S selk Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 7 0 1 23 Salı 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi selk #1 Erken regl oldum 3 gün kahverengi akıntı gibi geldi şuan kesildi sadece normal akıntı geliyor telaşlanmalı mıyım.
Erken regl oldum 3 gün kahverengi akıntı gibi geldi şuan kesildi sadece normal akıntı geliyor telaşlanmalı mıyım.
G Gnctstn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2019 50 20 88 35 Çarşamba 01:07 Konu Sahibi Konu Sahibi selk #2 Hayir arada boyle olabilir erken olmussunuz zaten bundan sonra devam ederse bi baktirin arada duzen bozulur
Hayir arada boyle olabilir erken olmussunuz zaten bundan sonra devam ederse bi baktirin arada duzen bozulur
S selk Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 7 0 1 23 Çarşamba 08:48 Konu Sahibi Konu Sahibi selk #3 Gnctstn .!.: Hayir arada boyle olabilir erken olmussunuz zaten bundan sonra devam ederse bi baktirin arada duzen bozulur Genişletmek için tıkla... Doktor kontrolündeyim zaten şuan combinol kullanıyorum hiç böyle olmuyordum
Gnctstn .!.: Hayir arada boyle olabilir erken olmussunuz zaten bundan sonra devam ederse bi baktirin arada duzen bozulur Genişletmek için tıkla... Doktor kontrolündeyim zaten şuan combinol kullanıyorum hiç böyle olmuyordum
Z zeynep121 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 45 2 1 24 Çarşamba 23:18 Konu Sahibi Konu Sahibi selk #4 selk .!.: Doktor kontrolündeyim zaten şuan combinol kullanıyorum hiç böyle olmuyordum Genişletmek için tıkla... Doktorunuz ne dedi ?
selk .!.: Doktor kontrolündeyim zaten şuan combinol kullanıyorum hiç böyle olmuyordum Genişletmek için tıkla... Doktorunuz ne dedi ?
S selk Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 7 0 1 23 Perşembe 01:01 Konu Sahibi Konu Sahibi selk #5 zeynep121 .!.: Doktorunuz ne dedi ? Genişletmek için tıkla... Sol yumurtalığımda pcos olduğunu ve bunun olabileceğini combinole devam etmemi söyledi
zeynep121 .!.: Doktorunuz ne dedi ? Genişletmek için tıkla... Sol yumurtalığımda pcos olduğunu ve bunun olabileceğini combinole devam etmemi söyledi