Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 haftalık gebelik için dikkat edilmesi gerekenler nedir. 3 ay önce düşük yapmıştım şimdi yeniden hamileyim 🙏
- Konu Sahibi Frykl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun, maydonoz yemeyin,mümkünse bitki çaylarından uzak durun (ıhlamur,kuşburnu masum diğerlerini bilemem),ani eğil kalk yapmayın,fazla zorlayıcı ev işi ,uzanarak karnınızı gereceğiniz iş yapmayın,çamaşır asma ,yukardan bişi alma ,ağır birşey kaldırmayın ve temizlik ürünlerini domestos gibi malzemelerini uzun süre solumayınız.Bana denilenler bunlardı .İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Eğer imkanınız varsa bakanınız falan ayaklarınızı uzatın altına yastık koyun yatın. Evdeki işler size bakıyorsa da mümkün olduğunca kabız olmamaya çalışın ıkınma vs kasığı zorlamasın diye. Ani kalkıp oturmayın. Elinizi uzatacağınız yerler kolunuzu kaldırdığınızın daha yukarısı olmasın. Hani böyle parmak uçlarınızda falan mutfak dolapları a falan uzanayım. Hurma maydanoz adaçayı rahmi açan gıdalar yememeye dikkat edin. Gerisi Allah kerim. Ona emanet
- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 53
- 30
Canm ben bi doktor var onun videolarini takip ediyorum bir kac gundur. Bende 6 haftalik hamileyim ve iki dusugum bir cocugum var. Doktor o kadr guzel dusugu anlatiyor ki. Eger bebek saglikliysa o bebek ne yaparsan yap senn imkanlarinla dusmez. Agir kaldirmak bi yere uzanmak falan filan boyle halk arasinda dolasan seylerin bebegi dusuremeyecek seyleroldugunu anlatiyor. O bebek oyle bi yerdeki anne vucudu bebegi kabul etmisse ve bebek saglikliysa o bebek simsiki tutunuyir anneye. Hatta kanama olsa bile saglikli bir gebeligin asla dusmeyecegini anlatiyor. Bende iki dusuk yasadim ve hak veriorum. Cunku ogluma hamileyken ogretmenlik yapiyirdum çocuklarla butun gun ilgilen ordan oraya kostur eve gel is yap. Carsiya pazara gider kilokilo alisveris yapar tek basima tasirdim ve hic sikinti yasamadim aksine bana hareketli olmam dogumumda cok faydali oldu. Diyecegim o ki icini ferah tut sagliklidir insallah bebegin yoruldugunu anladigin an uzan dinlen ama kendini biseyden kisitlamana gerk yok.
3 ay düşük yapmıştım şimdi 3 haftalık hamileyim dikkat edilmesi gerekenler nedir birdaha aynısını yasamamk için özellikle ilk 3 ay için yenmemesi gerekenler içilmemesi gerekenler
Canim bana doktorum sagliksiz bebek duser demisti. Yani onceki dusugun sen bi hata yaptigin icin degil buyuk ihtimalle bebegin sagliksiz oldugu icindir. Kendini yorma agir kaldirma. Ben hamileligimden beri evi supurmedim hep esim supurdu. Hareketlerine ve beslenmene dikkat etmen yeter. Folik asit kullan muhakkak. Guvendigin bi doktora git ve bol su ic
Evet bana da öyle dedi bebek sagliksizmis . Ama yine de tedirginim aynısı olur diye . Teseku ederimmmBirde bol maydanozlu bol naneli seyler tuketmemeye calis. Az maydanoz bol naneden bir sey olmaz tabiki. Ama nane cayi falan icmeyin
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla ilerler ve3 ay düşük yapmıştım şimdi 3 haftalık hamileyim dikkat edilmesi gerekenler nedir birdaha aynısını yasamamk için özellikle ilk 3 ay için yenmemesi gerekenler içilmemesi gerekenler
darısı başıma Benim de yakın zamanda kaybım oldu, insallah hemen ben de kalabilirim ve sağlıkla devam eder...
Ağır kaldırma ve aşırı yorulma dışında özel birşey yok, insanlar ne şartlarda gebelik geçiriyor da hiçbir şey olmuyor diğer arkadaşların yazdıkları gibi...Sağlıklı olan bebek sımsıkı tutanacak ve gitmeyecek, doktorum da böyle açıklama yapmıştı, sağlıklı olmayan bebeklerin gelişimini vucut durduruyormuş..ben de o sağlıklı bebeği bekliyorum
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Korkma dua et bolca. Sen dinlen beslenmene dikkat et gerisi AllahtanEvet bana da öyle dedi bebek sagliksizmis . Ama yine de tedirginim aynısı olur diye . Teseku ederimmm