3 günümüz kaldı ama tık yok:(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
Kızlar tahmini doğum tarihime 3 güncük kaldı ama bende ne sancı ne bişey hep böle kalcakmışım gibi hiç rahatını bozmuyor bizimki. Korkum tarihi geçerde seZeryana döner diye varmı böle durum yaşayan

Canım kendini şartlandırma günüme kadar doğurucam günümde doğurucam diye ben ilk bebeğimi 42. Haftamda doğurdum. Hiçbişekilde suni Sancı takmalarına izin vermedim kesinlikle suni sancıyla başlatılan doğumların %80 i sezeryan oluyo çünkü vakti gelmemiş daha Sabırla bekle hareketlerini takip et kanaman suyun gelmezse sancılarını bekle. Ama sen sen ol doğumunu müdahaleyle başlatma herşeyin normalken günün geçti diye sezeryanı kabul etme. Herşeyin vakti saati var. Sezeryan bi doğum Şekli değil acil bişey yoksa normalmiş gibi sezeryanı sunmaları çok acayip. İçini ferah tut yürüyüş yap Ananas ye küvetin varsa suda vakit geçir evde başkası varken yap. Hurma ye. Göğüslerine masaj yap zeytinyağıyla rahim Ağzına zeytinyağı sür. Karnına çörekotu yağıyla masaj yap. Rabbim gönlüne göre versin

Cnm tavsiyelerin için sağol teşekkür ederim gerçekten ama işte insan beklemekten tedirgin oluyor birde ailem uzakta bnm annemi çağırdım yaklaştı diye o da beklesin istemiyorum en son rndevumda 1 cm açılma var dedi ne zamana büyür ki bu açıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…