssss....

arkadaşlar merhaba.....
ve evettttt yarın test günüm..beklemek çok zormuş...sabahtan gidip kan vereceğim....beklemekte olan herkese tekrardan bol şansssss....

inşallah güzel haberlerini alırız senin yerine heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…