• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 haftalık bebekte kusma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oslm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
399
4
118
42
Ankara
aradaslar bebeğimi besliyorum gazı nı çıkartırken kusuyor oldugu gibi. bazen burnundan bile fıskırır tarzda geliyor. fazlada yemiyor. ama bu gaz olayı mahvetti cocugumu.sıcak su torbası ütülenmiş bez neler denemedim. zinco daha cok gaz yaptı zaten.kusuncada geri meme arıyor. bu seferede geri jkusacak diye veremişyorum. emzikte tutmuyor ne yapacagımı sasırdım. karnıı çekmekten yavrum gece bile uyuyamıyor. kustugu bazen peynirimsi oluyor bazen düz sütü kusuyo

canım benim eski yazılarımı görursen kusmayla ne cok ugrastığımı anlarsın.şimdi 6 aylık ve baya azaldı.ama yınede hala hergun bikaç kez kusar.benimkinde laktoz intoleransı vardı.laktazim damla iyi gelmişti.ağrılarıda baya azalmıstı.gaz sorunu bebekte kusma yapıyor maalesef canım.

Canım benim kızım da aynı durumdaydı.aşırı kusuyordu.Saatlerce emer kusup tekrar meme arardı.Sürekli boynunda önlük olurdu.Haftalık kilo takibi yapıyordum.aşırı kilo kabetmezse sorun yok demişti doktor.3.aya kadar böyle sürdü sonra azalarak kayboldu.Bebek reflüsü de olabiliyormuş.bizimkinde çıkmadı ama yine de bir doktora sor.eğimli yatakta yatırmamı etmişlerdi,az ve sık emzirmemi tavsiye etmişti doktorum.gaz için ben rezene çayı içiyordum bir de metsil bizimkine iyi geliyordu.

Benim kızım hala kusuyor:bbo:
Aslında gazsız bir bebekti ama emerken ve şu anda yerken löp löp yutttuğu için gaz oluşuyor midelerinde sonrada geğirmeyle birlikte hoooop hepsi dışarı.Hala pırtını yaparken kusar 19 aylık:bbo:
Korkma bende çok çektim kusmasından ilaçlı filmler sintigrafiler mi çekinmedik hiç bişe çıkmadı.
Gaviscon tarzı bi ilaç veriyor doktor bide gaz ilacı verir çok iyi gelmesede azaltır.

eltimin kızı da çok kusardı öyle ki yan yatar vaziyetteyken yaklaşık yarım metre öteye fışkırırdı ama çok da güzel kilo alıyordu yanlış hatırlamıyorsam 2-3 aylıkken falan baya azalmıştı kusması
bence az az ve sık sık besle
gaz için bişey diyemeyeceğim benim oğlumda olmadı gaz sorunu o dediğim bebekte de yoktu
inşallah düzelir biran önce

düzelmiyor arakadaslar önceden gece oluyordyu şimdi yavrum gündüzde kıvranıyor. vallahi son olarak okutmaya götüreceğim offff. milupann rezene cayınıda aldım. ama yok. içiyor ama gazı çıkaracağım diye yediğinide kusuyor..agzıdan cok güzel çıkıyor ama iş aşagıya gelince başlıyo ıkınıp morarmaya. ne zormuş kıyamaıyorum.

aradaslar bebeğimi besliyorum gazı nı çıkartırken kusuyor oldugu gibi. bazen burnundan bile fıskırır tarzda geliyor. fazlada yemiyor. ama bu gaz olayı mahvetti cocugumu.sıcak su torbası ütülenmiş bez neler denemedim. zinco daha cok gaz yaptı zaten.kusuncada geri meme arıyor. bu seferede geri jkusacak diye veremişyorum. emzikte tutmuyor ne yapacagımı sasırdım. karnıı çekmekten yavrum gece bile uyuyamıyor. kustugu bazen peynirimsi oluyor bazen düz sütü kusuyo

Peynir gibi çıkartıyorsa normal. Ama süt olduğu gibi fışkırır tarzda kusuyorsa hiç vakit geçirmeden doktora götür canım. Geçmiş olsun

Back