- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
kızlar yumurta rezervlerim azdı ama önceki iki aşılamada 75 lik puregonla sorunsuz yumurtam gelişti hatta ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım ancak tüp bebek tedavisinde 450 doz puregona rağmen 2 yumurtam gelişti yumurta toplandıktan sonra biri boş çıktı diğer yumurta ertesi gün döllenmedi (biz tamamen ümidi kesmiştik) embriyolog bir sonraki güne çok az zayıf şansı olsada takip edelim dedi bir sonraki gün döllendi bölünmesini bekleyelim dedi bizim hiç ümidimiz yoktu artık arefe günü hastaneye gittiğimizde 3 e bölündüğünü gördük tabiki başka seçeneğimiz olmadığı için buna bile mutlu olduk embriyoloğumuz bize 3 hücreli zigotumuzun rahme tutunma şansının az olduğunu söyledi her seferinde bizi şaşırtan zigotumuzun transferi yapıldı ve beklemedeyiz.
Beni etkileyen yanı benim 6 yumurtam gelişse 6'sından 4'ü başarılı bölünse bu 3 hücreli embriyoya şans bile tanınmayacaktı ama şimdi tek seçeneğimiz o olduğu için ona şans tanıdık bizi her gün şaşırttığı için bir süpriz beklesekte içimizde ki ümit ışığının cılız olduğunun bilincindeyiz.
Buna benzer durum yaşayanınız varmı kızlar 3 hücreli embriyosu transfer edilip hamile kalan veya kalana şahit olanınız varmı ?
Beni etkileyen yanı benim 6 yumurtam gelişse 6'sından 4'ü başarılı bölünse bu 3 hücreli embriyoya şans bile tanınmayacaktı ama şimdi tek seçeneğimiz o olduğu için ona şans tanıdık bizi her gün şaşırttığı için bir süpriz beklesekte içimizde ki ümit ışığının cılız olduğunun bilincindeyiz.
Buna benzer durum yaşayanınız varmı kızlar 3 hücreli embriyosu transfer edilip hamile kalan veya kalana şahit olanınız varmı ?