allah mutluluğunuzu arttırsın o zaman...)Canim burda mutluluğunu paylaşmak hoş karşılanmiyor hava atıyor boburleniyorsun gibi duruyor bdv adı üstünde derdi olan yazıyor. Şahsım adına 1 gün uzmedi beni. Sürekli gezeriz hediyeler alır öper kollar 11 yildir hem de dile kolay... ben çok cok mutluyum. 19 yaş çok erken yalnız hele bir de aday yok.. karsindakinden emin olmadan adım atmak tüm mal varlığını ortaya koyduğun bir kumarı oynamak gibi.
çok mantıklı))haha sana oku dediysek aşırı doz al demediktabi ki iyi evliliklerde var ama canım burası BDV, bu kadar sorunun arasında kim der "benim harika bir evliliğim var" diye..
Amin canim... herkes hakeder mutluluğu..allah mutluluğunuzu arttırsın o zaman...)
aynen ben de onu düşünüyordumsen de bi ortayi bulamıyosun
Evlilik için henüz çok küçüksün ablam ve burası da bir derdim var sayfası yani derdi olanlar bu havuza dalış yapıyor kimse eşiyle geçirdiği romantik anları burada paylaşmıyor özetle evlilik senin için gerçekten çok erken olduğu gibi iğrenç bir kurum da değiliyi akşamlar. belki eski konumu hatırlayanlar olur. 19 yaşındayım ve evlenmek istiyorum gibi bir konu açmıştım. yemek yapmak, evi temizleyip mis gibi kokmasını sağlamak, bebek bakmak... bunlar bana muhteşem geliyordu.
ancak erken olduğu için beni evlilikten soğutacak şeyler öğrenmek istedim. çoğu kişi aynı öneride bulundu: BDV'yi oku..
hay okumaz olaydım. şu an hiç evlenmeyeyim aman diye düşünüyorum bu ne böyle! aldatılanlar mı dersin(en korkuncu bana göre), şiddet görenler mi dersin, küfür ve hakaret yiyenler mi, kocasının ailesi ve kocası tarafından ezilenler mi, ilgisizlikten delirenler mi....
aman allahım! merak ediyorum cidden, güzel bir evlilik var mı artık? o derece! hanımlar, siz tüm bunlara nasıl dayanıyorsunuz? evli olmak korkunç bir şey değil mi?
Ben kocamdan da ailesinden de çok mutluyum deyince topa tutuluyor konu sahibesi zatihaha sana oku dediysek aşırı doz al demediktabi ki iyi evliliklerde var ama canım burası BDV, bu kadar sorunun arasında kim der "benim harika bir evliliğim var" diye..