3 gun once silikon taktirdim!

chilek_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
3
0
kizlar 3 gun once ameliyat oldum cok endiseliyim, daha once ameliyat olmus olanlariniz varsa acil cevap bekliyorum yardim edin lutfen..
oncelikle suan goguslerim inanilmaz buyuk duruyor, bu odem mi? kuculecekler dimi? tek avuntum bu, yoksa bu sekilde yasayamam ben :KK43:
ayrica bu ozel sutyen cok canimi yakiyor ne kadar daha bunu takmak zorundayim?

büyük ihtimalle ödemdir
endişelenmene hiç gerek yok zamanla yumuşayıp ödemlerin inicektir
bazısında hiç ödem olmazken (mesela bende), bazılarında ödem olabiliyor
Hatta ameliyattan 2-3 ay sonra göğüslerinin küçüldüğünü söyleyen birçok arkadaş vardı forumda
Kaç cc takıldı peki?
Özel sütyeni 1 hafta takman gerekiyor, sütyen çok sıkıysa bi büyüğünü al istersen
Benim sütyenimde sıkıydı ama can yakacak kadar değildi

evet canım merak etme,ödemli suan ve inicekler 1ay kadar sonra,bikaç ay gecincede baya farkedicek,suan patlamaya hazır bomba gibiler dimi :)
sutyeninin gevsetme yeri yokmu?evet sutyenin sıkacak ama öyle çok aşırıda değil,küçükmü geldi acaba sütyenin sana?dr.una bi görün istersen.

295 cc takmis, ben en kucugunu takmasini soylemistim ama bunu uygun gormus saniirm. damla seklinde.
sutyenimi askilarindan gevsetebiliyorum ama goguslerimin seklini etkiler diye dokunmadim. yarin doktorumla randevum var sutyenimle ilgili rahatsizligimi kendisine de soylicem zaten.
peki 1 sorum daha var sigara kullaniminin ameliyat sonrasinda kotu etkileri oluyor mu?
sizler ne zaman ameliyat oldunuz?

protezinin büyüklüğü gayet iyi, doktorun iyi bir karar vermiş, ödemler indikten sonra büyüklüğünden sende memnun olursun
sigara kullanmadığım için sorunu cevaplıyamıycam ama hiç içmesen daha güzel olmaz mı :)
Neyse tabiki sen bilirsin
Ben 3 eylülde ameliyat oldum, yani 8 ay oldu

dogru diosun cnm hic icmesem, ama sanirim bu gidisle birakicam ben de, hem bana da bahane oldu birakmak icin..
295 cc, 75 bedene geliyormus saniirm, ama suan gorsen 100 beden gibiyim :))
seninki kac cc?
bide gogus alti kesisi mi oldu? izin gecti mi?

Bana 325 cc yuvarlak high profil konuldu, ben özellikle büyük istediğimi üstüne basa basa söylemiştim bana koyabileceği en büyük protezi koyacağını söylemişti
Bende göğüs altı kesisiyle oldum, izlerim nerdeyse yok oldular belli belirsiz ince bir çizgi halindeler

kimi büyük olduğundan kimi küçük olduğundan muzdarip... bn bnmkinin küçük olduğunu düşünüyorum mesela:KK43:
bn de 1 ay önce taktırdım, merak etme şişler inince küçülcektir...geçmiş olsun

z£yn€p;13032910 .!.:
Bana 325 cc yuvarlak high profil konuldu, ben özellikle büyük istediğimi üstüne basa basa söylemiştim bana koyabileceği en büyük protezi koyacağını söylemişti
Bende göğüs altı kesisiyle oldum, izlerim nerdeyse yok oldular belli belirsiz ince bir çizgi halindeler

iz için masajlara ne kadar süre dewam ettin?

ben izler için bişey yapmadım
ne masaj yaptım ne de krem kullandım
benim izlerim çabuk iyileşti, aslında kişiden kişiye değişiyor
normalde yaralarımda çabuk iyileşir
izler için doktoruna krem sorabilirsin gerek görürse önerir zaten

sen sanslıymışsın o zamn bu konuda.. doktorumun zaten önerileri war onlara dikkat ediyorum..sadece merak ettim acaba ekstra bişey yaptın mı diye bayanssulusmile

X