3 halı arasında kaldım

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar 3 halı arasında kaldım yardım lutfen yenı tasınacagım eve hosuma gıttı ıcın ıpek shaggy halı begendım 6 m2 olacak sızce hangısı daha guzel koltuklarım acık krem sımdı kullandıgım halı shagyy ama normalı ıpek olanı degıl krem kahve tonlarında yardımcı olursanız sevınırım

]
86d93733.bmp
[/URL][/IMG]

20f2a8cc.bmp
[/[/IMG]

303bca82.jpg
[/URL][/IMG] bu sadece shaggy ıpek olanından degıl kullandıgım halıdan ama desenı hosuma gıttı

bence 2 resimdeki güsel duruyor canım yeni halınıda ii günlerde kullan

hangi odada kullanacagına göre degişir benimde 2.hoşuma gitti önemli olan senin beyenmen iyi günlerde kullan güzel gözlüm

canım benım salonunda oturma odamda bır ayrı yapmadım mısafır odamı oturma odam olark kullanıyorum

Canımcım 2. daha hoş zevk senin ama bunu tercih et derim benim salon halılarımda bunlardan ...
Salonda kullancan demi bide tavsiye salonun çok büyük değilse 6 m2 halı büyük gelir şimdi küçük halılar daha kullanışlı benmkilerde 3.5 m2 canım ..
Temizliğide rahat oluyor ...

ablam bendekı 4 m2 kullandıgım kucuk gelıyo ayrıyetten mutfagıma aldıgım kucuk yollugu serıyorum ama bu tuttugumuz ev daha buyuk 6 m2 anca ıyı gelır ıkı halı kullanmaktansa tek kullanayım dedım :)

ablam bendekı 4 m2 kullandıgım kucuk gelıyo ayrıyetten mutfagıma aldıgım kucuk yollugu serıyorum ama bu tuttugumuz ev daha buyuk 6 m2 anca ıyı gelır ıkı halı kullanmaktansa tek kullanayım dedım :)

anladım canımcım ama 2 halı daha zengin gösterir evi bence 2 tane ser bakalım nasıl duracak

1. halı aralarında en klasik model , sonra 2. halı geliyor , 3. biraz daha modern
evdeki eşyalarına göre seçmelisin bence.

Back
X