kızlar nisan 11 de össye gireceğim bnm adetim iki ay önce 26 sındaydı yani bnm geçen ay 24ünde en geç sonunda olmam lazımdı ama stresten 10unda hastalandım
ve birkaç aydır hiçbirşey gelmiyor çok ağrılı grçiyor ve hala düzensiz
doktora gittim bana 3 ay doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledi
bwn de adetimin sınava denk gelebileceğini o gün çok ağrılı geçtğini söyledim
doktor da doğum kontrl hapı ağrını keser zaten dedi ama ben güvenemiyorum kendimi garantiye almak istiyorum diyorum ki
adet geciktirici alsam sınavdan sonra bıraksam almayı hastalanıp bittikten sonra da doğum kontrol hapına başlasam
sizce ne yapalıyım bnm doğum kontrol hapları konusunda hiçbir biilgim yok
açıkçası ağrılarımı keseceğini de düşünmüyorum
akıl verin bana ne olur
canım geciktiriciler düzenini bozar,yan etkileri çok olur diye biliyorum,doğal yolla olması daha iyi ağrıların içinde bir doktordan yardım al bence,hem ağrını kesecek hemde konsantrasyonunu bozmayacak bir ilaç versinler
doğum kontrol hapı, progestoron hormonu içerir ve adet olmanı zaten engeller kullandığın sürece. Yani şu an başlasan nisan 11 inde menstruasyon döneminde olmazsın emin ol
canım geciktiriciler düzenini bozar,yan etkileri çok olur diye biliyorum,doğal yolla olması daha iyi ağrıların içinde bir doktordan yardım al bence,hem ağrını kesecek hemde konsantrasyonunu bozmayacak bir ilaç versinler
ama kızlar o kdar ağrılı oluyorum ki doktorum bir ağrı kesici vermişti adet dönemi için o bile kesmiyo
yatak döşek yatıyorum
daha önce bir kexz kullanmıştım geciktirici hiçbir zararı olmadı
bnm adetlerim zaten oldum olası düzensiz yani
ay napıcam ben ya
güçlü bir ağrı kesici istesen öss'ye denk gelecekse? mutlaka vardır ağrını kesecek olan. benim de regl dönemime denk gelmişti sınavım ve gayet güzel bir üniversiteye yerleştim, güzel geçti sınavım. benim kullandığım bir ilaç vardı ama öneremem tabiki. doktorundan kuvvetli, uygun bir ağrı kesici isteyebilirsin o gün kullanabileceğin. sınavının güzel geçmesi dileğimle...