3 haftalık gebelikte kahverengi akıntısı olanlar

sedamuzi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
36
12
8
32
Merhaba, adetime 5 gün kala kahverengi bir akıntım oldu adet oluyorum sandım 3 gün geçti ama hala adet olmadım ve kahverengi akıntı devam ediyor adet öncesi böyle kahverengi akıntı yaşayanlar benimle paylaşabilir mi

Merhaba, adetime 5 gün kala kahverengi bir akıntım oldu adet oluyorum sandım 3 gün geçti ama hala adet olmadım ve kahverengi akıntı devam ediyor adet öncesi böyle kahverengi akıntı yaşayanlar benimle paylaşabilir mi
Ben adete bigun kala yaşıyorum arada o kahverengi akıntıyı ama sonrasında kırmızıya dönüyor.. benim adetim çok düzenlidir 3 gün geciktiyse adet olamadiysam bı ıdrar testi yapardım .4 gebeligimide adet gecikmesiyle öğrendim ..ama kahverengi akıntı hiç olmadı bende gebelik öğrendiğim zamanlarda..bı test yapın isterseniz

Ben adete bigun kala yaşıyorum arada o kahverengi akıntıyı ama sonrasında kırmızıya dönüyor.. benim adetim çok düzenlidir 3 gün geciktiyse adet olamadiysam bı ıdrar testi yapardım .4 gebeligimide adet gecikmesiyle öğrendim ..ama kahverengi akıntı hiç olmadı bende gebelik öğrendiğim zamanlarda..bı test yapın isterseniz
Bende hemen peşine adet olurum ama hala olmadım 3 gündür de kahverengi akıntı var evet bi test yapayım en iyisi

Yerleşme kanaman olmuş muydu peki

Yok bende hiç olmadı etrafımda duydumda kendim de hiç olmadi
Siz yapın bı test adet normalde duzenliyse gecikme olmuş..kahverengi akıntı da gebeliklerde oluyor bende olmadı hiç ama olanlar çok..adetinizde gecikmiş yapın bir test bakalim

Bende de aynı sorun var.. 😔 Adetime 4 gün kala leke gibi geldi ama adet gibi karın ağrım oldu.. Gebe çıktım. Ama bugün 4. Gün hala akıntım devam ediyor koyu kahverengi ve geldiğini anlıyorum ağrılı geliyor çünkü.. Sizde durum nedir peki düşük felan olmadı değil mi, yerleşme kanaması 2 gün sürer en fazla leke olarak gelir felan yazıyorlar benim normal geliyor tabi adet gibi de değil ama leke de değil..

Back
X