- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Canım korkma bisey olmaz sen kastigin için bide zarın patlamaz koçan yanlış anlar.K asma kendini zevkine bak be esin yavaş yavaş gel git yapsin yağ surerseniz çok faydasını gorursun ama yine yapamazsan psikolog git benceMerhaba yeni uye oldum sorunumdan dolayı hep bu sitedeki yorumlar karsima cikti bende sizlerden akil almak istedim. Ben 3 gunluk evliyim. Esimle bir turlu tam anlamiyla bir iliski yasayamadik. Nasil anlatacagim bilmiyorum ama kısaca anlatayim. Hersey normal giderken is o an a geliyor ben p...s orama degdigi an kasiliyorum kendimi skıyorum esimi ittiriyorum. Sadece yarim parmak kadari giriyor gerisi bana cok fazla aci veriyor. Parmak egzersizi diye birsey duydum denedik 1parmak komple sorunsuz yavasca giriyor ama iceride saga sola hareket ettirince aci hissediyorum. Bu durum iyice kafama takilmaya basladi ayrica kanda gelmedi aynada baktim sadece biraz sekli bozulmus ama et parcasi var sanki orada ici gozukmuyor. Jel denedik krem denedik on sevismeyi uzun tuttuk hicbiri ise yaramadi yardim edin bana
Esim cok anlayisli sagolsun ama orama degdigi an urperiyorum kasiliyorum kendmi rahatlatmaya calisiyorum olmuyo azcik ilerleyincede aciya dayanamiyorum. Acimayacagini bilsem yada biraz dayanilir olsa inan sabretcem denemedigim yontem kalmadi nerdeyse. Uyusturucu krem surenler olmus son care onuda denicem hepmi boyle olcak alisana kadar mi acabaCanım korkma bisey olmaz sen kastigin için bide zarın patlamaz koçan yanlış anlar.K asma kendini zevkine bak be esin yavaş yavaş gel git yapsin yağ surerseniz çok faydasını gorursun ama yine yapamazsan psikolog git bence
Canım ben o kdr kötü durumdaydim ki sürekli agliyordum. Ve 3 ay yapamadm tam. 1 hafta fln sdce kendi parmagimi denedim. Parmak icindeyken kendini sık birak parmagini yavas yavas saga sola hareket ettir. Hemen yapamayabilirsin bu cok normal ama en azindan yapmaya calis.. bide sana bi taktik daha vereyim. Egzersizleri yaparken mutlaka sırt üstü uzan ve belinin altina yastik koy. O zaman vajina daha serbest hale geliyor. Ya bn yapacagma hic inanamiyodum. Aksam oldugunda yataga girmek istemiyodum. Balayim bunun yüzünden iğrenç geçti. :) ama atlaticaksin. Vajina öyle garip birsey ki sekil aliyo. Dusunsene bi bebegin kafasi cikacak kdr genisliyo. He bi taktik daha vereyim. Kadın orgazm olduğunda vajina kendini ilişkiye girer hale getiriyor. Kendini hazırlıyor. Ilk parmagini soktuğunda evet sanki genislemiycekmis gbi oluyo ama bak 5 dk egzersiz yap. Ilk girdiginden daha farkli hissediceksin.Cok tesekkur ederim yardimci oldugun için canim. Bende uzulup agliyorum. Yine mutluyuz ama ben eksik hissediyorum kendimi. Dedigini yapicam bende. Daha bunu ilk yasiyorum o yuzden degisik geldi. Hani popoda sinir vardir durttugunde geri teper ya vucut bendede p..s oraya degdiginde irkilme kasilma oluyor buyuk ihtimal dedign gbi acidigi icin. Ben 1 parmak denedim hepsini aldi ama icimde oynatamiyorum parmagimi aci hissediyorum. Sen oynatabiliyor muydun duzmu denedin hep
Ayy kiyamam bak mutlaka güzel haberlerini bekliyorumm basaricaksin merak etme. Ha 2 haftada ha ayda. Ama basaricaksin :) buna inan ve pes etmeAyy ayni ben gibiymissin sende canim ya. Benim balayimin son gunu yarin ve biz balayinda kardes kardes uyuduk sadecegeciktirici aliyodum 3 gun denedik olmaynca ilaci biraktim adet oldum. Adetim bitsin dedigini denicem bende insallah olur benimde bi nefes alirim
Bisey daha sorabilir miyimm? Bana bitek sen cevap verdin kusura bakma sadece senden yardim alabiliyorum. Ben 3. Denemeden once adet geciktirici hapimi birakmistim. Son denedigimiz gunun sabahi benden kan geldi adet oldum sandim ama kanama sadece yarim gun sürdü ve normalde 5 gun suruyor adetim ama 1gunun haricinde pedimde kan gormedim. Bu ilactan kaynaklanan bisey mi yoksa ben adet gormedimde zedelenme sonucu mu bu kani gordum ?Ayy kiyamam bak mutlaka güzel haberlerini bekliyorumm basaricaksin merak etme. Ha 2 haftada ha ayda. Ama basaricaksin :) buna inan ve pes etme
Adetinin gününe var mı peki ? Eğer adet gunuyse adetten dolayi gelmistir ama ilac aldgn icinde kesilmis olabilir canim. Eğer adet günün degilse de bilemiyorum ki penisi ne kdr alabiliyorsun suan ? Belki zorlandigin icinde kanaman olmus olabilir ki çok normal bsy.. egzersizleri çalışırken idrar yaparmis gbi bi Ikinma oluyo ya küçükten, vajina girişindeki kaslari aciyosun o zman. Eger o şekilde denersen herseyi daha rahat yaparsin. Asla sıkma kendini. Kontrol edemedigin durumlarda dur öylece sakın kasma yavas yavas ac bırak ordaki kaslari duzelcektir. Yardimci olmayı cok isterim. Sıkıntın olursa yaz cvp veririmm canmBisey daha sorabilir miyimm? Bana bitek sen cevap verdin kusura bakma sadece senden yardim alabiliyorum. Ben 3. Denemeden once adet geciktirici hapimi birakmistim. Son denedigimiz gunun sabahi benden kan geldi adet oldum sandim ama kanama sadece yarim gun sürdü ve normalde 5 gun suruyor adetim ama 1gunun haricinde pedimde kan gormedim. Bu ilactan kaynaklanan bisey mi yoksa ben adet gormedimde zedelenme sonucu mu bu kani gordum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?