Çarşamba günü hakan çepnide ameliyat oldum öğlen 12 ye doğru girdiğim ameliyat 1 saat kdar sürdükten sonra gözlerimi açtım şiddetli titreme ve ağrı ile .kas altı 300 cc mentor meme başı keşisi ile takıldı . Sürekli ağrı kesici vurdular bacağımdan ilk gecem berbattı değil ayağa kalkmak gözümü bile açamıyordum. Bugün 3. Günüm daha iyiyim şu an aşırı şiş göğüslerim Dr 325 denedim olmadı dedi , sağ göğsüme ayrıca dikleştirme yapıldı hafif. Doktor emzirmede sıkıntı yaşamayacağımı söyledi . Ama çok korkuyorum nette meme başından genelde emzirme sorunlar olduğun okudum eşimede bütün garantisini vererek ikna etmiştim.inş sıkıntı olmaz .ağrılar hala var pişmanlıkta var tabi,badigart gibi yürüyorum evin içinde .çok itici kaba bi görüntü var.eşimde sürekli soruyor ne zaman küçülecek diye. Bide doktora 300 küçük demiştim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün öncesi ameliyatım
- Konu Sahibi Nurgul868
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Senin bedenin kaç oldu CNmBanada 300cc takildi emin ol oyle buyuk bir cc değil benim oncesinde meme dokum azdi.korkma zamanla ödemelerin gecicek buyuk gelmeyecek gözüne. Zahmetli bir süreç sabir gerektiriyor
İnşallah güzel olur oğlum hiç durmuyor bide aldığım narkozun etkisi geçmedi mi ne sürekli bi uyku hali. Bu zamana kadar hep küçük göğüsle yaşadım para biriktirdim ve sonunda pldum ama böyle görünce insan ister istemez üzülüyor , sizlere güveniyorum zaten buradaki yprumlara bakıp kararCanım diğer konuda da dedim yine diyorum, yazdıklarının hepsi çoook normal şeyler.. Ameliyat süreci böyle işliyor. Yani hepimiz geçtik o yollardan.. Çok yakında çok daha iyi hissedeceksin, sana bunun garantisini veriyorum bak burdan, tamam mı canım?
Verdim ameliyata
foto nasıl ekleniyor denedim de tlden yapamadım bir türlü salı günü bandajları açacak Dr o gün foto eklemeye çalışacağım bendeCanım diğer konuda da dedim yine diyorum, yazdıklarının hepsi çoook normal şeyler.. Ameliyat süreci böyle işliyor. Yani hepimiz geçtik o yollardan.. Çok yakında çok daha iyi hissedeceksin, sana bunun garantisini veriyorum bak burdan, tamam mı canım?
bende eylülde olicam 300cc den asagi istemiyorum demistim..senin boyun filan kac canim..önceden kac beden kullaniyordun?korktum simdi..bendede asiri büyük olmasinÇarşamba günü hakan çepnide ameliyat oldum öğlen 12 ye doğru girdiğim ameliyat 1 saat kdar sürdükten sonra gözlerimi açtım şiddetli titreme ve ağrı ile .kas altı 300 cc mentor meme başı keşisi ile takıldı . Sürekli ağrı kesici vurdular bacağımdan ilk gecem berbattı değil ayağa kalkmak gözümü bile açamıyordum. Bugün 3. Günüm daha iyiyim şu an aşırı şiş göğüslerim Dr 325 denedim olmadı dedi , sağ göğsüme ayrıca dikleştirme yapıldı hafif. Doktor emzirmede sıkıntı yaşamayacağımı söyledi . Ama çok korkuyorum nette meme başından genelde emzirme sorunlar olduğun okudum eşimede bütün garantisini vererek ikna etmiştim.inş sıkıntı olmaz .ağrılar hala var pişmanlıkta var tabi,badigart gibi yürüyorum evin içinde .çok itici kaba bi görüntü var.eşimde sürekli soruyor ne zaman küçülecek diye. Bide doktora 300 küçük demiştim
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
foto nasıl ekleniyor denedim de tlden yapamadım bir türlü salı günü bandajları açacak Dr o gün foto eklemeye çalışacağım bende
Canım site değişti bayağı tam olarak yeni albüm nasıl açılıyor bilmesem de profiline gir fotoğraflara tıkla ordan, oralardan olması lazım.
Boy 164 kilo 55bende eylülde olicam 300cc den asagi istemiyorum demistim..senin boyun filan kac canim..önceden kac beden kullaniyordun?korktum simdi..bendede asiri büyük olmasin
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Sağol canım bugün 4. Günüm ama epey küçüldülerCanım geçmiş olsun bende daha ameliyat olmadım ancak 300 cc nin büyük duracağını zannetmiyorum Dr a ne istediğini tam olarak anlattıysan büyük gelmeyecek tir sadece zamana ve sabra ihtiyacın var hayırlı olsun memişlerin
muhtemelen benimki de 300 olur
- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
Senin bedenin kaç oldu CNm
Doktorum b cup yaptigini soyledi mezro ile olctugumde meme ucundan 90cm filan yapiyor sütyendede evdekileri denedim 85b oldu fakat desteksiz sutyen alip deneme imkanim olmadi sporcu kullaniyorum hala tam sutyen bedenimden emin degilim
Hoşbuldum :)geçmiş olsun cnm aramıza hoş geldin senı izlemeye aldım sende benı alırsan sevınırım..
Tşk ederim inşallah öyle olur ben ameliyata giderken bütün ameliyatından çıkan vardı yüzü mosmordu çok zor olsa gerek siZede geçmiş olsunzumre geçmiş olsun, ebn henüz meme olmadım ama yakın bir vakitte burun oldum, süreç biraz sıkıtılı olabiliyor bazen haklısın ama geçip gidiyor işte:) sonra hatırlamıyorsun bile. tekrar geçmiş olsun, inşallah çok memnun kalırsın
- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448