3 gun Taze embiryo 6. Günde kanda negatif

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
233
43
34
Merhaba arkadaşlar geçen hafta salı günü yani ayın 4. De iki adet 3. Gün embiryosu transferi oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreliydi bugün (6. Gün) kan testi verdim çıkmadı normal mi

Merhaba arkadaşlar geçen hafta salı günü yani ayın 4. De iki adet 3. Gün embiryosu transferi oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreliydi bugün (6. Gün) kan testi verdim çıkmadı normal mi
Merhabalar bende 4 kasımda transfer oldum 3. Gün tek embriyo. İdrar testi yaptım bugün negatif 7. Günümüz oluyor. 4. Günüz saymazsak. Sizde belirti vs var mı peki?

Sanırım erken verip kendinizi üzmüşsünüz. Arkadaşıma 3.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti taze ikiside 8 hucreliydi biri tuttu hamile kaldı 14.gün 500 kusurlu bi değerle öğrenmişti siz erken yaptirmissiniz testi biraz bekleyin derim

Evet çok erken yapmışım kana karışması 11 gün suruyomus ne güzel darısı bizim başımıza inşallah o da ben de yavrularimiza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…