- 1 Temmuz 2020
- 39
- 10
- 27
- Konu Sahibi Eylulyamur
Merhaba herkese adetim 4 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu bugün 3. Gün hala kahverengi ve koyu renk adetim geliyo ama çok az lekelenme şeklinde bu neden olur başına böyle bişey gelen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hala leke şeklinde bugün 4 gün oldu peçeteye silince geliyoC2vep beren yok mu başına böyle gelen
olabilir
Bugün olmam lazım normalde ama 4 gün önce başladı bu lekelenmeAdet gününüze ne kdr zmn var
Benim hep üç dört gün önce kahverengi akıntı başlar oradan anlarım adet olacağımı. İnşallah sizin gebeliktendir.Bugün olmam lazım normalde ama 4 gün önce başladı bu lekelenme
Yakın zamanda smear testi yaptırdınız mı ,yaptırdınızsa önemli bişey olacağını sanmıyorum ve hamilelik olabilir ama yaptırmadınızsa kesinlikle yaptırın ...polip,enfeksiyon vs tarzı bişeyler olabilirMerhaba herkese adetim 4 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu bugün 3. Gün hala kahverengi ve koyu renk adetim geliyo ama çok az lekelenme şeklinde bu neden olur başına böyle bişey gelen var mı?
bende kendimi bildim bileli adetlerim sizin gibi olur 3 4 gün lekelenme sonra kanama sonra tekrar lekelenme şeklinde bir sürü doktora gittim hep normal dediler size de mi normal dediler ?Benim hep üç dört gün önce kahverengi akıntı başlar oradan anlarım adet olacağımı. İnşallah sizin gebeliktendir.
Evet benim çikolata kistim ve karın içinde yaygın endometriozis odaklarım var, ondan kaynaklanıyor.bende kendimi bildim bileli adetlerim sizin gibi olur 3 4 gün lekelenme sonra kanama sonra tekrar lekelenme şeklinde bir sürü doktora gittim hep normal dediler size de mi normal dediler ?
Benim hiç böyle olmazdı bende polikistik over vardı 2 ay önce ameliyat oldum laparoskopibende kendimi bildim bileli adetlerim sizin gibi olur 3 4 gün lekelenme sonra kanama sonra tekrar lekelenme şeklinde bir sürü doktora gittim hep normal dediler size de mi normal dediler ?
Bugün daha bekleyeyim yarın yaparım olmazsa tek çizgi görmek istemiyorum artıkYerleşme kanaması olabilir test yap varsa çıkar zaten
Benim de ilk gün böyle kahverengi olur 2. Gün muhakkak olurum bu sefer anlayamadımBenim hep üç dört gün önce kahverengi akıntı başlar oradan anlarım adet olacağımı. İnşallah sizin gebeliktendir.
2 düşük yaptım ben... bebeklerimin kalbi durdu 9 ve 15 haftalık normal doğum 2 kere kürtaj oldum hsg çekildi defalarca rahime ultrasonla bakıldı ne kist ne polip hiçbir şey çıkmadı doktor hormonal olduğunu söyledi banaEvet benim çikolata kistim ve karın içinde yaygın endometriozis odaklarım var, ondan kaynaklanıyor.
Bazen düzensizlik değişiklik olur böyle. Gebelik testi yapıp kesinlestirin. Belki hamile kalmayı çok istediğinizden de olabilir.Benim de ilk gün böyle kahverengi olur 2. Gün muhakkak olurum bu sefer anlayamadım
Evet hormonal zaten. Benim hormonları bozan da bu rahatsızlıklarım. Benim de kalp durmasından 8 haftalık bir kaybım var. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin bize inşallah.2 düşük yaptım ben... bebeklerimin kalbi durdu 9 ve 15 haftalık normal doğum 2 kere kürtaj oldum hsg çekildi defalarca rahime ultrasonla bakıldı ne kist ne polip hiçbir şey çıkmadı doktor hormonal olduğunu söyledi bana